Kapcsolódó hírek

A MotoGP-győztes elárulta, melyik F1-es pilóta bőrébe bújna

A Moto3-ban bajnoki címig jutó, majd a MotoGP-ben két győzelmet szerző Brad Binder elárulta, hogy Max Verstappen gyakorolt rá nagy hatást az F1-esek közül, így ha tehetné, vele cserélne egy napra.

Bővebben

Így búcsúztatták a 2022-es évet az F1-esek

Hamilton és Russell képekben foglalta össze 2022-es évét, Bottas biciklizett, Albon egy jachton volt – összegyűjtöttük a versenyzők szilveszteri posztjait.

Bővebben

„Ebből baleset lesz” – Hamilton és társai az új tilalomról

Nem támogatják az F1-esek a gumimelegítők tervezett betiltását: Hamilton veszélyesnek tartja, Sainz nem érti a mögöttes logikát, csak Gasly bízik a Pirelliben.

Bővebben

A hajtás közepette sem feledkeztek meg az F1-es versenyzők a Valentin-napról

Miután tegnap bemutattuk az F1-esek barátnőit/feleségeit, most megmutatjuk mennyire voltak romantikusak a versenyzők tegnap

Bővebben

Norris: Nem az iskolában vagyunk!

A McLaren britje is csatlakozott az FIA új szabálya ellen tiltakozó F1-esek sorába: szerinte eléggé felnőttek ahhoz, hogy eldöntsék, miről akarnak beszélni.

Bővebben

Tech Percek: A Haas nyitott tükörrel küzd a légellenállás ellen - Padlógáz

Az FIA az idei szezonra többé-kevésbé változatlanul hagyta a Forma-1 technikai szabályzatát, azonban az egyik szemmel is látható változást könnyen kiszúrhatjuk, ha az autók a tükreire tekintünk. A visszapillantó tükrök a korábbi években minimum 150 mm-szer 50 mm-esek voltak, az idei szezontól viszont 200 mm-szer 50 mm-eseknek kell lenniük. A tükör méretének megnövelésének egyetlen célja

Bővebben

Mit csináltak a téli szünetben az F1-esek? Hamilton a jégen, Piastri a pályán Landóval

Érdekes látni, hogy a Forma-1-es pilóták mivel ütik el a szabadidejüket a holtszezonban. Volt, aki NBA-meccset nézett, Lewis Hamilton a havas vidéken edzett, míg a McLaren pilótái gokartba pattantak.

Bővebben

Kinek volt szüksége a legkevesebb futamra az első pole-hoz? Meglepő név a második helyen!

Mindig érdekes megfigyelni, hogy melyik versenyzőnek mennyi időre van szüksége ahhoz, hogy megszerezze az első pole-pozícióját. A listát Lewis Hamilton vezeti az aktív F1-esek közül, a végén pedig Sergio Perez áll.

Bővebben

Ezen a napon: Fontos lépés történt az F1-esek biztonsága érdekében

1996-ban ezen a napon, január 31-én jelentette be az FIA, hogy a repülőgépekéhez hasonló feketedobozokkal fogják ellátni autókat.

Bővebben

Nyck de Vries elárulta, melyik F1-es pilótával beszélt először a szerződtetése után

Nyck de Vries köztudottan remek viszonyt ápol Max Verstappennel, ám arra csak tavaly Monzában került sor, hogy egymás ellen versenyezzenek. A holland a szerződtetése pillanatára is visszaemlékezett, és meglepő módon Pierre Gaslyval osztotta meg először az örömhírt az F1-esek közül.

Bővebben
2023-06-03 08:58:00