RacingLine / Zandvoort még bízik benne, hogy telt házas versenyt rendezhetnek

Kapcsolódó hírek

Zandvoort tisztázni akarja a koronavírus-helyzetet a versenyük előtt

Zandvoort főnöke, Robert van Overdijk biztos benne, hogy 2021-ben lesz már Holland Nagydíj. Pár dolgot még tisztázni kell.

Bővebben

Stefano Domenicali: Valaki azt mondja, hogy sok a 23 futam, mások elfogadták - F1Hírek

2021-ben rekordszámú versenyt rendezhetnek az F1-ben. Stefano Domenicali szerint a jövőben csökkenthetik a futamok számát és minden második évben más helyszínekre látogathat el a Száguldó Cirkusz mezőnye. A 2021-es szezonban rekordszámú versenyt rendezhetnek. Természetesen csak akkor, ha minden jól megy és nem szól közbe a világjárvány. A mezőny egy része elfogadta a naptár bővítését. Mások […]

Bővebben

Zandvoort nem aggódik a 2021-es versenynaptár változásai miatt

A Holland Nagydíj rendezői biztosak benne, hogy Zandvoort fogadhat nézőket szeptemberben, az első modern Forma-1-es versenyükön.

Bővebben

Silverstone idén két futamot is rendezne - F1Hírek

Az F1 naptárában idén is történt változtatás. Több futam is kiesett. Még mindig lehetnek olyan helyszínek, amik veszélyben lehetnek. Silverstone „örömmel” fogadná ismét a Forma–1 mezőnyét az év utolsó harmadában A Brit Nagydíjon most vasárnap telt házas versenyre lehet majd számítani. Ez nagyjából 140 ezer rajongót jelent. Stuart Pringle, a pálya ügyvezető igazgatója úgy véli, […]

Bővebben

Hamilton: „Elhamarkodottnak” érződik megtölteni a lelátókat a Brit Nagydíjon

Lewis Hamilton úgy véli, hogy „egy kissé elhamarkodott”, hogy a Forma–1 a jövő hónapban rendezendő Brit Nagydíjon újra telt házas futamot remél, és arra ösztökéli a rajongókat, hogy továbbra is maradjanak óvatosak.

Bővebben

Hamiltonnak nem tetszik, hogy „kísérleti nyúlnak” használják a briteket

A Stájer Nagydíj sajtótájékoztatója előtt nem sokkal jelentették be, hogy telt házas lesz a silverstone-i Brit Nagydíj. Hamilton örül a rajongók jelenlétének, de aggódik is értük.

Bővebben

Spa teltházban reménykedik a 2021-es Belga GP-n

Spa-Francorchamps talán már úgy várhatja a nézőket az augusztus végén megrendezésre kerülő Belga GP-n, hogy az telt házas lehessen.

Bővebben

Újabb lépés a normalitás felé: telt házas lesz a silverstone-i futam

Parc Fermé

Bővebben

Telt házas MotoGP-futamokkal tervez Ausztria

Parc Fermé

Bővebben

Júliusban már telt házas nagydíjat tartanak?

Ez is egy reális forgatókönyv Silverstone-ban, amelynek kapacitása 140 ezer fő. Nagy optimizmussal nyilatkozott a pálya vezetője, miután az országban a sportesemények fokozatos nyitása téma lett.

Bővebben
2021-07-25 08:13:17