Wurz szerint javítani kell néhány dolgon a Silverstone-ban látott balesetek miatt

A versenyzők érdekvédelmi szervezetének (GPDA) elnöke, Alex Wurz szerint az FIA-nak muszáj lesz megvizsgálni néhány aggodalomra okot adó dolgot, miután Silverstone-ban Csou Kuan-jü és Roy Nissany is komoly balesetet szenvedett.

Motosport.com
  • 2022.07.06. 16:00

Kapcsolódó hírek

A GPDA elnökének nagyon nem tetszett, amit Silverstone-ban látott

Alex Wurz felszólította az FIA elnökét, hogy valamit kezdjen az F2-es és az F1-es futamon látott balesetek által felvetett kérdésekkel.

Bővebben

Wurz szerint nem kéne a versenyigazgatót hibáztatni

Alex Wurz úgy véli, hogy nem igazságos a Forma-1 egyik új versenyigazgatóját hibáztatni a versenyzők között jelenleg tapasztalható nyugtalanságért. Az

Bővebben

A GPDA-elnök Wurz szerint Wittichet nem lehet hibáztatni, mert csak „utasításokat hajt végre”

Rengeteg kritika éri az új versenyigazgatást az idei szezonban, azonban a korábbi pilóta és jelenlegi GPDA-elnök Wurz szerint felesleges a mutogatás.

Bővebben

Wurz: Perez túl egyszerűen fogadja el a csapatutasításokat

A GPDA elnöke, Alex Wurz szerint Sergio Pereznek igaza van, hogy elmondja a véleményét, ha a Red Bullnál a csapatutasításokról van szó.

Bővebben

Leclerc: Nem igaz, hogy megosztottak vagyunk

A monacói szerint a pletykákkal ellentétben nagyon is egységes csapat a Ferrari. Elmondása szerint kielemezték, mit rontottak el az F1-es Brit Nagydíj hajrájában, s már változtattak is néhány dolgon.

Bővebben

Interjú az F1-es helikopter operatőrével, aki új szintre emelte a közvetítések minőségét

A mai Forma-1-es közvetítések során látott helikopteres felvételek nagyjából megegyeznek a hollywoodi filmekben látott akciófelvételekkel. Sőt, néhány előzést olyan gyönyörűen örökítettek meg felülről, hogy az ember azt hinné, az operatőr már előre tudta, mi fog történni a pályán. A Motorsport.com holland munkatársa, Erwin Jaeggi beszélt a látványos légi felvételek mögött álló emberrel: Lieven Hermansszal, az F1 helikoptereinek operatőrével.

Bővebben

Zhou: Minden lehetséges dolgon keresztülmentem

Az idei szezon egyetlen újonca, Guanyu Zhou mérleget vont első F1-es félévéről: szerinte a megbízhatósági problémák nélkül még több pontot tudott volna szerezni, de így sem elégedetlen.

Bővebben

F1-Archív: Hamilton a Red Bullnál versenyezne

Wurz magassága miatt bukhatja a tesztpilótaságot, Schumacher rekordokat döntött, Raikkönen nem mond le a vb-címről, a Ferrari pedig – ismerős? – kilépést emleget. Ezek voltak az F1 hírei június 13-án.

Bővebben

„A Ferrari utolsó szektora elképesztő, egy másik világból való”

Charles Leclerc mindkét szabadedzést a leggyorsabbként zárta Monacóban. Úgy tűnik, a Ferrari a pénteki nap után a csapat, amelyet meg kell verni, míg a rivális Red Bull Racing közepes napot zárt. Akár javít a Red Bull, akár nem, Alexander Wurz szerint az utolsó szektor a Ferrarié.

Bővebben

Mercedes: már nem kell a túlélésért küzdenünk

A brackley-i alakulatnál úgy látják, a Silverstone-ban bevetett fejlesztésekkel végre maguk mögött tudhatják a szezon első felében látott szenvedést és arra koncentrálhatnak, hogy felvegyék a tempót a Red Bull-lal és a Ferrarival.

Bővebben
2023-06-09 06:40:23