Motosport.com / WTCR: Vervisch rajt-cél győzelmet aratott, Norbi csapatutasítást követően 7.

WTCR: Vervisch rajt-cél győzelmet aratott, Norbi csapatutasítást követően 7.

Frederic Vervisch nyerte a WTCR paui fordulójának első versenyét, ahol Thed Björköt leszámítva katasztrofálisan szerepeltek a Lynk & Co-k, Tiago Monteiro nagy balesetet szenvedett, Michelisz Norbert pedig csapatjátékos volt.

Motosport.com
  • 2021.10.17. 11:01

Kapcsolódó hírek

Coulthard: Lewis és Max ütközése olyan volt, mint amikor én ütköztem Schumacherrel

David Coulthard szerint Lewis Hamilton és Max Verstappen ütközése sokban hasonlít ahhoz az incidenshez, amit ő maga élt át Spában, mikor el akarta engedni maga mellett Michael Schumachert. A brit arra is kitért, hogy a holland jobban megérdemelte volna a győzelmet.

Bővebben

„A harmadik rajt elképesztő volt, úgy vezetett, ahogy ismerjük őt”

A korábbi Forma–1-es versenyzőnek és jelenlegi TV-s szakértőnek, Christian Kliennek is megvan a véleménye Max Verstappen és Lewis Hamilton hihetetlen bajnoki küzdelméről, valamint a szaúd-arábiai eseményekről.

Bővebben

A Haas alkatrészhiánnyal küzd a hétvégi ütközések után

A Haas csapatfőnöke, Günther Steiner elismerte, hogy nem sok tartalék alkatrészük maradt a Szaúd-Arábiai Nagydíjat követően. A versenyen Mick Schumacher és Nyikita Mazepin autója is csúnyán összetört.

Bővebben

A kórházból üzent az F2-ben óriásit bukó Enzo Fittipaldi

Enzo Fittipaldi a vasárnapi nap folyamán szenvedett ijesztő balesetet az F2-es főfutam rajtjánál. A brazil versenyző az indulást követően hajtott bele nagy sebességgel Theo Pourchaire rajtrácson ragadó autójába.

Bővebben

Masi: A rádiózás Verstappen rajtpozíciójáról egy normális megbeszélés volt

Michael Masi versenyigazgató szerint egy normális megbeszélést hallhatott a nagyérdemű a második újraindítást követően. Az első megszakítás után azt

Bővebben

Masi: Teljesen megszokott beszélgetés volt ez

A versenyigazgató szerint semmi rendkívüli nem volt abban, hogy az F1-es Szaúd-arábiai Nagydíj második megszakítása során Verstappen rajthelyéről „egyezkedtek” a véleményes rajt utáni manőver után.

Bővebben

Verstappen büntetést kapott, mert fékezett Hamilton előtt! — F1VILÁG.HU

10 másodperces időbüntetést kapott a Forma-1-es Szaúd-arábiai Nagydíjat követően a világbajnoki pontverseny éllovasa, Max Verstappen.F1VILÁG.HU — Hírek

Bővebben

Wolff: Hamilton megérdemelte a győzelmet

A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff szerint igazságos eredmény született a 2021-es Forma-1-es Szaúd-arábiai Nagydíjon, de véleménye szerint Max Verstappen átlépett egy bizonyos vonalat a keménységével.

Bővebben

Hamilton: Azt hittem, ez egy őrült taktika lesz Verstappen részéről! — F1VILÁG.HU

Felszólalt Max Verstappen agresszív versenyzési stílusa ellen a szaúd-arábiai versenyt követően a hétszeres világbajnok Lewis Hamilton. A brit szerint ellenfele folyton átlépi a határt.F1VILÁG.HU — Hírek

Bővebben

Verstappen: Számomra ez nem Forma-1 — F1VILÁG.HU

Óriási csatát követően Lewis Hamilton legyőzte Max Verstappent az F1-es Szaúd-arábiai Nagydíjon – a Red Bull versenyzője a futamot követően hangot adott annak, hogy nem ért egyet a rá kiszabott büntetéssel. F1VILÁG.HU — Hírek

Bővebben
2021-12-07 15:42:16