Motosport.com / WTCR: Vervisch rajt-cél győzelmet aratott, Norbi csapatutasítást követően 7.

WTCR: Vervisch rajt-cél győzelmet aratott, Norbi csapatutasítást követően 7.

Frederic Vervisch nyerte a WTCR paui fordulójának első versenyét, ahol Thed Björköt leszámítva katasztrofálisan szerepeltek a Lynk & Co-k, Tiago Monteiro nagy balesetet szenvedett, Michelisz Norbert pedig csapatjátékos volt.

Motosport.com
  • 2021.10.17. 11:01

Kapcsolódó hírek

Vervisch győzött a WTCR spanyolországi főfutamán, Norbi megint kiesett

Az Audik remek időmérős szereplésének hála Frédéric Vervisch indulhatott a pole-ból a WTCR második aragón futamán, mellőle Thed Björk, a harmadik helyről pedig Gilles Magnus várta a rajtot. Michelisz Norbi a negyedik rajtkockát szerezte meg.

Bővebben

Bucsi Attila kettős győzelmet aratott a Red Bull Ringen

A pole pozícióból indulva, az első futamon rajt-cél győzelmet aratott, a fordított rajtrácsos második versenyen pedig a nyolcadik helyről indulva lett A pole pozícióból indulva, az első futamon rajt-cél győzelmet aratott, Bucsi Attila, a másodikon a nyolcadik helyről indulva nyert.

Bővebben

WTCR: Michelisz a 4. lett a spanyol időmérőn, Vervisch a pole-ban!

A WTCR három magyarja közül csak Michelisz Norbert jutott tovább a Q1-ből, azonban 2019 bajnoka meg sem állt a Q3-ig, ahol a negyedik helyezést szerezte meg, két tizedmásodperccel elmaradva a pole-t szerző Frederic Vervisch-től.

Bővebben

A Ferrari szerint még korai lenne bevetni a csapatutasítást - F1Hírek

A Ferrari csapat szerint még a szezon korai szakaszában járunk. Korai lenne csapatutasítást kiadni úgy, ahogy a Red Bull tette Spanyolországban. Úgy tűnik, hogy Max Verstappen és Charles Leclerc között dőlhet el az idei bajnokság sorsa. Ennek ellenére a Red Bull már Spanyolországban “csapatutasítást” adott ki. Ebből jól látszott, hogy Sergio Perez idén is csak […]

Bővebben

Kamion Eb: Norbit ezúttal semmi nem állíthatta meg, és sima győzelmet aratott

Vasárnap a harmadik futammal folytatódott a Kamion Európa-bajnokság Hungaroringi nyitóhétvégéje. A pole-t ezúttal is a hazai hős, Kiss Norbi szerezte meg, akinek tegnap balszerencsés napja volt, most azonban nem volt kérdés, hogy ki a leggyorsabb, és a magyar versenyző sima rajt-cél győzelmet aratott.

Bővebben

Vervisch igazolta az Audi jó tempóját: győzelemmel zárt a hétvégét

A spanyol hétvégére életbe lépő új súlyelosztási rendszer nem kedvezett a Hondának és Hyundainak sem, az Audi nagy lehetőséghez jutott. Vervisch ezt az

Bővebben

Jerez - Ogura kényelmes rajt-cél győzelmet aratott - P1race.hu

A japán Ai Ogura élete első futamgyőzelmét szerezte a Moto2-es Spanyol Nagydíjon, amely ráadásul rajt-cél győzelem volt.

Bővebben

Jerez - Ogura kényelmes rajt-cél győzelmet aratott - P1race.hu

A japán Ai Ogura élete első futamgyőzelmét szerezte a Moto2-es Spanyol Nagydíjon, amely ráadásul rajt-cél győzelem volt.

Bővebben

WTCR: Magnusé a főfutam, Huff a zengős Cuprával második, Norbi az ötödik lett!

Spanyolországban, a Motorland Aragónon folytatódott a WTCR idei szezonja, és remek futamokra volt kilátás a technikás pályán. A főversenyen Gilles Magnus indulhatott a pole-ból, Nagy Dani élete legjobb időmérője után a hetedik, Michelisz Norbi pedig a kilencedik pozícióból várhatta a rajtot.

Bővebben

Ehrlacher nyerte a WTCR olaszországi időmérőjét, Norbi a hetedik

A WTCR idei szezonja az utolsó előtti fordulójához érkezett, amelyet az Adria International Racewayen rendeznek. A szombati időmérőt Michelisz Norbi elég jó helyzetből várhatta, hiszen a második edzésen ő volt a leggyorsabb.

Bővebben
2022-08-09 21:38:44