RacingLine / Wolff a rivális csapatfőnököket szidta Montrealban

Kapcsolódó hírek

Így reagált a Mercedes mérnöke Wolff kijelentéseire Hamilton esélyeivel kapcsolatban

Toto Wolff a 2022-es Brit Nagydíj leintése után magabiztosan állította, hogy Lewis Hamilton a biztonsági autós fázis nélkül a gumielőnyével meg tudta volna előzni a két Ferrarit, és megszerezhette volna a Mercedes első bajnoki címét. A csapat mérnöke szerint ez nem ilyen egyszerű.

Bővebben

Újabb hidegzuhany érheti a Mercedest? - F1Hírek

A Mercedes Angliában jól teljesített. Viszont nem eshet abba a hibába, amibe Barcelona után esett. Erre figyelmeztetett Toto Wolff. Újabb hidegzuhany érheti a német csapatot? Montreal után Silverstone-ban is egy harmadik helyezést szállított Lewis Hamilton a Mercedesnek. Az angliai talán kicsit keserédes volt, mivel úgy gondolták, hogy Hamilton a biztonsági autós fázis nélkül meg is […]

Bővebben

Horner nem érti a Ferrari döntését

Értetlenül áll a Ferrari stratégiája előtt Christian Horner. A Red Bull csapatfőnöke nem bánja, hogy a közvetlen rivális pontokat veszített, ám úgy érzi, az olaszok jobban is dönthettek volna.

Bővebben

Wolff: Ha nem jön a Safety Car, Hamilton megnyerhette volna a versenyt

Toto Wolff szerint ha nem lép a pályára a biztonsági autó a verseny utolsó részében, akkor Lewis Hamilton meg is nyerhette volna a futamot. A Mercedes

Bővebben

Toto Wolff megszólalt Max Verstappen kifütyülésével kapcsolatosan

A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff azt gondolja, egyik sportban sincs helye a kifütyülésnek, és szerinte az a jó megoldás, hogy ha egy szurkoló nem kedvel valakit, akkor maradjon csendben.

Bővebben

Még nem bízza el magát a Mercedes

Bár úgy tűnt, Silverstone-ben a győzelem sem volt elérhetetlen Lewis Hamilton számára, Toto Wolff csapatfőnök mégis óvatosságra int: Barcelonában is azt hitték, hogy megtalálták a helyes utat.

Bővebben

Wolff: Hamilton nyert volna, ha nincs a biztonsági autó - F1VILÁG.HU

A Mercedes Forma-1-es csapatát irányító Toto Wolff úgy látja, Lewis Hamilton megnyerhette volna hazai versenyét, a vasárnapi Brit Nagydíjat, ha a hajrában nem küldik pályára a biztonsági autót.F1VILÁG.HU - Hírek

Bővebben

Wolff: Safety car nélkül talán nyerünk

Úgy tűnt az F1-es Brit Nagydíj bizonyos fázisaiban, hogy akár a győzelemért is harcban lehet Lewis Hamilton, ez pedig rendkívül biztató a jövőre nézve a Mercedes csapatfőnöke szerint.

Bővebben

Wolff: a biztonsági autó nélkül Hamilton megnyerte volna a Brit Nagydíjat

A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff szerint Lewis Hamilton megnyerhette volna a Brit Nagydíjat a két Ferrari megelőzésével, ha nem kellett volna beküldeni a biztonsági autót a verseny utolsó körei előtt.

Bővebben

A Mercedest sokkolta, hogy riválisai hajlékony padlólemezzel trükközhettek - F1VILÁG.HU

A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff elárulta, valósággal sokkolta őket az, amikor múlt héten rá kellett jönniük, egyes csapatok jó eséllyel kijátsszák a padlólemezek hajlékonyságára vonatkozó technikai szabályokat.F1VILÁG.HU - Hírek

Bővebben
2022-07-06 21:57:10