UsaRacing / Will Power kiakadt: Az IndyCart nem érdeklik a versenyzők -

Kapcsolódó hírek

„Lewis azt mondja, hogy nem érdeklik a rekordok, de ez nem így van”

Lewis Hamilton az elmúlt évek során gyakran hangoztatta, hogy nem igazán érdeklik azok a rekordok, amelyeket megdönt, azonban az egykor vele dolgozó Marc Priestley szerint ez egyáltalán nem így van.

Bővebben

Járműmustrát tartott Kiss Norbi a Jet Power Hungary új bázisán Dunaharasztiban

Elkészült Európa egyik legnagyobb és legkorszerűbb BRP-bemutatóterme és műszaki bázisa Dunaharasztin, a Bombardier szabadidős termékeit közel negyed százada hazánkban forgalmazó Jet Power Hungary Kft. Dunaharaszti bázisán.

Bővebben

Dixon az élen, Power bajban az Indy 500 időmérőjén

A Ganassi és az Ed Carpenter Racing szerepelt legjobban az Indianapolis 500 időmérőjének első napján, szenvedtek viszont a Chevrolet-motoros autók, Will Power és Simona de Silvestro helye sem biztos még a rajtrácson.

Bővebben

Indy 500: Power bízik abban, hogy "vigaszágon" még bejuthat a mezőnybe -

A 105. Indianapolis 500 kvalifikációjának eddigi legnagyobb meglepetése kétségkívül Will Power szombati fiaskója. A verseny...

Bővebben

A német sztárriporter Ebel, sokszor kiakadt a brit kollégákra

Kai Ebel a német RTL riportere egy igazi ikon volt a Forma-1 paddockjában. A brit kollégákra azonban kiakadt.

Bővebben

Új éllovas a versenyzők teljesítményét pontozó versenyben, Hamiltont ketten is megelőzték

2021-ben az F1.com folytatja a „Power Rankings”-t, mely során hat szakértő értékeli a versenyzők hétvégi teljesítményét. A 10-es skálán kapott pontszámokat átlagolják, az így kapott szám pedig a versenyző hétvégi eredménye, míg az egyes versenyhétvégék átlagai az egész éves pontszámot mutatják meg.

Bővebben

A versenyzők bahreini teljesítményének értékelése: Hamilton tökéletes, Cunoda a legjobb ötben

Az F1 hivatalos oldala, az F1.com „Power Rankings” nevű rovatában immár évek óta értékeli a versenyzők teljesítményét egy-egy versenyhétvége után. Az azonban ritka, hogy valaki a maximális pontszámot kapja…

Bővebben

„Hamilton akarja a nyolcadik vb-címet”

Egy korábbi McLaren-mérnök szerint Lewis Hamilton igenis meg akarja nyerni a nyolcadik F1-es címét, nem igaz, hogy nem érdeklik a rekordok - ott vannak a fejében...

Bővebben

Hamilton nem szimulátorozik, pályabejárásra sem tart igényt

A Forma-1 hétszeres világbajnoka, Lewis Hamilton elmondta, őt nem érdeklik a szimulátorok, valamint pályabejárásra sem tart igény a versenyek előtt, mivel ezek csupán megzavarják a koncentrációban a felkészülése során.

Bővebben

Leclerc-t nem érdeklik az ötödik helyek

Parc Fermé

Bővebben
2021-07-25 08:39:40