F1világ / Vettelék már holnap pályára viszik az új Aston Martint — F1VILÁG.HU

Vettelék már holnap pályára viszik az új Aston Martint — F1VILÁG.HU

Már csütörtökön pályára viheti az Aston Martin ma bemutatott új versenyautóját az istálló két versenyzője, Sebastian Vettel és Lance Stroll. Előbbi versenyző azt mondja, mindent megtesz azért, hogy jó eredményeket érjen el 2021-ben.F1VILÁG.HU — Hírek

F1világ
  • 2021.03.03. 16:44

Kapcsolódó hírek

Már csütörtökön pályára viszik a 2021-es Aston Martint!

Az Aston Martin autóbemutatóján a kocsi festésén kívül az is kiderült, hogy már holnap pályára viszik az AMR21-et, amelyet mindkét pilóta kipróbálhat majd a forgatási nap keretei között.

Bővebben

Vettelék pályára vitték az új Aston Martint — F1VILÁG.HU

Sebastian Vettel és Lance Stroll is pályára vitte az Aston Martin csütörtökön bemutatott 2021-es versenyautóját.F1VILÁG.HU — Hírek

Bővebben

Stroll tagadja, hogy felvásárolnák az Aston Martint

Nemrég beszámoltunk róla, hogy az Aston Martint akár újra eladhatják, ezúttal viszont egy kínai cégnek. Azonban most megérkezett a cáfolat is, hiszen Nemrég beszámoltunk róla, hogy az Aston Martint akár újra eladhatják, ezúttal viszont egy kínai cégnek.

Bővebben

Videó: Így hajtották meg Vettelék a 2021-es Aston Martint!

A képek után egy videó is érkezett az Aston Martin forgatási napjáról, amelynek folyamán Sebastian Vettel és Lance Stroll is bepattanhatott a volán mögé Silverstone-ban, nézzétek meg, hogyan fest mozgás közben a kocsi!

Bővebben

Bemutatták Vettelék új autóját, a 2021-es Aston Martint – visszatért a brit versenyzöld! (galéria)

Folytatódik a Forma-1-es bemutató-dömping: ma az Aston Martin Forma-1-es autójáról, az AMR21-ről hullt le a lepel, amelynek volánja mögé Sebastian Vettel és Lance Stroll ülhet majd.

Bővebben

Vettel nem bánja, hogy csak másfél napja lesz tesztelni az Aston Martint

Sebastian Vettel alig várja már, hogy kipróbálja a 2021-es Aston Martint, elmondása szerint pedig az sem hátráltatja majd a következő szezonban, hogy alig lesz ideje összeismerkedni az autóval.

Bővebben

Helmut Marko: Már azt hittük, hogy az autót Maranello-ba viszik - F1Hírek

Max Verstappen győzött Imolában, de a hétvégéje nem indult túl jól. Az első edzésen megállt alatta a technika. A holland autója a közutakat is megjárva jutott csak vissza a csapathoz. A Red Bull már attól tartott, hogy Maranelloba viszik. Max Verstappen-nek csaknem a teljes pénteki második szabadedzést ki kellett hagynia. Az autó visszaszállítása elég sok […]

Bővebben

Aston Martin: Hamarosan pályára viszünk újításokat!

Az Aston Martin csapatfőnöke, Otmar Szafnauer azt nyilatkozta, találtak egyet s mást a szélcsatornában, az újításokat pedig hamarosan pályára is viszik. Ezen kívül arról beszélt, hogy a padlólemez hátsó szekciójában kell visszanyerniük az elvesztett leszorítóerőt.

Bővebben

Vettel és Stroll pályára vitte az Aston Martint! - Galéria

Egy nappal az Aston Martin új autójának, az AMR21-nek a bemutatója után Sebastian Vettel és Lance Stroll Silverstone-ben pályára is vitte a Racing Point örökébe lépő csapat autóját. A teszt a filmes nap keretein belül zajlott.

Bővebben

Riportfilm: Vettelék megmutatták az Aston Martin F1-esét! — F1VILÁG.HU

61 év után találkozhatunk ismét az Aston Martin nevével a Forma-1-ben: a brit autógyártó a Racing Point utódcsapataként nagy célokat tűzött ki maga elé a 2021-es szezonra, szerdán pedig az új versenyautóról is lehullt a lepel.F1VILÁG.HU — A GP Világa

Bővebben
2021-10-27 12:53:20