Formula.hu / Verstappen: Nincsenek kérdőjelek, nyugodt vagyok

Verstappen: Nincsenek kérdőjelek, nyugodt vagyok

Csakúgy, mint az első tesztnapon, vasárnap is Max Verstappen érte el a legjobb köridőt. A holland úgy érzi, az autó kezelhetősége kiváló, így nyugodtan várja a szezonnyitó hétvégét.

Formula.hu
  • 2021.03.14. 18:29

Kapcsolódó hírek

Dashboard – Szezon előtti petting 1. rész

Lassan de biztosan közeleg a MotoGP 2021-es szezonjának kezdete, így összegyűjtöttük, hogy mi is történt az uborkaszezon alatt: Miket várunk, mire és kikre vagyunk kíváncsiak, kiknél vannak esetleg kérdőjelek, azon belül is milyen szempontból.

Bővebben

Ha ott betonfal lett volna, Grosjean nem biztos, hogy túlélte volna

Romain Grosjean tavaly év végi, bahreini balesete kapcsán még mindig vannak kérdőjelek. A szalagkorlát kettészakította autóját, a halo pedig mondhatjuk,

Bővebben

Räikkönen: „Nincsenek egyelőre terveim” a családon kívül, miután visszavonultam

Mivel szerdán megtörtént a nagy bejelentés, miszerint 2021 végén visszavonul, Kimi Räikkönent elsősorban erről kérdezte a sajtó a Holland Nagydíj előtt. A finn elmondta, hogy „nincsenek egyelőre tervei” a következő évet tekintve, és a programját a családja fogja majd diktálni.

Bővebben

Vettel az 5. helye után: „Nincsenek illúzióim!”

Az Aston Martin versenyzője, Sebastian Vettel az ötödik pozícióban végzett az Osztrák Nagydíj második szabadedzésén, de kijelentette, nincsenek illúziói – a Stájer Nagydíjon nem tudott pontot szerezni.

Bővebben

Wolff: Mi nyertük az első versenyt, de nincsenek illúzióink!

A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff arról nyilatkozott, hogy szerinte a Red Bull egykörös tempója jobb az övéknél, és hiába győztek Bahreinben, nincsenek illúzióik, tudják, hogy nem lesz könnyű a szezonjuk.

Bővebben

Verstappen nyugodt, de reméli, végre harcolhat a bajnoki címért

Max Verstappen 2016-os, első győzelme óta már lassan öt év telt el, az akkor berobbanó holland viszont még mindig nem tudott a világbajnoki címért Max Verstappen 2016-os győzelme óta már lassan öt év telt el, az akkor berobbanó holland viszont még mindig nem tudott a világbajnoki címért harcolni.

Bővebben

Horner: Verstappennél nem is igazán létezik a nyomás

A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner azt mondta, hogy hiába ez Max Verstappen első, a világbajnoki címért folyó harca, mégis mindig nyugodt, és nem is igazán létezik nála a nyomás.

Bővebben

Verstappen: „Teljesen biztos vagyok abban, hogy gyorsabb vagyok Hamiltonnál”

Ugyan a bajnokságban elveszítette nagynak mondható előnyét az utóbbi két futam balszerencséje után, Max Verstappen magabiztossága továbbra is megvan, hiszen kijelentette, biztosan gyorsabb Lewis Hamiltonnál.

Bővebben

Szerintetek Räikkönennek miből vannak az idegei? (videó)

A Jégember. Kimi Räikkönen nem véletlenül kapta ezt a becenevet. Hosszú F1-es pályafutása alatt már számos alkalommal demonstrálta, hogy sok helyzetben nyugodt tud maradni, és már-már közömbös hozzáállással tekint bizonyos dolgokra. Az autóban viszont félni biztosan nem fél.

Bővebben

Koronavírus: Számos F1-es verseny még veszélyben van — F1VILÁG.HU

Több Forma-1-es versenyszervező sem lehet nyugodt 2021-es futama kapcsán, a koronavírus-járvány ugyanis még mindig megnehezíti a mindennapokat szerte a világban.F1VILÁG.HU — Hírek

Bővebben
2021-09-17 18:48:10