Formula.hu / Verstappen: Nincsenek kérdőjelek, nyugodt vagyok

Kapcsolódó hírek

Dashboard – Szezon előtti petting 1. rész

Lassan de biztosan közeleg a MotoGP 2021-es szezonjának kezdete, így összegyűjtöttük, hogy mi is történt az uborkaszezon alatt: Miket várunk, mire és kikre vagyunk kíváncsiak, kiknél vannak esetleg kérdőjelek, azon belül is milyen szempontból.

Bővebben

Ha ott betonfal lett volna, Grosjean nem biztos, hogy túlélte volna

Romain Grosjean tavaly év végi, bahreini balesete kapcsán még mindig vannak kérdőjelek. A szalagkorlát kettészakította autóját, a halo pedig mondhatjuk,

Bővebben

Vettel az 5. helye után: „Nincsenek illúzióim!”

Az Aston Martin versenyzője, Sebastian Vettel az ötödik pozícióban végzett az Osztrák Nagydíj második szabadedzésén, de kijelentette, nincsenek illúziói – a Stájer Nagydíjon nem tudott pontot szerezni.

Bővebben

Wolff: Mi nyertük az első versenyt, de nincsenek illúzióink!

A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff arról nyilatkozott, hogy szerinte a Red Bull egykörös tempója jobb az övéknél, és hiába győztek Bahreinben, nincsenek illúzióik, tudják, hogy nem lesz könnyű a szezonjuk.

Bővebben

Verstappen nyugodt, de reméli, végre harcolhat a bajnoki címért

Max Verstappen 2016-os, első győzelme óta már lassan öt év telt el, az akkor berobbanó holland viszont még mindig nem tudott a világbajnoki címért Max Verstappen 2016-os győzelme óta már lassan öt év telt el, az akkor berobbanó holland viszont még mindig nem tudott a világbajnoki címért harcolni.

Bővebben

Ez a Red Bull szinte tökéletes Verstappennel - véli Martin Brundle

Az F1-es szakértő szerint az idei Red Bull nagyon veszélyes kombináció a holland pilóta kezei között - a pilóta is nagyon nyugodt, remek formában van, úgyhogy minden esélye megvan a vb-címre.

Bővebben

Bottas a bizarr megpördülésről: Ki akartunk próbálni valamit…

A Stájer Nagydíj pénteki második szabadedzése nyugodt mederben haladt, a gyakorlás vége előtt nem sokkal azonban egy szokatlan jelenetnek lehettünk szemtanúi: Valtteri Bottas megpördült, és keresztbeállt a bokszutcában.

Bővebben

Marko jelezte, hogy nyugodt lehet Perez 2022-t illetően

Sergio Perez a bakui győzelmével úgy néz ki, hogy bebetonozta a helyét a Red Bullnál, pedig csak egyéves szerződést kötöttek.

Bővebben

Haug: Remélem, Mick az asztalra csapott

Norbert Haug szerint Mick Schumacher nyugodt természetű, de Nyikita Mazepin Bakuban látott manővere miatt fel kellene emelnie a hangját. A páros kevés híján egymást ütötte ki a leintés közben.

Bővebben

Schumachert meglepte a „nyugodt” F1 légköre

Bár a nyugalom és az F1 ritkán szerepel egy mondatban, Mick Schumacher számára mégis ez volt eddig a legmeglepőbb, amit az autóversenyzés királykategóriájában tapasztalt. Az biztos, hogy csapaton belül a német egyelőre elégedett lehet.

Bővebben
2021-07-25 07:05:24