Verstappen egyértelmű választ adott a Red Bull fejlődését firtató kérdésekre

A Red Bull Forma-1-es pilótája, Max Verstappen szerint a csapat új autója, az RB19 „mindenben” javult elődjéhez képest, amivel tavaly az egyéni és a konstruktőri címet is behúzták.

Motosport.com
  • 2023.03.02. 19:10

Kapcsolódó hírek

Legyőzheti a Mercedes a Red Bullt? Wolff egyértelmű választ adott

Nagy reményekkel vágott neki a tesztnek a Mercedes, ám Toto Wolff a nap végén nem volt teljesen elégedett. A tavalyi év után úgy érezte a csillagos

Bővebben

Verstappen és Ricciardo szívesen látná ezt a futamot az F1-es programban

A Red Bull F1-es bemutatóján Max Verstappen, Sergio Perez és Daniel Ricciardo is jelen volt, így mindannyian válaszolhattak a riporterek által feltett kérdésekre. A GQ is ott volt, hogy a lehetséges új helyszínekről érdeklődjön náluk.

Bővebben

A Pramac sztárja kitér az első győzelmét firtató kérdések elől - P1race.hu

Johann Zarco a Pramac Ducati csapatbemutatón nyilatkozott 2023-as kilátásairól. A francia szerint a MotoGP bajnoki esélyesek listája hosszú. Ahhoz, hogy ő is közéjük tartozzon, a jó érzésnek vissza kell térnie.

Bővebben

Gasly csak nevet az Ocon-viszályt firtató kérdéseken

Az Alpine újdonsült igazolása állítja: csak az F1-es média próbálja felfújni a honfitársával való rivalizálásukat. A francia pilóta dobogóra törne.

Bővebben

Hornernek feltették a kérdést, Verstappen vagy Vettel dolgozik keményebben?

A Red Bull Forma-1-es csapatát vezető Christian Hornernek élő adásban, volt pilótái előtt kellett válaszolnia arra a kérdésre, melyiküket tartja szorgalmasabbnak, természetesen kitérő választ adott.

Bővebben

„Ugye mi jó barátok vagyunk?”

A címben feltett kérdésre Ocon nemleges választ adott Pierre Gaslyval kapcsolatban – de attól nem kell félni, hogy lebontják az istállót maguk körül.

Bővebben

A motor vagy a versenyző jelenti a különbséget? - A világbajnok elárulja

A MotoGP rajongóit mindig is érdekelte, hogy vajon az aerodinamikai újítások, az elektronika és az eszközök korában a versenyző vagy a motor a kulcsszereplő? Pecco Bagnaia választ adott erre a kérdésre.

Bővebben

Schumacher frappáns választ adott Petrov korábbi megjegyzésére

A korábbi F1-es pilóta, Vitalij Petrov nemrég arról beszélt, hogy szerinte jogtalan, hogy az oroszokat kitiltották a sporteseményekről és a bajnokságokból. Egy másik exversenyző azonban most visszaszólt neki.

Bővebben

A F1 óvatos közleménnyel reagált Andretti bejelentésére - F1Hírek

Az F1 először nem kívánt reagálni z Andretti Autosport és a General Motors bejelentésre, miszerint 2026-ban csatlakoznának a sportághoz. Most azonban kiadtak egy visszafogott közleményt. A Forma-1 szűkszavú választ adott z Andretti és a General Motors bejelentésre, miszerint 2026-ban csatlakoznának a sportághoz. A hír hivatalos volt. z Andretti Autosport és a General Motors hivatalosan is […]

Bővebben

Ross Brawn a jövőben is szívesen áll az F1 rendelkezésére

A királykategóriától búcsúzó legendás brit szakember nem zárkózik el attól, hogy a háttérbe húzódva a későbbiekben is segítse az F1 további fejlődését.

Bővebben
2023-03-27 09:40:06