Kapcsolódó hírek

Christian Horner: Együttérzek Mattia-val, mert jó munkát végzett - F1Hírek

Több csapatnál változás történt a csapatfőnöki székben. A Ferrari, a Mclaren, a Williams és az Alfa Romeo-nál is változás történt. Christian Horner kíváncsian várja, hogyan alakul az új dinamika. Christian Horner kifejtette véleményét a holtszezonban a paddockban tapasztalt “érdekes” csapatfőnöki változásokról. Mattia Binotto lemondását követően a Ferrarinál Frederic Vasseur vette át a csapatfőnöki posztot. Andreas […]

Bővebben

Változás jöhet a Mercedes vezetőségében – olasz sajtó

Bővebben

Újabb gyártó jön az F1-be? Domenicali sejtelmes...

Miután hivatalossá vált, hogy a Ford a Red Bull oldalán beszáll a Forma-1-be, ismét felmerült a Porsche esetleges csatlakozásának ügye. Stefano Domenicali szerint a német gyártó továbbra is szem előtt tartja a beszállás lehetőségét.

Bővebben

Madrid is szeretne F1-es futamot rendezni - F1Hírek

Stefano Domenicali, a Forma-1 elnöke megerősítette, hogy Spanyolország fővárosa, Madrid is szeretne futamot rendezni. A tárgyalások már elkezdődtek. Spanyolország régóta a Forma-1 célpontja. Spanyol futamot 1986 óta minden évben, 1991-től pedig a Circuit de Barcelona-Catalunya versenyen rendezik. Most azonban egy másik spanyol város is szeretne F1-es futamot rendezni. Domenicali megerősítette, hogy Madrid egy helyet keres […]

Bővebben

Leclerc most nem követhet el hibákat – Domenicali

A monacói pilótának túl kell lendülnie a frusztráltságon és a csapata élére kell állnia Stefano Domenicali szerint. Az F1 vezérigazgatója úgy gondolja, a Ferrarinak még lesz esélye idén, mivel a Red Bull szezonjára később kihatással lehet a költségsapka miatt kapott büntetésük.

Bővebben

Domenicali: Az F1 sosem lesz teljesen elektromos

Stefano Domenicali szerint nem reálisak azok az elvárások, amelyek szerint a Forma-1-nek nagy változásokat kellene eszközölnie a fenntarthatóság jegyében. Az olasz úgy gondolja, lehet apró lépéseket tenni, de a teljes átalakítás elképzelhetetlen.

Bővebben

Domenicali: A Libertynek további tervei vannak az F1-gyel

Stefano Domenicali szerint a Liberty Media beruházásai az mutatják, további terveik vannak az F1-gyel kapcsolatban, ezért nem merül fel a széria eladása.

Bővebben

Domenicali: Fel kell gyorsítania az FIA-nak a költségvetési vizsgálatokat

Stefano Domenicali szerint az FIA-nak mindenképpen fel kell gyorsítania a potenciális jogsértések miatt a folyamatokat.

Bővebben

Domenicali: az F1 készen áll futamokat törölni az emberi jogok megsértése miatt

A Forma–1 vezetője, Stefano Domenicali kijelentette, hogy a sorozat hajlandó lesz lemondani egy olyan országban rendezett futamról, ahol az emberi jogi törekvések „nem a megfelelő irányba haladnak”.

Bővebben

Túl hangosan hallatja a hangját az Andretti az F1-es pályázatuk miatt?

A Forma-1 vezérigazgatója, Stefano Domenicali kritizálta az Andretti Global hozzáállását az F1 11. csapatává válásáért folytatott pályázatában. Domenicali

Bővebben
2023-06-03 09:01:33