Formula.hu / Újabb lépés a normalitás felé: telt házas lesz a silverstone-i futam

Kapcsolódó hírek

Silverstone idén két futamot is rendezne - F1Hírek

Az F1 naptárában idén is történt változtatás. Több futam is kiesett. Még mindig lehetnek olyan helyszínek, amik veszélyben lehetnek. Silverstone „örömmel” fogadná ismét a Forma–1 mezőnyét az év utolsó harmadában A Brit Nagydíjon most vasárnap telt házas versenyre lehet majd számítani. Ez nagyjából 140 ezer rajongót jelent. Stuart Pringle, a pálya ügyvezető igazgatója úgy véli, […]

Bővebben

Hamiltonnak nem tetszik, hogy „kísérleti nyúlnak” használják a briteket

A Stájer Nagydíj sajtótájékoztatója előtt nem sokkal jelentették be, hogy telt házas lesz a silverstone-i Brit Nagydíj. Hamilton örül a rajongók jelenlétének, de aggódik is értük.

Bővebben

Nem lesz telt házas Verstappen-show a Holland Nagydíjon

Az országból származó hírek szerint az idén visszatérő holland futam vélhetően kétharmados kapacitással fog zajlani 2021 szeptemberében. Nézők tehát lesznek, de a korábban várt óriási tömeg elmarad.

Bővebben

Júliusban már telt házas nagydíjat tartanak?

Ez is egy reális forgatókönyv Silverstone-ban, amelynek kapacitása 140 ezer fő. Nagy optimizmussal nyilatkozott a pálya vezetője, miután az országban a sportesemények fokozatos nyitása téma lett.

Bővebben

Hamilton: „Elhamarkodottnak” érződik megtölteni a lelátókat a Brit Nagydíjon

Lewis Hamilton úgy véli, hogy „egy kissé elhamarkodott”, hogy a Forma–1 a jövő hónapban rendezendő Brit Nagydíjon újra telt házas futamot remél, és arra ösztökéli a rajongókat, hogy továbbra is maradjanak óvatosak.

Bővebben

Telt házas MotoGP-futamokkal tervez Ausztria

Parc Fermé

Bővebben

Spa teltházban reménykedik a 2021-es Belga GP-n

Spa-Francorchamps talán már úgy várhatja a nézőket az augusztus végén megrendezésre kerülő Belga GP-n, hogy az telt házas lehessen.

Bővebben

Zandvoort még bízik benne, hogy telt házas versenyt rendezhetnek

Zandvoort még reménykedik abban, hogy nézők előtt rendezhetik majd meg a Holland Nagydíjat, ráadásul teltház előtt. A rajongókon bizonyára nem múlna, ha

Bővebben

Leclerc szerint a Ferrari „visszatér a realitás talajára” a monacói pole, dobogó után

A Ferrari Forma-1-es pilótái, Charles Leclerc és Carlos Sainz szerint a monacói versenyhétvége inkább volt kivétel, mint új normalitás a csapat 2021-es eredményeinek szempontjából, és Bakuban újra szembe kell nézniük a valósággal.

Bővebben

Leclerc: majdnem egy évbe telt, mire megértettem a Ferrarit

Charles Leclerc elismerte, hogy elsőre nem igazán értette, hogyan működik a Ferrari csapata, és majdnem egy évbe telt, mire megértette a maranellói alakulaton belüli folyamatokat.

Bővebben
2021-10-17 11:22:39