Formula.hu / Új tisztán elektromos Audi állami támogatással? Lehetséges!

Új tisztán elektromos Audi állami támogatással? Lehetséges!

Az Audi legújabb tisztán elektromos kompakt SUV-ja már állami támogatással is elérhető. Sőt, az Audi Q4 e-tron 35 CITY verzió az alapjául szolgáló modellhez képest további extrákat is kapott jelentősen kedvezőbb alapáron, így lehetőséget teremtve az autó személyre szabására - még mindig az államilag támogatott árkategóriában maradva.

Formula.hu
  • 2021.06.02. 08:03

Kapcsolódó hírek

Ross Brawn szerint ilyen lesz az F1 jövője

A Formula Podcast vendégeként Ross Brawn elmondta, jelenlegi megközelítésük szerint nem az elektromos hajtás fogja jellemezni a Formula-1-et a jövőben. Sokkal inkább a karbonsemleges üzemanyag.

Bővebben

Dan Ticktum a Forma-E-be tart

A korábbi balhéjairól méltán híres, jelenleg a Forma-2-ben versenyző Dan Ticktum a Formula-E elektromos versenyszériába tart. Ezzel rövid időn belül ő a második Forma-1-hez szorosan köthető pilóta Antonio Giovinazzi után, aki a jövőre csatlakozik a sorozathoz. A brit versenyző háta mögött egy igazán hullámzó karrier áll, pedig csupán 22 éves. Mindig is tehetségesként volt elkönyvelve, […]

Bővebben

Egy formulaautó a ralikrosszpályán? Lehetséges!

Parc Fermé

Bővebben

Megkezdődik az EQB értékesítése

Megkezdődik az EQB forgalmazása, a modell 23 470 000 forintos ártól rendelhető. A Mercedes-EQ második teljesen elektromos kompakt autója alaphelyzetben ötszemélyes kialakítású, de felár ellenében hét üléssel is rendelhető. A Mercedes-Benz kecskeméti gyárában készülő újdonság kezdetben kétféle hajtáslánccal lesz elérhető.

Bővebben

Horner: még mindig bármi lehetséges a bajnokságban

Christian Horner, a bikások csapatvezetője megígérte, hogy minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy a Red Bull „javítani” tudjon az autóján az idény utolsó két versenyére.

Bővebben

Horner: még mindig bármi lehetséges a bajnokságban

Christian Horner, a bikások csapatvezetője megígérte, hogy minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy a Red Bull „javítani” tudjon az autóján az idény utolsó két versenyére.

Bővebben

Hyundai SEVEN tanulmányautó: kategóriateremtő elektromos szabadidőjármű

A Hyundai Motor Company az AutoMobility LA kiállításon mutatta be új elektromos szabadidőjármű koncepcióját, a SEVEN tanulmányautót. A kategóriáján belül új távlatokat feltérképező elektromos szabadidő-tanulmány a Los Angeles-i konferenciaközpontban, a Hyundai Motor standján lesz megtekinthető november 19-28. között. A SEVEN mellett olyan kategóriaelső termékek is kiállításra kerülnek itt, mint az IONIQ 5 vagy az XCIENT Fuel Cell.

Bővebben

Hatalmasat csattant az Audi Makaóban!

Makaó, mint általában, most sem kíméletes a versenyzőkkel. A kínai Ya Qi Zhang bukott jókorát egy Audi R8 LMS GT3-assal.

Bővebben

Trükkök villanyautósoknak a téli „hatótávpara” ellen

Javában zajlik az átállás a helyi kibocsátástól mentes elektromos közlekedésre. A szinte hangtalan hajtásláncnak köszönhetően nyugodt vezetést és fokozott komfortérzetet ígérő villanyautók (EV-k) itt vannak, és velünk is maradnak. Kihívást jelent ugyanakkor, hogy a legtöbb EV-akkumulátor hasonló hőmérsékleteken működik a legjobban, mint mi, emberek. Azaz extrém hidegben vagy extrém melegben hozzánk hasonlóan nem a legjobb teljesítményt nyújtják.

Bővebben

Sajtó: Az Audi csak jövőre dönt az F1 projektről? - F1Hírek

Nemzetközi hírek szerint az Audi felügyelőbizottságának szerdai ülésén is szóba került a Forma–1-es szereplés. A Reuters úgy értesült, hogy csak 2022-ben hozzák meg a végső döntésüket. Az elmúlt napokban, hetekben központi témává vált az Audi és a Porsche Forma–1-es szerepvállalása, miután mindkét gyártó képviselői részt vettek a 2026-os motorszabályokkal kapcsolatos egyeztetéseken. Egyes hírek szerint állítólag […]

Bővebben
2021-11-29 19:43:03