Formula.hu / Új néven, de változatlan vezetéssel folytatja a Sepang Racing Team a MotoGP-ben

Kapcsolódó hírek

BRÉKING: Az SRT csapata az idény végén kiszáll a MotoGP-ből

A Sepang Racing Team, vagyis az SRT úgy határozott, hogy 2021 végeztével kiszállnak a MotoGP-ből, a jelenlegi menedzsment pedig egy új csapatot hoz létre a következő évre.

Bővebben

Hivatalos: A Petronas jövőre már nem lesz az SRT névadó szponzora a MotoGP-ben!

Amit eddig csak sejteni lehetett, az most már hivatalos: a Petronas jövőre már nem lesz a Sepang Racing Team névadó szponzora, ennek eredményeként, pedig megszűnhet az SRT Moto2-es és Moto3-as csapata.

Bővebben

Monaco F1 Racing Team néven jöhet új csapat a Forma-1-be! — F1VILÁG.HU

Egy monacói érdekeltségű istálló csatlakozhat hamarosan a Forma-1 mezőnyéhez. A csapat Monaco F1 Racing Team néven szerepelhet majd a száguldó cirkuszban.F1VILÁG.HU — Hírek

Bővebben

MotoGP: Sepang törölve, Misano helyettesít

Ismét változik a MotoGP naptára.

Bővebben

Versenyzőkrízis után pénzhiány: az SRT elveszítheti a Petronas támogatását

A maláj olajóriás Petronas a Motorsport.com értesülései szerint felbontja a főszponzori szerződését a Sepang Racing Teammel, akik emiatt kénytelenek lesznek megszüntetni a Moto3-as és Moto2-es csapatukat is, hogy életben maradjanak a MotoGP-ben.

Bővebben

MotoGP: Sepang lefújva, egy második misanói futam pótolja

Parc Fermé

Bővebben

A WSBK sztárja nem zárja ki, hogy a MotoGP-ben folytatja

A hatszoros Superbike-bajnok Jonathan Rea elmondta, nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy a MotoGP-ben folytatja a pályafutását 2022-től – a 34 éves versenyző eddig két futamot teljesített a MotoGP-ben.

Bővebben

Kovács Bálint: Le Mans teljesítve, jöhet a Bol d’Or!

Nem akármilyen körülmények között teljesült a H-Moto Team 19 éves motorosának álma a legendás 24 órás vb-futamon Le Mans-ban. Az Endurance-világbajnokság múlt hétvégi futamán a Wojcik Racing Team versenyzőjeként Kovács Bálint teljesítette a versenyt, ráadásul úgy, hogy a csapat legjobbja, a kétszeres Superstock 1000 FIM-kupa győztes, Sylvian Barrier már az első körben balesetet szenvedett. A magyar versenyző a lengyel Artur Wielebskivel teljesítette a távot úgy, hogy a párosuk összetettben a 29., míg kategóriájukban, az EWC-ben a pontszerző 10. helyen zárt. A Wojcik Racing Team csapatfőnöke a magyar motoros mostani teljesítményét látva kijelentette, Kovács Bálint ott lesz a szeptemberi 24 órás vb-futamon, a Bol d’Oron.

Bővebben

Alpine: Brivio tapasztalatlansága nem fog számítani

A Renault vezérigazgatója megvédte döntését, miszerint a MotoGP-ből érkező Davide Briviot nevezték ki az immár Alpine F1 néven futó csapat A Renault vezérigazgatója megvédte döntését, miszerint a MotoGP-ből érkező Davide Briviot nevezték ki az immár Alpine F1 néven futó csapat versenyigazgatójává.

Bővebben

Helyszínek jönnek-mennek – További változások várhatóak az idei versenynaptárban

A nemrég törölt Thai nagydíj helyettesítése kapcsán több opció is felmerült már, ugyanakkor Sepang kiesése is benne van a pakliban, sőt Silverstone helyzete sem betonbiztos.

Bővebben
2021-10-17 10:29:25