Új biztonsági autó debütál a MotoGP-ben - P1race.hu

A 2023-as szezon a MotoGP és a BMW együttműködésének jubileumi éve lesz. Ez lesz a 25. idény, amikor a biztonsági autót a bajor márka szolgáltatja a világbajnokságon. Bemutatták az idei biztonsági autót.

P1race
  • 2023.03.18. 09:15

Kapcsolódó hírek

A világbajnok szerint Rossi, Márquez és Stoner hozták a legnagyobb változást a MotoGP-be - P1race.hu

A regnáló MotoGP bajnok, Francesco Bagnaia ellenfeleit értékelte, és elmondta, hogy szerinte kik azok, akik a legnagyobb hatással voltak a MotoGP-re. Miután mentora, Valentino Rossi ellen versenyzett, jelenleg pedig Marc Márquez ellen teszi ezt, Francesco Bagnaia őket említette meg, mint akik a legtöbb változást hozták a királykategórában. Bagnaia 2022-ben ugyanarra a listára írta fel a […]

Bővebben

Az AlphaTauri is bemutatta a 2023-as autó festését - F1Hírek

Az AlphaTauri az ötödik F1-es csapat, aki bemutatta a 2023-as autó festését. A Red Bull-hoz hasonlóan New York-ban került sor az autó leleplezésre. Az olasz csapat az ötödikként mutatta be az idei autót festését. A AT04-re keresztelt autó alap színe továbbra is a kék fehér maradt. Új szponzorok miatt egy kis piros szín is került […]

Bővebben

Hatalmas felháborodást keltő döntés született a MotoGP-ben, de hamar kihátráltak belőle - P1race.hu

Nagy port kavart a gyártók közös döntése a MotoGP-ben, ám a felháborodás után kihátráltak az intézkedésből, amelyet csak az egyik érintett akart.

Bővebben

A MotoGP sztárok megvillantották énektudásukat - így búcsúztak a MotoGP pilótái és a magyar versenyzők 2022-től - P1race.hu

A MotoGP sztárok és a magyar versenyzők természetesen év végén számot vetnek a mögöttünk lévő esztendőről és előre néznek az elkövetkezendő évre. Íme egy csokorban a versenyzők posztjai, amelyben elbúcsúztak 2022-től.

Bővebben

Ezen nevettünk 2022-ben – az év legviccesebb pillanatai a MotoGP-ben - P1race.hu

A MotoGP összegyűjtötte az év öt legviccesebb pillanatát, amelyeket szilveszter alkalmából mi is felidézünk.

Bővebben

Botrány érik a MotoGP-ben, a versenyzők panaszai ellenére sem történik semmi - P1race.hu

A MotoGP versenyzői számára korántsem biztonságos a portimãói pálya kavicságya, amint azt a hétvégi teszten is láthattuk. A pilóták évek óta panaszkodnak erre, mégsem történt eddig érdemi változás.

Bővebben

Újabb változásokat jelentettek be a MotoGP-ben - P1race.hu

A FIM-et és a Dornát tömörítő Állandó Iroda megváltoztatta a MotoGP-t felügyelő szervezet struktúráját. Íme az új felállás.

Bővebben

Elkerülhető az óriási botrány a MotoGP-ben? – közeledtek egymáshoz a felek - P1race.hu

Carlo Pernat elárulta, közelednek az álláspontok a sprinfutamokért járó bónusz ügyében, és a MotoGP-tesztről is kifejtette véleményét.

Bővebben

F1-Archív: Alonso 19 évesen debütál az F1-ben

A McLaren megvált vezérigazgatójától, Alonso megérkezett a Formula-1-be, Mika Hakkinen pedig kijelentette: soha többé nem fog versenyezni. Mutatjuk február 7-e híreit az elmúlt bő húsz évből.

Bővebben

Az F1-es Ferrari betiltott megoldására hajaz az izgalmas újítás a MotoGP-ben - P1race.hu

Az idei MotoGP-shakedown eddigi legizgalmasabb újítása az Aprilia nevéhez fűződik: az olaszok fejlesztése az F1-es Ferrari korábbi megoldására emlékeztet.

Bővebben
2023-03-27 09:18:19