RallyFans / Turán Frici: “Olyan mintha haza érkeznék a Mecsekbe!” - RallyFans.hu

Turán Frici: “Olyan mintha haza érkeznék a Mecsekbe!” - RallyFans.hu

Magyarország legnagyobb múltra visszatekintő raliversenyén, a Mecsek Rallye-n áll újra rajthoz Turán Frici és Farnadi Ági június 23-25. között a Volkswagen Polo GTI R5-tel.  A Pécs környéki, kétnapos versenyen Friciéknek összesen 10 gyorsasági szakaszt és közel 140 versenykilométert kell teljesíteniük.

RallyFans
  • 2022.06.21. 19:50

Kapcsolódó hírek

Huttunen az M-Sportnál debütál Rally1-es autóval - RallyFans.hu

Huttunen fellépése a Rally1 kategóriába alátámasztja az M-Sport azon elkötelezettségét, hogy a fiatal versenyzőknek lehetőséget biztosítson a sportág legmagasabb szintjén. Jari Huttunen amióta 2021 novemberében csatlakozott az M-Sport Ford World Rally Teamhez egy győzelmet és összesen három dobogós helyezést ért el négy verseny alatt a Fiesta Rally2-vel. Huttunen összesen öt győzelmet aratott a rali-világbajnokság WRC2 és WRC3 kategóriáiban. Legutóbbi WRC2-es győzelmét

Bővebben

Hamilton: A tavalyi trauma mindig a részem lesz

A rekordot jelentő nyolcadik világbajnoki címétől ellentmondásos körülmények között megfosztott Lewis Hamilton szerint a 2021-es Abu-Dzabi Nagydíj olyan trauma volt a számára, amely örökre megmarad benne.

Bővebben

A NASCAR és az F1 nyerte a nézettségi versenyt, nagyot bukott az IndyCar ·

Két hét után ismét egy olyan vasárnapra került sor, amelyen mindhárom kiemelt bajnokság mezőnye pályára...

Bővebben

IndyCar: Power ellesett valamit Palou-tól, de csak a visszavonulása után mondja meg, hogy mit ·

Évek óta nem volt olyan jó első félideje Will Powernek, mint idén. A Team Penske...

Bővebben

Zákányi: négyből három - RallyFans.hu

Újabb sikeres Rally3-as versenyen van túl a Horváth Rallye Ase csapata. Zákányi Janikáék idén harmadszor húzták be a győzelmet és Buris Isvánék is újra ott voltak a dobogón Kazincbarcikán. A nevezési listán szereplő harmadik párosuk, a Baracsi Zsolt – Sóvágó Ádám duó sajnos nem indult, hiszen az újonnan elkészült két literes motoruk nagyon későn került az autóba, így lemaradtak a versenyről. A Buris

Bővebben

Villeneuve: Leclerc úgy viselkedett, mintha ő lenne a Ferrari első számú pilótája, pedig nem az

A korábbi Forma-1-es világbajnok kritizálta a Ferrari versenyzőjét a Brit Nagydíjon mutatott viselkedését követően, annak ellenére, hogy elismerte, a Ferrari komoly stratégiai hibát követett el Silverstone-ban.

Bővebben

Horner a pattogásról: A csapatok megoldják

A Red Bull vezetője elégedetlen az új irányelv indoklásával, mert nem létezhet olyan, hogy a szabályok szándéka. Szerinte a delfenezés problémáját egyébként is a csapatoknak kell megoldaniuk.

Bővebben

Villeneuve: Leclerc úgy tesz, mintha vezér lenne

A monacóinak változtatnia kell kommunikációján a Ferrarival, ok nélkül vár el kivételezést, hiszen nincs kimondva, hogy ő lenne az első számú, Sainz pedig pontok terén is közel áll. A kanadai kíváncsi rá, hogyan hat a spanyolra az első győzelem: vagy belelendül, vagy megroppantja a nyomás.

Bővebben

Ünnepel a Schumacher család (videó) - F1Hírek

A hétszeres bajnok fia tavaly csatlakozott a Haas istállóhoz és debütált az F1-ben. 2021-ben nem tudott pontot szerezni. Idény végre sikerült. Mick Schumacher megszerezte első pontjait az F1-ben. A Brit Nagydíjon a nyolcadik helyen zárt. Mick Schumacher édesanyja, Corina Schumacher a következőket mondta fiának: “Büszke vagyok rád, kincsem”. Annyi szenvedés után, végre van okuk az […]

Bővebben

Hamilton: olyan volt a Brit Nagydíj hajrája, mint egy gokartverseny

A hétszeres világbajnok elmondta, a silverstone-i futam hajrájában látott, második helyért zajló csata emlékeztette a gokartos időkre és szerinte ez a Forma-1 legszebb arca, amelyt többször kellene megmutatnia.

Bővebben
2022-07-06 20:28:04