Kapcsolódó hírek

Button teljesen ismeretlen terepen is kipróbálná magát NASCAR-autóval

Nem elég, hogy a korábbi F1-es világbajnok a NASCAR Le Mans-i projektjében kapott helyet, Button kipróbálná magát az „igazi” NASCAR-ban is. Szerencséjére egy csapattulajdonos a kollégája…

Bővebben

Miért kételkedik Button a Red Bull 2023-as dominanciájában? - F1Hírek

A Red Bull kettős sikerre nyitotta a 2023-as szezont. Jenson Button szerint ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy a szezon hátralévő részében a bikák fognak dominálni. Jenson Button szerint a 2023-as F1-szezon nem feltétlenül fog szólni a Red Bull és Max Verstappen dominanciájáról. A 2009-es világbajnok is üdvözölte a holland lehengerlő szakhiri pályán aratott győzelmét. […]

Bővebben

Button szerint sok lesz még a munka az első NASCAR autós tesztje után

Jenson Button szerint sok lesz még a tennivaló, mivel megkezdődtek a NASCAR 2023-as Le Mans-i 24 órás versenyének az előkészületei.

Bővebben

Nem Räikkönen és nem is Button lehet a beugrók hőse Austinban

Nem Räikkönen, nem Button és nem is Jimmie Johnson. Hanem a Corvette-ikon, Rodney Sandstorm megalkotója, Jordan Taylor lehet az, aki végül meglepetést okoz a NASCAR austini hétvégéjén.

Bővebben

Button még azt is elfelejtette, hogyan kell az autót beindítani

Jenson Button a hétvégén Austinban versenyzik majd, és rövid idő alatt kell sok mindent megtanulnia a NASCAR autóról.

Bővebben

Räikkönen és Button F1-es pályán tér vissza versenyezni

Három impozáns vendéggel bővül a NASCAR Sprint Cup mezőnye a hétvégén: visszatér Kimi Räikkönen és bemutatkozik a sorozatban Jenson Button és Jordan

Bővebben

A Red Bull korábbi csapatfőnöke a Räikkönen-Button kettőshöz csatlakozik

Kimi Räikkönen és Jenson Button után az F1 jelenlegi egyik legikonikusabb alakja is ott lesz a Circuit of The Americason, amikor a NASCAR oda látogat.

Bővebben

Jenson Button történelmi kalandba kezd

43 évesen új fába vágja fejszéjét 2009 F1-es világbajnoka, Jenson Button. Ahogy sejteni lehetett azután, hogy bekerült a Le Mans-ban is induló NASCAR-autó legénységébe, kipróbálja magát az eredeti sorozatban is.

Bővebben

Button: „mega” lenne, ha három csapat küzdene a címért

Jenson Button szerint minden esély megvan arra, hogy a következő években végre újra több csapat is harcban legyen a bajnoki címért. Mint mondta, utoljára 2010-ben volt ilyenre példa, márpedig ez a nyílt sisakos küzdelem jót tenne a Forma-1-nek.

Bővebben

Kábítószer-birtoklás miatt letartóztatták Button exfeleségét

Letartóztatta a tokiói rendőrség Jenson Button F1-es világbajnok első feleségét, Jessica Michibatát. A jelek szerint egy kábítószert tartalmazó csomagot próbáltak eljuttatni a hölgyhöz.

Bővebben
2023-06-03 09:57:28