Todt a Ferrariról: ha többször is elkövetik ugyanazt a hibát, akkor változásra van szükség!

A Ferrari egykori csapatfőnöke, Jean Todt szerint miután többször is ugyanazokon a területeken hibázott a Ferrari, Mattia Binotto csapatfőnöknek is be kéne látnia, hogy változtatnia kell a sikerhez.

Motosport.com
  • 2022.09.25. 16:45

Kapcsolódó hírek

Binotto kijelentette, változásra van szükség

A Ferrari csapatfőnöke, Mattia Binotto arról nyilatkozott, hogy változásokra van szükség a maranellói istállónál, de nem a kirúgásokban látja a megoldást.

Bővebben

Mattia Binotto: Változtatnunk kell néhány dolgon - F1Hírek

Mattia Binotto, a Ferrari csapatfőnöke korábban még azt mondta, hogy semmilyen változásra nincs szükség. Az olaszok szakemberének megváltozhatott a véleménye. Most más sürgeti a változásokat, de nem a kirúgásokban látja a megoldást. A Ferrari egykörös tempója általában minimum egy szinten van a Red Bull-lal. A futamokon a bikák versenytempója jobbnak bizonyul. Övék volt a leggyorsabb […]

Bővebben

Brundle: A rajtbüntetések rosszat tesznek az F1-nek

Nem ért egyet a jelenlegi szankciós rendszerrel a motorelemek cseréjét illetően Martin Brundle. A korábbi F1-es pilóta szerint változásra van szükség, mert így a nézőket is összezavarják.

Bővebben

Binotto: Nem a gumik, hanem az autó teljesítménye a hibás, nincs szükség változásra a személyzetben

Charles Leclerc remek helyzetben volt a Magyar Nagydíjon, de a Ferrari a kemény gumikra váltott, amikor Max Verstappen másodszor is kiállt a bokszba. Mattia Binotto inkább az autó teljesítményét okolja, mint azt a döntést, hogy Leclerc a kemény gumikon folytatta.

Bővebben

Todt együtt nézi a versenyeket Michael Schumacherrel - F1Hírek

Jean Todt, amikor Michael Schumacher nevében átvette a kitüntetést elárulta, hogy még mindig együtt nézi az F1 futamait a hétszeres bajnokkal. Július 20-án, szerdán, egy érzelmekkel tűzdelt ünnepség keretében a Ferrari korábbi csapatfőnöke és az FIA korábbi elnöke, Jean Todt vett át egy Michael Schumacher részére szóló díjat. A francia szakember a hétszeres világbajnok feleségével […]

Bővebben

F1-Archív: Piquet már rég szólt a csalásról

Vettel nagyon ritkán követi el kétszer ugyanazt a hibát, Sutil viccnek tartja a büntetéseket, Panis visszavonul, Schumacher kétli, hogy Rossi valaha az F1-be jön: ilyen híreket olvashattunk szeptember 18-án.

Bővebben

Verstappen odaszúrt a Mercedesnek: Az ember azt hinné, tanultak belőle

Jos Verstappen nem értette miért követte el a Mercedes ugyanazt a hibát, mint az Abu Dhabi Nagydíjon. Miután a Safety Car is megjelent a pályán, a mezőny

Bővebben

Todt Schumacherről: „Nem hiányzik Michael, mert szoktunk találkozni”

A korábbi Ferrari-csapatfőnök Jean Todt arról nyilatkozott, hogy havonta legalább kétszer meg szokta látogatni Michael Schumachert, és gyakran együtt nézik a futamokat.

Bővebben

Michael Schumacherrel néz futamokat Jean Todt

Jean Todt egy Michael Schumachert megillető rangos kitüntetés átvételét követően elárulta, hogy még mindig együtt néz versenyeket a korábbi hétszeres világbajnokkal.

Bővebben

Hakkinen: A Ferrarira mindig is nagy nyomás nehezedett - F1Hírek

John Elkann, a Ferrari elnöke korábban azt mondta, hogy a Ferrari túl sok hibát követ el. Mika Hakkinen szerint az olasz csapatra mindig nagy nyomás nehezedett. John Elkann interjút adott a La Gazzetta dello Sportnak. Az F1-es csapat túl sok hibát követ el. Ezen még javítaniuk kell. A 2022-es év jól kezdődött a Ferrarinak. Charles […]

Bővebben
2023-02-09 02:43:36