UsaRacing / Testközelből láthatod, miért is a pitcsapatoké a versenypályák legveszélyesebb munkája (VIDEO) -

Testközelből láthatod, miért is a pitcsapatoké a versenypályák legveszélyesebb munkája (VIDEO) -

Ha az autósport biztonsági körülményeinek fokozása kerül szóba, akkor szinte kivétel nélkül csak a versenyzőkre...

UsaRacing
  • 2021.06.10. 16:06

Kapcsolódó hírek

Videó: Testközelből egy Moto2-es futam előtti felkészülés

Parc Fermé

Bővebben

Podcast: Vendégek a versenyhétvégék szívéből

Egy F1-es mérnök és egy F2-es sportfelügyelő, azaz Jánvári Zsolt és Móni István voltak a Formula Podcast 100. adásának vendégei – a műsort ráadásul története során először videós formában is láthatod.

Bővebben

Leclerc arról, meglepte-e őt a Ferrari fejlődése: Igen is, meg nem is...

Charles Leclerc a Portugál Nagydíj előtt kijelentette, nem lepte meg őt a csapat hatalmas fejlődése 2020 után, ugyanis testközelből figyelhette, hogy milyen elszántsággal dolgoztak a mérnökök a javulás érdekében.

Bővebben

„Soha nem láttam még ilyet” – A fotós Grosjean balesetéről

Romain Grosjean a Forma-1 történetének egyik legnagyobb balesetét szenvedte el, mikor Bahreinben a szalagkorlátnak csapódott. Most az egyik fotós mesélte el tapasztalatait, hogy milyen volt testközelből átélni az eseményeket.

Bővebben

Az FIA azonnal válaszolt Rosberg kritikájára

Nico Rosberg nemrégiben kijelentette, hogy az Azeri Nagydíjon található a Forma-1-es versenypályák egyik legijesztőbb része. Nem kellett azonban sokat várni Michael Masi válaszára sem, aki egyáltalán nem ért egyet a német világbajnokkal.

Bővebben

Rosberg elárulta, hogy melyik F1-es pályarészt tartja a legijesztőbbnek

Nico Rosberg a 2016-os világbajnoki címe, majd váratlan visszavonulása óta rendre feltűnik a nemzetközi sajtóban mint szakértő. Az egyszeres német világbajnok ezúttal elárulta, hogy szerinte a bakui utcai pályán található a Forma-1 egyik legveszélyesebb része.

Bővebben

Az FIA nem ért egyet Rosberggel: nem veszélyes a bakui bokszutca bejárata

Az FIA Forma-1-es versenyigazgatója, Michael Masi nem értett egyet a 2016-os világbajnok Nico Rosberg kijelentéseivel, miszerint a bakui bokszbejárat az „egyik legveszélyesebb” helye a versenynaptárnak.

Bővebben

Mit tud Hamilton a Nordschleifén?

Egy érdekes kísérletet tett az alábbi szimulátoros, aki kipróbálta, mire menne Lewis Hamilton és a Mercedes 2021-es F1-es autója a világ egyik legveszélyesebb és legizgalmasabb pályáján, a Nordschleifén.

Bővebben

Marko: Tegyenek falat a bahreini 4-es kanyarba! — F1VILÁG.HU

Teljesen szükségtelennek tartja a Forma-1-es versenypályák határairól szóló vitát a Red Bull motorsport-tanácsadója, Helmut Marko, aki szerint Bahreinben jobban tennék, ha a 4-es kanyarban fallal akadályoznák meg a versenyzőket abban, hogy kiszélesítsék az aszfaltcsíkot.F1VILÁG.HU — Hírek

Bővebben

Így teszteli a versenypályák kerítéseit az FIA

Parc Fermé

Bővebben
2021-06-13 02:02:37