Formula.hu / Telt házas MotoGP-futamokkal tervez Ausztria

Kapcsolódó hírek

Briatore: A Renault hosszú távra tervez az F1-ben

A Renault korábbi csapatfőnöke, Flavio Briatore meggyőződése, hogy a franciák új vezérigazgatója hosszú távra tervez a Forma-1-ben. Luca de Meo 2020-ban A Renault korábbi csapatfőnöke, Flavio Briatore meggyőződése, hogy a franciák új vezérigazgatója hosszú távra tervez a Forma-1-ben.

Bővebben

Silverstone idén két futamot is rendezne - F1Hírek

Az F1 naptárában idén is történt változtatás. Több futam is kiesett. Még mindig lehetnek olyan helyszínek, amik veszélyben lehetnek. Silverstone „örömmel” fogadná ismét a Forma–1 mezőnyét az év utolsó harmadában A Brit Nagydíjon most vasárnap telt házas versenyre lehet majd számítani. Ez nagyjából 140 ezer rajongót jelent. Stuart Pringle, a pálya ügyvezető igazgatója úgy véli, […]

Bővebben

Hamilton: „Elhamarkodottnak” érződik megtölteni a lelátókat a Brit Nagydíjon

Lewis Hamilton úgy véli, hogy „egy kissé elhamarkodott”, hogy a Forma–1 a jövő hónapban rendezendő Brit Nagydíjon újra telt házas futamot remél, és arra ösztökéli a rajongókat, hogy továbbra is maradjanak óvatosak.

Bővebben

Hamiltonnak nem tetszik, hogy „kísérleti nyúlnak” használják a briteket

A Stájer Nagydíj sajtótájékoztatója előtt nem sokkal jelentették be, hogy telt házas lesz a silverstone-i Brit Nagydíj. Hamilton örül a rajongók jelenlétének, de aggódik is értük.

Bővebben

Újabb lépés a normalitás felé: telt házas lesz a silverstone-i futam

Parc Fermé

Bővebben

Spa teltházban reménykedik a 2021-es Belga GP-n

Spa-Francorchamps talán már úgy várhatja a nézőket az augusztus végén megrendezésre kerülő Belga GP-n, hogy az telt házas lehessen.

Bővebben

Zandvoort még bízik benne, hogy telt házas versenyt rendezhetnek

Zandvoort még reménykedik abban, hogy nézők előtt rendezhetik majd meg a Holland Nagydíjat, ráadásul teltház előtt. A rajongókon bizonyára nem múlna, ha

Bővebben

Júliusban már telt házas nagydíjat tartanak?

Ez is egy reális forgatókönyv Silverstone-ban, amelynek kapacitása 140 ezer fő. Nagy optimizmussal nyilatkozott a pálya vezetője, miután az országban a sportesemények fokozatos nyitása téma lett.

Bővebben

Ausztria legújabb döntése miatt veszélyben lehet az Osztrák Nagydíj?

Ausztria legújabb döntése akár a Stájer és az Osztrák Nagydíj elmaradását is eredményezheti. Tavaly Spielberg két futammal nyitotta a táncot, ugyanis

Bővebben

Akár 2021-ben is tarthat Ausztria egy második futamot

Ausztria újra komolyan beszállhat a koronavírus-helyzet okozta kríziskezelésbe, a Red Bull Forma-1-es pályájával.

Bővebben
2021-07-27 19:11:34