P1race / Távozik a KTM csapatfőnöke – Régi-új arc érkezik a helyére, de kissé más funkcióban

Távozik a KTM csapatfőnöke – Régi-új arc érkezik a helyére, de kissé más funkcióban

Köszönhetően a nem túl sikeresnek mondható 2021-es szezonnak, a KTM eddigi csapatfőnöke, Mike Leitner a jövőben más poszton folytatja a munkáját az osztrák gyártónál. A helyére egy régi-új szakember érkezik.

P1race
  • 2021.11.25. 09:39

Kapcsolódó hírek

Hat év után távozik a Hyundai-tól Micheliszék csapatfőnöke

Nem kis általános meglepetést keltett a hír, hogy a Hyundai Motorsport csapatfőnöke, Andrea Adamo hosszú idő után távozik az istállótól.

Bővebben

A Red Bull és a Mercedes is egy sportszerű és tiszta szezonzárót szeretne látni

Christian Horner azt szeretné, ha egy tiszta, sportszerű őrületes utolsó futammal érne véget a Forma-1 2021-es évada. A Red Bull csapatfőnöke azon

Bővebben

Horner: a Red Bull „tisztán” akarja megszerezni az F1-es bajnoki címet

A Red Bull Forma-1-es csapatfőnöke, Christian Horner kijelentette, hogy ők sem akarják ellentmondásos körülmények között megnyerni a 2021-es szezont, miután már a szaúdi futam is majdnem botrányba fulladt.

Bővebben

A Haas alkatrészhiánnyal küzd a hétvégi ütközések után

A Haas csapatfőnöke, Günther Steiner elismerte, hogy nem sok tartalék alkatrészük maradt a Szaúd-Arábiai Nagydíjat követően. A versenyen Mick Schumacher és Nyikita Mazepin autója is csúnyán összetört.

Bővebben

Christian Horner: Csúnyán elbántak velünk az öt másodperces büntetéssel - F1Hírek

Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke szerint Max Verstappen el akarta engedni Lewis Hamilton-t. Úgy véli, a brit a DRS-sel akart trükközni, ezért lassított ő is. Max Verstappen és Lewis Hamilton az elmúlt 22 futamon is összecsaptak. Így volt ez a Szaúd-arábiai Nagydíjon is. Az igazi ütközetet egy VSC-fázis után láthattuk tőlük. A Mercedes pilótája […]

Bővebben

Ocon: Sajnos más ligában játszunk, mint a Mercedes

A Szaúd-arábiai Nagydíj után mindenki a szikrázó Verstappen-Hamilton csatározásról beszél és szinte elsikkad egy másik dráma, hogy Esteban Ocon az utolsó métereken veszítette el dobogós helyezését.

Bővebben

Horner: Hiányzik Charlie Whiting tapasztalata a Forma–1-nek

Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke szerint a Forma-1-nek hiányzott a korábbi versenyigazgató, Charlie Whiting tapasztalata a kaotikus Szaúd-arábiai Nagydíj során.

Bővebben

Horner: A sportágnak hiányzott most Charlie Whiting... — F1VILÁG.HU

A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) hétvégi döntéseit kritizálta vasárnapi nyilatkozatában a Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner, aki szerint a versenybírók minden döntésükkel ellenük voltak. A szakember szerint az F1-nek Szaúd-Arábiában nagyon hiányzott Charlie Whiting.F1VILÁG.HU — Hírek

Bővebben

Wolff: Hamilton megérdemelte a győzelmet

A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff szerint igazságos eredmény született a 2021-es Forma-1-es Szaúd-arábiai Nagydíjon, de véleménye szerint Max Verstappen átlépett egy bizonyos vonalat a keménységével.

Bővebben

Horner: Át akartuk adni a helyet, de…

A Red Bull csapatfőnöke szerint Verstappen csak el akarta engedni Hamiltont a két vb-aspiráns szaúdi ütközését megelőzően. Horner úgy véli, a brit a DRS-sel akart trükközni, ezért lassított ő is.

Bővebben
2021-12-07 16:27:53