Steinert nem lepte meg a Rich Energy-sztori újabb felvonása

A Haas csapatfőnökét, Günther Steinert is megkérdezték nemrégiben arról, hogy mit gondol a Rich Energy-sztori újabb felvonásáról – ismét szerződést bontottak egy motorsport-csapattal.

Motosport.com
  • 2022.07.27. 13:10

Kapcsolódó hírek

A Rich Energy most épp a brit Superbike-ban csinál hülyét magából

Úgy kommunikálta le a Rich Energy a BSB-éllovassal kötött szponzori megállapodásának felmondását, hogy azt egyébként nem is ők kötötték.

Bővebben

A Haas lassan bejelenti új főszponzorát? - F1Hírek

A Haas a következő hónapokban új főszponzort jelenthet be. Ezt Günther Steiner erősítette meg. A csapatfőnöke elárulta, hogy a háttérben zajlanak a tárgyalások. A Haas-nak eddig nem volt szerencséje egy névadó szponzorokkal sem. Az elmúlt években két komoly támogató is érkezett a csapathoz. A Rich Energy, majd később az Uralkali vállalatával is viharos körülmények között […]

Bővebben

Steinert nem hatották meg Schumacher pontszerzései, nem jár neki automatikusan a 2023-as szerződés

Günther Steiner reméli, hogy Mick Schumacher formája továbbra is javuló tendenciát mutat, ugyanakkor az egymás utáni pontszerzések nem hatották meg a Haas csapatfőnökét és ez nem jelenti azt, hogy automatikusan hosszabbítanak vele 2023-ra.

Bővebben

Steinert kérdeztük: mikor döntenek Schumacherről?

Mick Schumacher eddigi F1-es pályafutása legjobb formájában versenyez, de nem tudni, hogy ez mit jelent a jövőjére nézve. Günther Steiner csapatfőnököt kérdeztük.

Bővebben

Ecclestone: ha Michael egészséges lenne, elküldené Steinert a fenébe

A Forma-1 korábbi vezetője védelmébe vette az elmúlt időszakban sokat kritizált Mick Schumachert és elmondta, egyelőre nehéz megítélni a teljesítményét, ugyanakkor semmi szüksége nincs arra, hogy saját csapatfőnöke támadja.

Bővebben

Steiner a Sky-t, Wolff Steinert kritizálja Mick Schumacher miatt

A Haas főnöke úgy véli, megosztottá akarják tenni a csapatot, Wolff viszont úgy véli, teljesen rossz irány, amit Steiner követ.

Bővebben

Indy 500: Dixon-dráma, Grosjean-bukás, Ericsson-győzelem Indianapolisban!

Őrült, fordulatokban és bukásokban gazdag futamot hozott a legendás Indy 500 százhatodik felvonása, amit végül az egykori Forma-1-es pilóta, Marcus Ericsson nyert meg, miután a pole pozícióból rajtoló Scott Dixon pokolian nagyot hibázott.

Bővebben

Villeneuve: Igen veszélyes játékot űz Piastri

Az Oscar Piastri-sztori fantasztikus, de a fiatal ausztrál veszélyes játékot űz, figyelmeztet Jacques Villeneuve.

Bővebben

Alpine-botrány, technikai direktíva, Audi-bejelentés: ezért lesz érdemes követni a Belga Nagydíjat

Óriási várakozás közepette folytatódik a Forma-1 2022-es szezonja a Belga Nagydíjjal, amely a szokásosnál is több sztori helyszíne lehet.

Bővebben

Mir: Nem járnék jól, ha bármit is mondanék a jövőmről...

A hétvégén Silverstone-ban versenyez a MotoGP mezőnye, ahol a hu.motorsport.com is kérdezhetett a 2020-as szezon világbajnokától, Joan Miről, aki rövidre zárta a jövőjére vonatkozó kérdésünket a Monster Energy zárt eseményén.

Bővebben
2022-12-09 23:22:17