Motosport.com / Steiner is megszólalt a bajnoki küzdelemmel kapcsolatban

Steiner is megszólalt a bajnoki küzdelemmel kapcsolatban

A 2021-es szezon eddig rendkívül szoros küzdelmet hoz Max Verstappen és Lewis Hamilton, valamint a Red Bull és a Mercedes között. A csatáról Günther Steiner, a Haas csapatfőnöke is megosztotta véleményét.

Motosport.com
  • 2021.06.12. 20:45

Kapcsolódó hírek

Steiner is megszólalt Mazepin veszélyes manőverével kapcsolatban

A Haas csapatfőnöke, Günther Steiner szerint Mick Schumacher és Nyikita Mazepin tiszta vizet öntöttek a pohárba az Azeri Nagydíjat követően. Az orosz versenyző egy veszélyes manőverrel kis híján balesetet okozott kettejük között a futam utolsó méterein.

Bővebben

Verstappen: Vb-esélyes autóban még jobb lehetek

A vb-címért folyó küzdelemmel járó nyomás ellenére is úgy véli a holland, hogy kényelmesebb helyzet egy arra esélyes autóban ülni. Úgy érzi, az sem hátrány, hogy még nem volt része bajnoki harcban.

Bővebben

Ez volt a Stájer Nagydíj időmérő edzése

Kiélezett küzdelemmel kecsegtet az F1 idei első ausztriai fordulója, ahol a szabadedzések alapján a Red Bull 2:1-re vezet a Mercedes ellen. Vajon kitart az energiaitalosok előnye, vagy Hamiltonék föléjük kerekednek? Kövesd velünk az időmérő eseményeit élőben!

Bővebben

Jean Todt „nagyon sajnálja” a szurkolókat, ekkor érkeznek az új szabályok

Az FIA elnöke, Jean Todt is megszólalt a Forma-1-es közösség által röhejesnek és nevetségesnek címkézett Belga Nagydíjjal kapcsolatban, és megerősítette, hogy mikor ülnek össze megtárgyalni a hasonló esetekre tervezett új szabályokat.

Bővebben

Günther Steiner: Bízom benne, hogy Mick jövőre is velünk lesz - F1Hírek

Sokan találgatják, hogy mi lesz Mick Schumacher jövőjével. ?Marad a Haas-nál? Vagy átigazol az Alfa Romeo-hoz? Günther Steiner szeretné, ha a német pilóta maradna az amerikai csapatnál. Günther Steiner, a Haas csapatfőnöke szinte biztos abban, hogy jövőre is náluk marad, azonban azt is kijelentette, hogy egy másik Ferrari-junior pótolná abban az esetben, ha máshol folytatná […]

Bővebben

Az Alfa Romeo csapatfőnöke is megszólalt a Schumacher érkezéséről szóló pletykákkal kapcsolatban

Az Alfa Romeo csapatfőnöke, Frederic Vasseur cáfolta azokat a pletykákat, melyek szerint Mick Schumacher jövőre csapatot váltana, és náluk folytatná pályafutását. A német korábban tesztelt is a csapat színeiben.

Bővebben

Steiner a Ferrarinál járt – tetszett neki, amit látott

Günther Steiner, a Haas csapatfőnöke a Ferrari gyárában, Maranellóban járt, hogy ellenőrizze az amerikai csapat 2022-es autójának munkálatait. Steiner optimistán nyilatkozott, és elmondta, tetszett neki, amit látott.

Bővebben

Steiner: Schumacher szerényebb, mint Mazepin

Günther Steiner elismerte, hogy a Haas két újonca nincs a legnagyobb barátságban egymással, de el is árulta ennek fő okát. Az amerikai alakulat ugye Mick Günther Steiner elismerte, hogy a Haas két újonca nincs a legnagyobb barátságban egymással, de el is árulta ennek fő okát.

Bővebben

Günther Steiner: Először ki kell építeni az önbizalmat - F1Hírek

A Haas két újonc versenyzővel vág neki a 2021-es szezonnak. Günther Steiner nem szeretné, ha a debütáló pilóták felelnének az F1-től. Az amerikaiak csapatfőnöke bajnokokat akar neveli a Haas-nál. Nyikita Mazepin és Mick Schumacher időn debütálhat az F1-ben. Biztosak vagyunk abban, hogy sokan figyelik majd a két versenyző teljesítményét. Günther Steiner nem szeretné, ha nyomás […]

Bővebben

Russell az idei autóról: Jók az első benyomásaim

George Russell is megszólalt a Williams autóbemutatójával kapcsolatban, melynek során elmondta, az FW43B ígéretesnek mutatkozik a tavalyi évi konstrukcióval összevetve, de továbbra is arra számít, hogy nagy kihívás lesz a pontokért harcolni.

Bővebben
2021-09-17 19:05:04