RacingLine / Spa teltházban reménykedik a 2021-es Belga GP-n

Kapcsolódó hírek

Spa-ban megkezdték az átépítést - F1Hírek

A Belga Nagydíj helyszínén, Spa Francorchamps-ban megkezdődtek az átépítési munkálatok. Az egyik ikonikus „kunyhót” kezdték lebontani mindezt azért, hogy biztonságosabbá váljon a pálya. A Spa Francorchamps-i Eau Rouge-nál található ikonikus kunyhó lebontásra került. Mindez azért, hogy a kanyar biztonságosabbá váljon. Kicsit átalakítják ezt a szekciót. Az utóbbi években több nagy baleset is történt ennél a […]

Bővebben

Giovinazzi egy erősebb Ferrari motorban reménykedik

Antonio Giovinazzi abban reménykedik, hogy erősebb lesz az Alfa Romeo által használt Ferrari motor. Az 27 éves versenyző az olasz Sky Sport 24-nek adott Antonio Giovinazzi abban reménykedik, hogy erősebb lesz az Alfa Romeo által használt Ferrari motor.

Bővebben

Zöld utat kapott Spa-Francorchamps: 75.000 néző lehet jelen!

Spa-Francorchamps híres pályáját épp szakadó eső árasztotta el, így a hétvégi Spa Euro Race-t törölni kellett, ...

Bővebben

Masi: Spa továbbra is biztonságos a Forma-1 számára

Spa-Francorchamps továbbra is eléggé biztonságos ahhoz, hogy megtarthassa a Belga Nagydíjat az F1 versenyigazgatója Michael Masi szerint.

Bővebben

Spa is bezárt az árvízkatasztrófa után, a paddockba se lehet bejutni

Spa-Francorchamps, az idei Belga Nagydíj jövő hónapban esedékes legendás helyszíne jelenleg zárva van. Az árvíz itt is rombolt.

Bővebben

Nem engedélyezik a DRS-t a zandvoorti döntött kanyarban, de a sportigazgató még reménykedik

A Forma-1-es holland nagydíjhétvégén nem lehet majd használni a DRS-t a döntött kanyarban, azonban a Holland Nagydíj sportigazgatója, Jan Lammers reménykedik abban, hogy az F1 még megváltoztathatja a döntését.

Bővebben

Gasly „kifizetődő” versenyben reménykedik Monacóban a 6. rajtkockából

Az AlphaTauri Forma-1-es pilótája, Pierre Gasly abban reménykedik, hogy az újabb erős időmérős teljesítményük után végre értékes pontokat szerezhetnek Monacóban, ahol hírhedten nehéz előzni.

Bővebben

Minardi erős Ferrariban reménykedik Imolában: „álmodozni szabad”

Imola idén újra visszatér a Forma–1-es naptárba, ezt pedig minden bizonnyal sok rajongó fogadta örömmel. Giancarlo Minardi, a Minardi F1-es istállójának korábbi megalapítója, valamint az imolai pálya jelenlegi elnöke, abban reménykedik, hogy a Ferrari jól teljesíthet majd hazai pályán.

Bővebben

Lammers: Utoljára láthatta a régi Spa-Francorchampst a Forma-1

Vasárnap talán utoljára és gyalázatosan jelent meg a Forma-1 a hagyományos és legendásan klasszikus berendezkedésű Spa pályáján.

Bővebben

Verstappen nyert, de verseny nem volt - F1Hírek

Magyar idő szerint 15:00 órakor rajtolt volna el a Belga Nagydíj. Azt tudtuk már a versenyhétvége előtt, hogy nem lesz kellemes idő Spa-ban. A futamot nem tartották meg, mivel versenyzésre alkalmatlan volt a pálya. Három órás várakozást, és két újabb megtett kört követően az időmérős eredmények alapján Max Verstappen nyerte a Belga Nagydíjat. A dráma […]

Bővebben
2021-10-27 12:09:50