RacingLine / Spa teltházban reménykedik a 2021-es Belga GP-n

Kapcsolódó hírek

Giovinazzi egy erősebb Ferrari motorban reménykedik

Antonio Giovinazzi abban reménykedik, hogy erősebb lesz az Alfa Romeo által használt Ferrari motor. Az 27 éves versenyző az olasz Sky Sport 24-nek adott Antonio Giovinazzi abban reménykedik, hogy erősebb lesz az Alfa Romeo által használt Ferrari motor.

Bővebben

Zöld utat kapott Spa-Francorchamps: 75.000 néző lehet jelen!

Spa-Francorchamps híres pályáját épp szakadó eső árasztotta el, így a hétvégi Spa Euro Race-t törölni kellett, ...

Bővebben

Masi: Spa továbbra is biztonságos a Forma-1 számára

Spa-Francorchamps továbbra is eléggé biztonságos ahhoz, hogy megtarthassa a Belga Nagydíjat az F1 versenyigazgatója Michael Masi szerint.

Bővebben

Spa is bezárt az árvízkatasztrófa után, a paddockba se lehet bejutni

Spa-Francorchamps, az idei Belga Nagydíj jövő hónapban esedékes legendás helyszíne jelenleg zárva van. Az árvíz itt is rombolt.

Bővebben

Nem engedélyezik a DRS-t a zandvoorti döntött kanyarban, de a sportigazgató még reménykedik

A Forma-1-es holland nagydíjhétvégén nem lehet majd használni a DRS-t a döntött kanyarban, azonban a Holland Nagydíj sportigazgatója, Jan Lammers reménykedik abban, hogy az F1 még megváltoztathatja a döntését.

Bővebben

Gasly „kifizetődő” versenyben reménykedik Monacóban a 6. rajtkockából

Az AlphaTauri Forma-1-es pilótája, Pierre Gasly abban reménykedik, hogy az újabb erős időmérős teljesítményük után végre értékes pontokat szerezhetnek Monacóban, ahol hírhedten nehéz előzni.

Bővebben

Minardi erős Ferrariban reménykedik Imolában: „álmodozni szabad”

Imola idén újra visszatér a Forma–1-es naptárba, ezt pedig minden bizonnyal sok rajongó fogadta örömmel. Giancarlo Minardi, a Minardi F1-es istállójának korábbi megalapítója, valamint az imolai pálya jelenlegi elnöke, abban reménykedik, hogy a Ferrari jól teljesíthet majd hazai pályán.

Bővebben

Lammers: Utoljára láthatta a régi Spa-Francorchampst a Forma-1

Vasárnap talán utoljára és gyalázatosan jelent meg a Forma-1 a hagyományos és legendásan klasszikus berendezkedésű Spa pályáján.

Bővebben

Verstappen nyert, de verseny nem volt - F1Hírek

Magyar idő szerint 15:00 órakor rajtolt volna el a Belga Nagydíj. Azt tudtuk már a versenyhétvége előtt, hogy nem lesz kellemes idő Spa-ban. A futamot nem tartották meg, mivel versenyzésre alkalmatlan volt a pálya. Három órás várakozást, és két újabb megtett kört követően az időmérős eredmények alapján Max Verstappen nyerte a Belga Nagydíjat. A dráma […]

Bővebben

Másodszor sem tudták elrajtoltatni az F1-es Belga Nagydíjat — F1VILÁG.HU

Másodszor sem tudták elrajtoltatni a Forma-1-es Belga Nagydíjat Spa-Francorchamps-ban, így jó esély van rá, hogy verseny nélkül fél pontokat osztanak majd.F1VILÁG.HU — Hírek

Bővebben
2021-09-19 07:11:01