Kapcsolódó hírek

Acosta és Fernández: Eltérő célok, azonos motiváció

A Red Bull KTM Ajo csapat két Moto2-es versenyzője, Pedro Acosta és Augusto Fernández eltérő elvárásokkal érkezik Silverstone-ba. Míg Fernández a győzelemre törekszik, addig Acosta visszazökkenne a bajnokság körforgásába.

Bővebben

Fernández: Kivártam a megfelelő pillanatot

2012 óta egyetlen Moto2-es versenyzőnek sem sikerült pole pozícióból nyernie Silverstone-ban. Augusto Fernández megszakította ezt a sorozatot, és zsinórban harmadik győzelmével átvette a vezetést a világbajnokságban.

Bővebben

Silverstone: Az élmenők mind elöl, Fernández a pole-ban - P1race.hu

Bár nem maradt el sokkal Fernández mögött, Roberts sem tudta borítani a papírformát. A spanyol a pole-ban, de ott van Ogura és Vietti is.

Bővebben

Silverstone: Augusto Fernandez nyerte az FP2-t - P1race.hu

A középső géposztály második tréningjén a Red Bull KTM Ajo spanyol versenyzője, Augusto Fernandez végzett az élen Silverstoneban.

Bővebben

Efrén Llarena és Sara Fernández az ERC 2022-es bajnokai - RallyFans.hu

Még el sem kezdődött a Barum Rally, máris eldőlt az Európa-bajnoki cím. Simone Tempestini visszalépett a hétvégi Barum Rallyról, így Efrén Llarena és Sara Fernández behozhatatlan előnyre tett szert a bajnokságban. Így ők nyerték a Rally Európa-bajnokságot 2022-ben*. Llarena az első Európa-bajnok Antonio Zanini 1980-as sikere óta.

Bővebben

MotoGP: Raul Fernandez egyre közelebb új csapatához, 2024 végéig írhat alá

A Motorsport.com információi szerint 2023-tól az RNF Apriliánál folytathatja pályafutását Raul Fernandez, az viszont egyelőre kétséges, hogy ki lesz a csapattársa.

Bővebben

Fernández: A cél a világbajnoki cím

Augusto Fernandez döntő tényezőnek tartja karrierjében a Red Bull KTM Ajo csapathoz való csatlakozást, amely tavaly Remy Gardnerrel és Raul Fernandezzel uralta a Moto2-es világbajnokságot.

Bővebben

Fernández: Van hová fejlődnünk - ez a cél

A MotoGP újonca, Raúl Fernández nehéz első félévet élt át a KTM-nél. Ezen kívül az átigazolási piac is pezseg. Mi a terve vajon a spanyolnak?

Bővebben

Fernández élvezte a pozíciókért zajló csatákat - P1race.hu

Három évvel első Moto2-es diadala után Assenben Augusto Fernández vasárnap ismét győzni tudott a a holland aszfaltcsíkon.

Bővebben

Holland TT - Augusto Fernández zárta az élen a szabadedzéseket - P1race.hu

A Red Bull KTM Ajo versenyzője, Augusto Fernández a Moto2 mezőnyének leggyorsabbja lett a Motul TT Assen harmadik szabadedzése után.

Bővebben
2022-12-09 23:35:33