Formula.hu / Schumacher nyomás nélkül versenyezhetett

Kapcsolódó hírek

Leclerc: Monaco nélkül nem F1 az F1

A Monacói Nagydíj bizonytalan helyzetével kapcsolatban több pilóta is megszólalt már korábban is, most pedig a hazai versenyére készülő Charles Leclerc mondott véleményt.

Bővebben

Leclerc nyitott az élen hazai pályán

Nyugodtan, incidensek nélkül nyitotta a most már péntekre tolódott monacói szabadedzést az F1 mezőnye, a hercegség utcáin pedig elsőre a helyi hős volt a leggyorsabb. Véget ér-e pechszériája is?

Bővebben

Verstappen és a Ferrari is történelmet írhat Monacóban

Szünet nélkül folytatódik a Forma-1-es szezon, méghozzá a legendás Monacóban. Ezúttal is számtalan érdekesség, statisztika is van a futam kapcsán, illetve rekordok is megdőlhetnek.

Bővebben

Leclerc: Az F1 Monaco nélkül számomra nem F1!

A hazai pilóta, Charles Leclerc kiállt Monaco Forma-1-es helye mellett, miután veszélybe került a tradicionális utcai pálya jövője a száguldó cirkuszban, azt sem lehet kizárni, hogy már a 2023-as naptárban sem lesz ott.

Bővebben

Hamilton az FIA eltiltás veszélye nélkül viselhet ékszereket - F1Hírek

Lewis Hamilton továbbra is viselhet ékszereket. Az FIA úgy döntött, hogy elhalasztja a szabályokban rögzített szigorú intézkedések bevezetését. A pilóták 2005 óta nem viselhetnek ékszert az autóban. Legalábbis a szabály ezt mondta ki. Láttuk, hogy a gyakorlat nem ezt mutatta. Az FIA a 2022-es Ausztrál Nagydíjon szigorított a szabályon. “Az ékszerek viselése akadályozhatja mind az […]

Bővebben

Sajtó: Schumacher érkezhet Vettel helyére

Korábban az a hír járta, hogy Fernando Alonso az Aston elsőszámú célpontja, amennyiben Vettel visszavonul. Most erősen felmerült Mick Schumacher neve is, ami nem kis meglepetés.

Bővebben

Schumacher az Aston Martinhoz kerülhet?

A Haas versenyzője, Mick Schumacher egy riport szerint az Aston Martin listájának élén áll, és Sebastian Vettel helyére kerülhetne.

Bővebben

Schumachert akarja Vettel utódjának az Aston Martin? - F1VILÁG.HU

Olasz sajtójelentések szerint Sebastian Vettel visszavonulása esetén Mick Schumacher lehet az Aston Martin Forma-1-es csapatának egyik versenyzője 2023-ban.F1VILÁG.HU - Hírek

Bővebben

Mick Schumacher lehet Vettel utódja az Aston Martin csapatnál? - F1Hírek

Egyes sajtó hírek szerint az Aston Martin érdekes húzásra készülhet. Ha Sebastian Vettel úgy dönt, hogy befejezi karrierjét, akkor akár Mick Schumacher lehet a négyszeres bajnok utódja. Sebastian Vettel idén 35 éves lesz. Top csapatok már biztos nem szerződtetnék le a német pilótát. Nem kizárt, hogy a négyszeres bajnok idén befejezi F1-es karrierjét. Vettel szerződése […]

Bővebben

F1-Archív: Rascasse-balhé Monacóban

Vandoorne-t előbb az F1-ben akarták látni, később már úgy érezte, feláldozták Alonsóért, Hamilton nem tudott kiszállni az autójából, Kobayashi Ferrarit tesztelt, Schumacher pedig botrányt robbantott ki Monacóban – ezek voltak május 27. hírei az elmúlt bő két évtizedben.

Bővebben
2022-05-28 03:39:06