RacingLine / Sajtó: Zhou aláírt az Alfához

Kapcsolódó hírek

Zhou rajt-cél győzelmet aratott az első monacói sprintversenyen

Guanyu Zhou idei második győzelmét aratta az F2-ben, ezúttal Monaco utcáin. Mögötte Drugovich és az első F2-es dobogóját jegyző Nissany zártak. A Guanyu Zhou idei második győzelmét aratta az F2-ben, ezúttal Monaco utcáin. Mögötte Drugovich és az első F2-es dobogóját jegyző Nissany zártak.

Bővebben

Zhou magabiztos, hogy megkapja a Forma-1-es lehetőséget

Guanyu Zhou abban bízik, hogy ha továbbra is jól teljesít az F2-ben, megkapja a Forma-1-es esélyt. A kínai pilóta tavaly futotta második Formula 2-es Guanyu Zhou abban bízik, hogy ha továbbra is jól teljesít az F2-ben, megkapja a Forma-1-es esélyt.

Bővebben

Zhou magabiztos F1-es esélyeit illetően

Guanyu Zhou, az Alpine akadémiájának kínai versenyzőhe úgy véli, ha szállítja az eredményeket az F2-ben, akkor előbb-utóbb az F1-ben is lehetőséges fog kapni. Zhou tavaly a 6. helyen zárta második F2-es szezonját.

Bővebben

Zhou sok tippet kapott Alonsótól

Guanyu Zhou lehet Kína első Forma-1-es pilótája. Az Alpine tesztpilótája tavaly az F2-ben versenyzett, és mindent meg fog tenni azért, hogy az álma valóra Guanyu Zhou lehet Kína első Forma-1-es pilótája. Az Alpine tesztpilótája tavaly az F2-ben versenyzett, és mindent meg fog tenni azért, hogy az álma valóra váljon.

Bővebben

Leclerc: Piastri megérdemelne egy lehetőséget

Bár a sajtó már leközölte, hogy Nyck de Vries, majd Guanyu Zhou is aláírt az Alfa Romeóhoz, nemrég harmadik jelöltként Oscar Piastri is színre lépett. Az

Bővebben

Sajtó: Zhou és da Costa is esélyes lehet az Alfa Romeónál

Egyes sajtóértesülések szerint a Formula 2-ben versenyző Guanyu Zhou szponzorai 30 millió eurót sem sajnálnának kifizetni az Alfa Romeo számára, hogy a

Bővebben

Sajtó: Bottas viszi a Mercedes-motort az Alfához?

Erősen tartja magát egy olyan híresztelés, hogy nemcsak Valtteri Bottas tart az Alfa Romeóhoz, de az istálló a Mercedes erőforrásait is szeretné megszerezni a jövő évtől.

Bővebben

Zhou: Az idei az utolsó F2-es szezonom

Az Alfa Romeo F1-es csapatával összeboronált Guanyu Zhou elég magabiztos abban, hogy jövőre már nem lesz a Formula 2 mezőnyének a tagja.

Bővebben

Vasseur Zhou 30 milliójáról: Ez baromság

Ha Guanyu Zhou 2022-ben csatlakozik az Alfa Romeóhoz, az nem azért lesz, mert a szponzorai 30 millió eurót fizetnek a csapatnak. Fred Vasseur csapatfőnök

Bővebben

Zhou: Alonso már három-négy éve a legnagyobb segítségem

Az Alpine akadémiájának tagja, Guanyu Zhou elmondása szerint Fernando Alonso többet segített neki bárkinél az elmúlt négy évben.

Bővebben
2021-10-17 12:16:25