RacingLine / Sajtó: Zhou aláírt az Alfához

Sajtó: Zhou aláírt az Alfához

Az már eddig is valószínűnek tűnt, hogy Valtteri Bottasnak újonc csapattársa lesz az Alfa Romeónál, viszont most már az is körvonalazódik, hogy a végső befutó az ülésre Guanyu Zhou lesz.

RacingLine
  • 2021.09.19. 07:00

Kapcsolódó hírek

Giovinazzi: Szinte mindig Kimi előtt voltam

Továbbra is nehezen emészti meg az olasz pilóta, hogy Guanyu Zhou érkezése miatt nem folytathatja az Alfa Romeónál az F1-ben – világbajnok csapattársáról azonban csak jókat tudott mondani.

Bővebben

Bottas: Együtt megszerzett ötödik bajnoki cím igazán különleges lenne - F1Hírek

Valtteri Bottas annak ellenére, hogy már csak két futama van hátra a Mercedes csapattal, szeretné kivenné a részét a konstruktőri bajnoki harcból. Bár egyelőre ide összpontosít, alig várja, hogy Zhou-val dolgozzon az Alfánál. Bottas már csak két futamra ülhet be a Mercedesbe. Ezt követően pedig öt év után távozik a csapattól. Csatlakozik az Alfa Romeóhoz, […]

Bővebben

Zhou bejelentése óta ömlenek a megkeresések az Alfához

Frederic Vasseur, az Alfa Romeo csapatfőnöke szerint a csapatot szponzori megkeresésekkel bombázzák, mióta bejelentették, hogy Guanyu Zhou lesz az új

Bővebben

Bottas: Konstruktőri bajnokként szeretnék távozni a csapattól

Valtteri Bottas továbbra is szeretné kivenni a részét az idei bajnokságból. Eltökélt célja, hogy konstruktőri bajnokként távozzon a Mercedestől, és bár egyelőre ide összpontosít, alig várja, hogy Zhou-val dolgozzon az Alfánál.

Bővebben

Sajtó: Bottas motorját is felturbózzák - F1Hírek

Lewis Hamilton nyolc pontot hátrányban várhatja a szezon utolsó előtti futamát. A Mercedes hátránya már csak öt pont. Egyes sajtó hírek szerint Valtteri Bottas is megkaphatja a ‘rakéta’ erőforrást. A Mercedesnél mindenki gőz erővel dolgoznak. A következő futamra fókuszálnak, ahová nyolc pontos hátránnyal érkeznek meg. Ha semmi váratlan nem történik, akkor valószínűleg ők futnak be […]

Bővebben

Új motorbeállításokkal versenyezhet Bottas Szaúd-Arábiában – spanyol sajtó

A Motorsport.com spanyol kiadásának beszámolója szerint a Mercedes-pilóta Valtteri Bottas új motorbeállításokkal állhat rajthoz, hiszen hatalmas a szaúdi futam tétje.

Bővebben

Sajtó: Bottas motorját is felturbózza a Mercedes

Lewis Hamiltonnak egy egészen kis hátrányt kell ledolgoznia a hátralévő két futamon, míg a Mercedesnek annál is kisebbet megőriznie. Ennek érdekében Bottas is megkaphatja a „rakétamotort”.

Bővebben

Piastri nem haragszik Zhou-ra

Oscar Piastri állítja, „99%-ban megbékélt” a ténnyel, hogy a következő szezonban csupán tartalékpilótaként lesz jelen a Formula-1-ben, és nem haragszik Guanyu Zhou-ra, amiért elfoglalta az utolsó szabad ülést.

Bővebben

Guanyu Zhou sok kritikát kapott - F1Hírek

2022-ben egy újabb újoncot köszönthetünk az F1 mezőnyében. Az Alfa Romeo a kínai Guanyu Zhou-t szerződtette. Az újonc rengeteg kritikát kapott, de a szerződtetése is. Oscar Piastri viszont nem ért egyet ezekkel. Kimi Raikkönen bejelentette a visszavonulását. Hamar kiderült, hogy a finn helyére Valtteri Bottas-t szerződtetik. Bottas csapattársa az idén F2-es versenyző és induló Guanyu […]

Bővebben

Sokan kritizálják az Alfa Romeo döntését

A következő évben ismét egy újonccal gazdagodik az F1 mezőnye, miután az Alfa Romeo Guanyu Zhou mellett döntött. A kínai pilóta sok kritikát kapott, Oscar Piastri viszont nem ért egyet ezekkel.

Bővebben
2021-11-29 18:04:32