Formula.hu / Sajtó: Meghiúsult az Alfa Romeo-Sauber eladása

Sajtó: Meghiúsult az Alfa Romeo-Sauber eladása

Az elmúlt hetek szenzációs híre volt, hogy az Andretti család megvásárolhatja a Sauber istállót. Most viszont a tárgyalások befejeződtek, a jelenlegi tulajdonosok túl nagy árat kértek az istállóért.

Formula.hu
  • 2021.10.27. 12:20

Kapcsolódó hírek

Giovinazzi: Végre egy kis szerencse!

Monaco óta először szerzett pontokat az F1-es Szaúd-arábiai Nagydíjon az Alfa Romeo olasz pilótája, miközben csapattársa, Kimi Raikkönen versenyét tönkretette a Sebastian Vettellel történt ütközés.

Bővebben

Piastri ott lesz a fiatal pilóták tesztjén az Alpine-nal

A fiatal pilóták tesztjén megkapja a lehetőséget a bizonyítása Oscar Piastri, aki az Alpine tartalékversenyzőjeként folytatja a következő évben. Az ausztrál mellett az Alfa Romeo kínai pilótája is kigurul a pályára, de a Haas kötelékében Robert Swarcman is autóba ül majd.

Bővebben

Vasseur: Ezt nem kellett volna közölni a sajtóval

Frederic Vasseur némileg kiakadt, miután az Alfa Romeo csapattulajdonos elnöke kilépett. "Ez a saját döntése volt" - jelentette ki a francia

Bővebben

2022-ben hat helyszínen sprintfutamot tartanak? - F1Hírek

Egyes sajtó hírek szerint az F1 2022-ben hat helyszínen rendezné meg az új formációt, a sprintfutamot. Emellett pedig más részletekről is tárgyalnak a csapatokkal. A csapatfőnökök Szaúd-Arábiában találkoztak az F1 vezetőivel. A szokásos szombati meetingjük egyik témáját a sprint adta. Az F1 elképzelései még nagyon formálódó szakaszban vannak. Több kulcsfontosságú részlet kialakulni látszik. Több forrás […]

Bővebben

Komoly belső feszültség lehet az Alfa Romeónál

Nem túl nyugodt a hangulat az Alfa Romeo F1-es csapatánál, és nem azért, mert a szezon végeztével távozik mindkét aktuális versenyzőjük

Bővebben

Piastri szerezte meg a szaúdi F2-es pole-t, nem lehet elégedett az Alfa Romeo új igazolása

A bajnoki éllovas Oscar Piastri szerezte meg a pole-pozíciót a Forma-2-es időmérő edzésen, mögötte pedig a csapattársa, Robert Svarcman végzett. Az Alfa Romeóhoz szerződő Csou Kuan-jü viszont nem lehet elégedett: a hatodik lett.

Bővebben

F1-Archív: Massa nem fél Raikkönentől

Gyári csapatként tér vissza a Renault, megmenekült a Sauber, Pantano méltatlankodik, amiért nem kap F1-es ülést, az ügyészség kémkedéssel vádolja a Toyotát, Nico Rosberg mindössze 17 évesen Williamst tesztel. Ilyen F1-es híreket olvastunk december 3-án.

Bővebben

A Honda titokban már sajnálja, hogy elhagyja az F1-et – német sajtó

A német szaklap, az Auto Motor und Sport arról írt, hogy a Honda már bánja, hogy a Forma-1 elhagyása mellett döntöttek, ennek pedig három oka is van, többek között az új motorformula is érdekes lehet számukra.

Bővebben

Vasseur meggyőződése, hogy jövőre olyan versenyképesek lehetnek, mint 2018-ban

Az Alfa Romeo az elmúlt két szezonban formahanyatlással küzdött, 2020-ban és 2021-ben együttesen mindössze 19 pontot szerzett.

Bővebben

Motorcserére készül a Red Bull? - F1Hírek

Az elmúlt napokban több sajtó hír is napvilágot látott, miszerint a Honda motorcserét javasolt a Red Bull-nak. Helmut Marko most tiszta vizet öntött a pohárba. Lesz motorcsere? Két futammal a 2021-es szezon vége előtt járunk. Egy technikai hiba is eldöntheti a bajnokság sorsát. Max Verstappen előnye még mindig nyolc pont Lewis Hamilton előtt, aki az […]

Bővebben
2021-12-07 15:40:07