Sainz: Nem igaz, hogy elkezdték hozzám igazítani az autót! - F1VILÁG.HU

A Ferrari versenyzője, Carlos Sainz határozottan cáfolja, hogy az olasz istálló idei autóját úgy fejlesztették, hogy az jobban kedvezzen neki az idény előrehaladtával – azt mondja, egész egyszerűen megtanulta, hogyan kell vezetni az F1-75-öst.F1VILÁG.HU - Hírek

F1világ
  • 2022.11.29. 06:25

Kapcsolódó hírek

Stroll: Alonsónak nem volt muszáj ilyen közel jönnie hozzám - F1VILÁG.HU

Az Aston Martin versenyzője, Lance Stroll állítja, bőven hagyott helyet Fernando Alonsónak a vasárnapi Amerikai Nagydíjon, mely során meglehetősen nagy balesetet szenvedtek egy ütközés következtében.F1VILÁG.HU - Hírek

Bővebben

„Ne beszéljetek hozzám a kanyar közepén!” – így szólt a rádió Suzukában

Parc Fermé

Bővebben

De Vries a Formulának: Max odajött hozzám

Nyck de Vries szerint a karjai és a vállai eléggé elfáradtak a futam végére, de ezt az élményt már senki nem veheti el tőle, függetlenül attól, hogy jövőre lesz-e ülése vagy sem.

Bővebben

Binotto arról, ő lesz-e a Ferrari csapatfőnöke 2023-ban: Ez nem az én döntésem

Mattia Binotto „nyugodt maradt” a Ferrari Forma-1-es csapatfőnöki pozíciójának jövőjével kapcsolatban, miután elkezdtek terjedni a hírek arról, hogy januártól leválthatják.

Bővebben

Verstappen: a Red Bull szilárdan hisz abban, hogy a költségvetési plafon alatt maradt

Az immáron kétszeres világbajnoknak erős meggyőződése, hogy csapata nem költekezte túl magát a 2021-es Forma-1-es szezonban, miközben Christian Hornerék elkezdték a tárgyalásokat a következő lépésekről.

Bővebben

Digitális villanyóra használata az okosotthonokban

Egyre ritkábban találkozhatunk mechanikusan működő villanyórákkal a háztartásokban, hiszen ezeket az utóbbi időkben elkezdték lecserélni a szolgáltatók. A régebbi eszközöket kiszorították az úgynevezett digitális villanyórák, melyeket az áramszolgáltatók is előnyben részesítenek. Számtalan biztonsági funkció alkalmazására adnak lehetőséget és közös jellemzőjük, hogy ezeken már digitális kijelzővel találkozhatunk.

Bővebben

Csúszós út, köd, vizes falevelek – legyél profi sofőr ősszel is!

Egyre rövidebbek a nappalok, egyre gyakoribb a ködös, esős időjárás, sőt olykor már fagyok is előfordulnak. A falevelek elkezdtek sárgulni, hullani. Bár mindez akár szép is lehet, az autósok számára mégis veszélyforrást jelentenek. Szeretnéd magad és családodat biztonságban tudni az utakon ősszel is? A Mio™ megmutatja, hogyan álld meg a helyed a volán mögött az év utolsó hónapjaiban is!

Bővebben

Négy csapatnál van még kiadó hely a 2023-as rajtrácsot illetően: „leghamarabb októberben, vagy később jöhet bejelentés”

A 2022-es szezon már az utolsó hajrá előtt áll, így a csapatok elkezdtek helyezkedni a pilótapiacon. Az Alpine, az Alfa Romeo, a Williams és a Haas azonban még nem jelentette be a jövő évi párosát, így több kérdőjel is van még a 2023-as rajtrácsot illetően.

Bővebben

Red Bull: Nem az volt a fejlesztések célja, hogy Verstappenre szabjuk az autót - F1VILÁG.HU

A Red Bull technikai igazgatója, Pierre Wache azt mondja, nem az volt az idei fejlesztések célja, hogy Max Verstappenre szabják versenyautójukat, ám való igaz, hogy a szezon előrehaladtával a csapat másik versenyzője, Sergio Perez egyre nehezebben boldogult az RB18-assal.F1VILÁG.HU - Hírek

Bővebben

Az AlphaTauri reagált az összeesküvés-elméletekre: sértő és egyértelműen hamis képet fest rólunk

A Holland Nagydíjat követően többen is elkezdtek arra gyanakodni, hogy Cunoda Júki furcsa körülmények között történő kiesése a Red Bull és Max Verstappen malmára hajtotta a vizet a Mercedesekkel szemben.

Bővebben
2023-02-07 08:38:29