RacingLine / Russellnek nincs veszítenivalója: „Ha legyőződ Hamiltont, te vagy a hős”

Kapcsolódó hírek

Villeneuve: Ez nem F1, hanem bérgokartozás, Frank Williams forog a sírjában

Jó F1-et szeretnénk vagy hollywoodi műsort? – teszi fel a kérdést az 1997-es világbajnok. Szerinte a dzsiddai futam növelni fogja a nézettséget, de azon az áron, hogy sportág nevetségessé vált.

Bővebben

Toto Wolff: Nem tudom, hogy gyorsak leszünk-e vagy sem - F1Hírek

December 12-én Abu Dhabi dőlhet el a világbajnokság sorsa. Lewis Hamilton és Max Verstappen ugyanannyi ponttal érkezhet meg a szezonzáró futamra. Toto Wolff továbbra sem Hamilton-t tartja esélyesnek. Nem tudja, hogy a Mercedes gyors lesz-e Abu Dhabiban. Toto Wolff annak ellenére mondta ez, hogy Hamilton három egymást követő futamot nyert meg. Most pontegyenlőséggel áll Max […]

Bővebben

Igencsak szűkösen áll tartalék alkatrészekkel a Haas

Miután mindkét Haas-pilóta versenye csúnyán ért véget, a csapat nincs egyszerű helyzetben a tartalék alkatrészekkel a szezonzáróra készülve.

Bővebben

A büntetőpontok állása az Abu-Dzabi Nagydíj előtt

A Forma 1-ben 2014-ben bevezettek egy új, úgynevezett büntetőpontos rendszert. Ennek az eljárásnak a lényege, hogy a különböző kihágásokért a pilóták az idő- vagy rajtbüntetés mellé büntetőpontokat is kaphatnak a versenyzői licenszükre, vagy akár csak a büntetőpont a “fizetség” a szabályok megszegéséért. Amennyiben egy pilóta 12 hónap alatt 12 egységet halmoz fel a licenszére, automatikusan […]

Bővebben

Wolff nem tudja, hogy a Mercedes gyors lesz-e Abu Dhabiban

Toto Wolff továbbra sem Lewis Hamiltont tartja favoritnak arra, hogy az Abu Dhabi Nagydíjon megszerezze rekordot jelentő nyolcadik világbajnoki címét.

Bővebben

Masi teljesen „normálisnak” tartja, hogy az újraindításnál a csapatokkal egyezkedett

Vagy lehetne inkább alkudozásnak hívni azt? Akárhogy is történt, Michael Masi állítja, hogy amikor a piros zászló alatt a Red Bull-lal megpróbálta megbeszélni, hogy Max Verstappen honnan induljon, az egy teljesen „normális” folyamat volt.

Bővebben

Jos Verstappen Wolffról: „Azóta semmilyen kapcsolatunk nincs egymással...”

A Red Bull-pilóta Max Verstappen édesapja, Jos arról nyilatkozott, hogy korábban jó kapcsolatot ápolt a Mercedes-csapatfőnök Toto Wolff-fal, viszont azóta ez megváltozott. Azt is elmondta, jól érzik magukat a Red Bullnál, ez pedig Helmut Markónak is köszönhető.

Bővebben

Verstappen újabb büntetést kapott - F1Hírek

Max Verstappen a Red Bull állítása szerint el akarta engedni Lewis Hamilton-t. Ezért lassított. A bírák szerint kiszámíthatatlan fékezése okozta az összeérést Lewis Hamilton-al. A hollandot ezért is megbüntették. Őrült verseny volt a vasárnapi Szaúd-Arábia Nagydíj. A futam a leintés után sem ért véget. Lewis Hamiltont és Max Verstappent is beidézték a versenybírák. Miért? Verstappen […]

Bővebben

Horner: Át akartuk adni a helyet, de…

A Red Bull csapatfőnöke szerint Verstappen csak el akarta engedni Hamiltont a két vb-aspiráns szaúdi ütközését megelőzően. Horner úgy véli, a brit a DRS-sel akart trükközni, ezért lassított ő is.

Bővebben

Wolff: Tiszta versenyzést szeretnénk, semmi többet

Toto Wolff megbékélne Max Verstappen győzelmével, de csak akkor, ha a verseny köztük tisztességes. A Mercedes csapatfőnöke nagyon nincs megelégedve a holland szaúdi cselekedeteivel.

Bővebben
2021-12-07 16:57:37