Formula.hu / Russell már tudja, hol fog versenyezni jövőre

Russell már tudja, hol fog versenyezni jövőre

Bár a bejelentés még mindig várat magára, a fiatal brit az F1-es Holland Nagydíj médianapján megerősítette: már Spa előtt megtudta, hogyan is döntött végül a Mercedes vele kapcsolatban.

Formula.hu
  • 2021.09.02. 16:17

Kapcsolódó hírek

A Truck Race Promotion nagyobb szerepet kíván vállalni a Rally Hungary lebonyolításában

A verseny korábbi promótere az I. ZEG Rallyshow teljeskörű megszervezése révén már igazolta a felkészültségét. A Truck Race Promotion Kft. (TRP) egyetért

Bővebben

Vettel már nem akar nyilatkozni emberjogi témákról

Még mielőtt oda utazott volna a mezőny, Vettel bírálta a sportot, amiért olyan országban versenyeznek, melyekben sérülnek az emberi jogok.

Bővebben

Ecclestone: Sir Frank Williams nélkül ma már nem lenne F1

A korábbi Forma–1-es mindenható Bernie Ecclestone úgy véli, hogy a sport ma nem létezne, ha nem lennének olyan emberek, mint Sir Frank Williams.

Bővebben

Már előrendelhető a Száguldás és cirkusz friss kötete

Parc Fermé

Bővebben

Retro – 27 másodperc a pokolban

November 29-én rendezték a 2020-as Bahreini Nagydíjat, ahol bár a világbajnoki címért már nem folyt verseny, mégis az F1 történetének egyik legemlékezetesebbjeként él tovább emlékeinkben.

Bővebben

Egy éve történt Romain Grosjean újjászületése

Romain Grosjean minden bizonnyal örökké második születésnapjaként fog tekinteni november 29-re. A francia versenyző egy évvel ezelőtt ezen a napon menekült meg kettészakadt és porig égett autójából.

Bővebben

A Szaúd-Arábiai Nagydíj menetrendje

A szezon utolsóelőtti futama Jeddah városában lesz megtartva. A szaúd-arábiai pálya – ha csak félkészen is – készen fog állni a csapatok fogadására a héten. A hétvége a következően fog alakulni: FP1: péntek 14:30 -16:00 (M4 Sport) FP2: péntek  18:00 – 19:30 (M4 Sport) FP3: szombat 15:00 – 16:00 (M4 Sport +) Időmérő: szombat 18:00 […]

Bővebben

Mindkét élcsapat szerint Mercedes-pálya lesz Dzsidda

Újra ismeretlen helyszínre érkezik a Formula-1. Christian Horner szerint a szaúdi aszfaltcsík a Mercedesnek fog kedvezni, és a németek mérnöki gárdájában is sokat várnak a vonalvezetéstől, igaz, Austint sem felejtik el.

Bővebben

Az F1-ből többen elbúcsúztak Sir Frank Williamstől - F1Hírek

2021. november 28 mindig emlékezetes marad. Az f1 világa újra gyászba borult. 79 éves korában elhunyt Sir Frank Williams. A motorsport világa egy emberként búcsúzott tőle. Mit kell tudni róla? Sir Francis Owen Garbett Williams 1942. április 16-án született. A második világháború alatt született. Céltudatosságát valószínűleg édesapjától örökölhette, aki a Brit Királyi Légierőnél szolgált. Már […]

Bővebben

Massa: Max mára nagyon érett, gyors - F1Hírek

Felipe Massa ex F1-es versenyző szerint Max Verstappen már nem követi el azokat a hibákat, melyeket karrierje elején ejtett. A brazil szerint készen áll a bajnokság megnyerésére. A 2021-es bajnokságból már csak két verseny van hátra. A csata pedig igencsak kiélezett a két bajnoki rivális, Max Verstappen és Lewis Hamilton között. Még senki nem sejti, […]

Bővebben
2021-11-29 18:02:47