P1race / Rossi újra motoron

Kapcsolódó hírek

Áll a bál a Ferrarinál? - F1Hírek

Carlos Sainz nyerte a vasárnapi Brit Nagydíjat. A Ferrari személyzetének több tagja nem kívánt részt venni a pódiumos ceremónián. Erről egy Ferrari beosztottja beszélt. Carlos Sainz 150. F1-es futamán tudott versenyt nyerni a száguldó cirkuszban, amit csak Charles Leclerc kárára tudott megtenni, aki ismét megkérdőjelezte a csapat stratégiai döntéseit. A monacói pilóta Ausztrália után újra […]

Bővebben

Zákányi: négyből három - RallyFans.hu

Újabb sikeres Rally3-as versenyen van túl a Horváth Rallye Ase csapata. Zákányi Janikáék idén harmadszor húzták be a győzelmet és Buris Isvánék is újra ott voltak a dobogón Kazincbarcikán. A nevezési listán szereplő harmadik párosuk, a Baracsi Zsolt – Sóvágó Ádám duó sajnos nem indult, hiszen az újonnan elkészült két literes motoruk nagyon későn került az autóba, így lemaradtak a versenyről. A Buris

Bővebben

Újra Hamilton nyerte a fiatalon elhunyt világbajnokról elnevezett emlékdíjat

Parc Fermé

Bővebben

Verstappen ezzel a feltétellel hajlandó visszatérni a Drive to Survive-ba

A regnáló világbajnok korábban kategorikusan elzárkózott a Netflix doku-sorozatától, amiért az torz képet ábrázol a pilótákról, most viszont leült beszélgetni a producerekkel és elképzelhető, hogy a következő évadban már a holland is újra szerepelhet.

Bővebben

F1-Archív: Ecclestone Hitler miatt pácban

Felhördülést váltott ki az F1-vezér interjúja, Raikkönen még hisz a vb-címben, nem lesz versenyzői bojkott, Mercedesre vált a Lotus, Zandvoort újra nagydíjat rendezhet: ilyen híreket olvashattunk július 5-én 2000 óta.

Bővebben

Valentino Rossi különleges ajándékot kapott

A kilencszeres világbajnok hazai közönség előtt brillírozhatott. A Pirelli ez alkalomból egy különleges meglepetéssel készült a számára.

Bővebben

Verstappen: Megpróbáltam minden erőmmel befejezni a versenyt - F1Hírek

Max Verstappen a második helyről vághatott neki a Brit Nagydíjnak. Az első rajt után átvette a vezetést, de Zhou balesete miatt megszakították a futamot. Az újra indítás után Charles Leclerc-el ütközött. Sérült autóval a hetedik helyen zárta a brit futamot. A holland pilóta a hetedik helyen fejezte be a Brit Nagydíjat. Tisztában volt azzal, hogy […]

Bővebben

Valentino Rossi 5. hellyel örvendeztette meg hazai közönségét - P1race.hu

Valentino Rossi hazai közönsége nagy örömére ötödik helyen végzett Misanóban a GT World Challenge Europe sprintversenyén vasárnap.

Bővebben

Sikerrel járt Tim Gábor adománygyűjtő kampánya

A vanyarci, hétszeres bajnok autóversenyző karrierje során először jött el olyan év, mikor nem tudott versenyautóba ülni. Menedzserével hiába próbált támogatást szerezni, és hiába várták a pilótát több nemzetközi bajnokságba, ez az év úgy tűnt, hogy versenyzés nélkül fog eltelni. Végül többek biztatására közösségi adományozásba kezdtek és a szurkolók a kitűzött cél közel dupláját adták össze. A támogatásoknak köszönhetően Tim Gábor így július 9-10-én már a Hungaroringen veszi fel újra a sisakját, Európa legnagyobb mezőnyével futó Clio Cup Europe bajnoksághoz csatlakozik.

Bővebben

Rossi nem tudta befejezni az első versenyt Misanóban - P1race.hu

Valentino Rossi számára továbbra sem a tervek szerint alakul autóversenyzői karrierje. Hiába a hazai pálya, most nem jött ki a lépés a 'Doktornak'.

Bővebben
2022-07-06 20:32:48