F1hírek / Ricciardo rosszkor hagyta ott a Red Bull-t - F1Hírek

Ricciardo rosszkor hagyta ott a Red Bull-t - F1Hírek

Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke szerint Daniel Ricciardo nagyon rosszkor hagyta ott a Red Bull-t. Lemaradt arról, hogy a Honda-motorral felszerelkezve sikerre vigye az istállót. Daniel Ricciardo 2011-ben nagy reménysége volt a száguldó cirkuszban. A HRT csapattal debütált. Innen gyorsan átkerült a Toro Rosso istállóba, majd a Red Bull-hoz. 2014-ben Mark Webber helyét vehette […]

F1hírek
  • 2022.04.02. 17:37

Kapcsolódó hírek

Horner: Ricciardo szörnyen rosszkor hagyta el a csapatot

A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner szerint Daniel Ricciardo a lehető legrosszabbkor hagyta ott az istállójukat, amikor 2018 végén eligazolt a Renault gyári csapatához.

Bővebben

Red Bull: Ricciardo rosszkor hagyott ott minket

A csapatfőnök szerint nagyon szerencsétlen volt az ausztrál csapatváltásának időzítése, hiszen így lemaradt arról, hogy a Honda-motorral felszerelkezve sikerre vigye az istállót.

Bővebben

Hülkenberg büszke a „hibátlan” második beugrására az Aston Martinnál

Nico Hülkenberg számításait ugyan egy rosszkor bejövő biztonsági autó keresztülhúzta a Szaúd-arábiai Nagydíjon, de a mostanság csak „szuper beugrónak” titulált német, így sem hagyta el szomorúan a futam helyszínét.

Bővebben

Craig Breen máris remekül érzi magát az M-Sportnál

Craig Breen nem bánta meg, hogy szezon közben hagyta ott a Hyundait az M-Sport kedvéért, máris nagyszerűen érzi magát az új csapatánál. Az ír pilóta két Craig Breen nem bánta meg, hogy szezon közben hagyta ott a Hyundait az M-Sport kedvéért, máris nagyszerűen érzi magát az új csapatánál.

Bővebben

Sainz rosszkor volt rossz helyen

A spanyol karrierje jelenleg a Ferrarinál ível felfelé. Megtörténhetett volna ez a Red Bullnál is, ám ugyanakkor ott volt egy Max Verstappen is a juniorprogramban.

Bővebben

Ricciardo: a McLaren győzelem miatt megérte eljönni a Red Bulltól

Daniel Ricciardo 2018-ban hagyta ott a Red Bullt, azóta a Renaultnál töltött két éve közel sem volt olyan sikeres, mint a korábbi időszaka. Tavaly a

Bővebben

Ricciardo: Azért hagytam el a Red Bullt, mert féltem, hogy önelégült leszek

Daniel Ricciardo elmondta, azért hagyta ott a Red Bullt, mert tartott attól, hogy önelégült lesz. 2018-ban meghosszabbíthatta volna a szerződését a

Bővebben

Berger szerint Gasly megérdemelne egy második esélyt

Gerhard Berger úgy véli, hogy Pierre Gasly megérdemel egy második esélyt a Red Bull Racingnél. Az osztrák szerint ugyanis a francia 2019-ben kapott lehetősége rosszkor jött a csapat és a pilóta számára is.

Bővebben

"Bottas cserben hagyta Hamilton-t" - F1Hírek

Jolyon Palmer, egy korábbi F1-es pilóta szerint Valtteri Bottas a lehető legfontosabb pillanatban hagyta cserben csapattársát, Lewis Hamilton-t. A finn pilóta elveszett a mezőnyben és nem tudott beleszólni a bajnoki cím alakulásába. Lewis Hamilton és Max Verstappen egész évben fej-fej mellett haladtak a világbajnoki küzdelemben. Az utolsó futamra, Abu Dhabiba egyenlő ponttal érkeztem meg. Aki […]

Bővebben

Ricciardo: Verstappen azonnal segített volna egy sérült Hamiltonnak

Daniel Ricciardo kiállt Max Verstappen mellett abban a kérdésben, hogy miért hagyta ott a holland Lewis Hamiltont a baleset után.

Bővebben
2022-08-16 06:43:29