Kapcsolódó hírek

Brawn: ugyanannyi jó versenyünk volt idén, mint amennyi rossz

A Forma-1 ügyvezető igazgatói pozíciójából távozó Ross Brawn úgy véli, hogy megfelelő egyensúly volt a jó és rossz versenyek a 2022-es Forma-1-es szezonban, de elismerte, nem volt minden versenyhétvége maximálisan izgalmas.

Bővebben

A Ferrari erős lehet Jeddában? - F1Hírek

A Ferrari némileg elmaradt a Bahreini Nagydíjon győztes Red Bulls tempójától. Marc Gene, a csapat nagykövete szerint az olasz csapat Szaúd-Arábiában csökkenteni a lemaradást. A Ferrari nagykövete, Marc Gene szerint a Jeddah Street Circuit eltérő karakterisztikája azt jelentheti, hogy a Ferrari a jövő hétvégi Szaúd-Arábiai Nagydíjon csökkentheti a lemaradást a Red Bull-al szemben. A szezonnyitó […]

Bővebben

A Mercedesnek "a hagyományostól eltérő" lépésekre lesz szüksége Wolff szerint

Bővebben

Amerikában is az F1-es Honda-motor lehet a győzelem kulcsa

Fura hangokért lehetnek felelősek a Honda F1-es mérnökei. A Red Bull erőforrásáért is felelős mérnökök az Acura új autóján használták a technológiát, ami a versenytársaktól eltérő eredményt hozott.

Bővebben

A padlót nézd: Eltérő Alfa gurult pályára Barcelonában

A 2023-as Alfa Romeo bejáratása rávilágított arra, hogy még az „igazi” autóbemutatók is becsapósok: eltűnt a renderképeken látott fogazott padlószegély.

Bővebben

Nem fogadta tárt karokkal az F1 az Andretti Cadillacet

Egészen eltérő hangnemben reagált az FIA és a Formula-1 a csütörtöki nap nagy hírére: Ben Sulayem üdvözölte az új projektet, a sportág egy rövidke, távolságtartó közleményt adott ki.

Bővebben

Mercedes: nem az oldaldoboz volt a problémáink forrása

A brackley-i alakulat a riválisoktól eltérő módon, gyakorlatilag egy oldaldoboz nélküli megoldással rukkolt elő a 2022-es szabályváltozásokat követően. Ugyan az Ezüst Nyilak teljesítménye visszaesett, de úgy vélik, nem ez a megoldás volt a ludas.

Bővebben

Ricciardo ezt a két pályát nagyon kedvelte - F1Hírek

Daniel Ricciardo szerződését felbontották. A 2023-as szezonban nem lesz az F1 rajtrácsán. A Red Bull tartalékosa lett. Az ausztrál azonban elárulta, hogy van két helyszín, amit semmi pénzért sem hagyna ki. Daniel Ricciardo hosszú évek után először nem lesz ott az F1 rajtrácsán. Az ausztrál pilótának a McLarennél eltöltött két év után mennie kellett. Úgy […]

Bővebben
2023-03-27 10:12:43