P1race / Razgatlioglu döntött: A bajnoknak járó 1-es rajtszámot használja jövőre

Razgatlioglu döntött: A bajnoknak járó 1-es rajtszámot használja jövőre

Toprak Razgatlioglu tehát egy szezon erejéig biztosan megválik az 54-es rajtszámtól, mely korábban még menedzsere, az ötszörös Supersport világbajnok Kenan Sofuoglu által vált közismertté.

P1race
  • 2021.11.25. 11:06

Kapcsolódó hírek

IndyCar: Vasserék távoznak a Dale Coyne Racingtől és már az utódjuk is megvan? -

A korábbi tervekkel ellentétben már jövőre véget ér a Dale Coyne Racing, valamint Jimmy Vasser...

Bővebben

A Team De Rooy elektromos kamiont fejleszt - RallyFans.hu

A tesztek jövőre kezdődnek és a 2023-as Dakar Rally-n már az elektromos kamionnal kívánnak indulni. A Team De Rooy együttműködik az UMS-sel (Urban Mobility Systems) és az Allison Transmissionnal egy elektromos meghajtású teherautó fejlesztésében. Az Allison Transmission, a hagyományos és elektromos járműhajtási megoldások vezető tervezője és gyártója három éves megállapodást írt alá a holland csapattal. A tervek szerint 2022 elején egy

Bővebben

Oscar Piastri nyerte a Forma-2-es főfutamot Jeddahban, amelyet piros zászlók és egy szörnyű rajtbaleset tarkított

Oscar Piastri nyerte a főfutamot, Robert Shwartman és Ralph Boschung. A verseny majdnem bohózatba illő jelenetekkel kezdődött, majd az aggódás pillanatai váltották fel. Végül a pilóták pár kör erejéig versenyezhettek, míg végül egy újabb baleset után a versenyirányítás is úgy döntött elég volt és leintették az eseményt. Már a rajt előtt furcsán kezdődött az esemény. […]

Bővebben

Hatalmas lökést adna az F1-nek, ha lenne egy amerikai bajnokesélyes pilótája

Jövőre már két F1-es futamot is fognak rendezni az Egyesült Államokban Miami érkezésével, ilyenre legutóbb 1984-ben volt példa.

Bővebben

Megvan, melyik helyszínek rendezhetnek sprinteket jövőre

A Motorsport.com nemzetközi kiadásának információi szerint a Forma-1 hat helyszínen tervez sprintet rendezni jövőre, emellett pedig más részletekről is tárgyalnak a csapatokkal.

Bővebben

Hamilton a pole-ban, Verstappen falnak ütközött

Elképesztően izgalmas időmérő döntött az F1-es Szaúd-arábiai Nagydíj rajtsorrendjéről, amelynek végén Verstappen a falnak ütközött, így a Mercedes sajátította ki az első rajtsort.

Bővebben

Mikkelsen bejelentette jövő évi terveit

Andreas Mikkelsen jövőre a WRC2 bajnoki címét szertné megvédeni, miután a Rally1-es álmai szertefoszlani látszanak. A norvég versenyző idén év elején még Andreas Mikkelsen jövőre a WRC2 bajnoki címét szertné megvédeni

Bővebben

Alonso, Vettel és Räikkönen a legtöbb előzésért járó díjon poénkodtak

Az idei évtől már a legtöbb előzésért is osztanak valamilyen díjat a Forma-1-ben. Jelenleg ebben a tekintetben a visszatérő Fernando Alonso a legsikeresebb, de mindössze egyetlen előzéssel áll több a neve mellett, mint Sebastian Vettelnek és Kimi Räikkönennek.

Bővebben

Nem lesz sprintfutam a 2022-es versenynaptárba visszatérő Ausztrál Nagydíjon

Ross Brawn már korábban megerősítette azokat a híreket, hogy a sprintfutamok száma jövőre a duplájára emelkedik – annak ellenére, hogy továbbra is vitatéma a formátum élvezetessége, hasznossága. Azt nem tudni, hol lesz jövőre sprintfutam, de az biztos, hogy 2019 után újra visszatérő Ausztrál Nagydíjat a tradicionális formában fogják lebonyolítani. “Még jelenleg nem rendelkezünk pontos számmal […]

Bővebben

Ez lehet a sportautók jövője?

Minden idők egyik legkedveltebb és legnagyobb hatású Toyota sportautója, a GR Yaris szolgált a Toyota új tanulmányautójának alapjául: a japán autógyártó leleplezte a hidrogénhajtású GR Yaris kísérleti koncepciót. A koncepció ugyanazt a hajtásláncot használja, mint a hidrogénhajtású Corolla Sport kísérleti versenyautó, amely jelenleg a Super Taikyu versenysorozatban szerepel: a GR Yaris módosított erőforrása hajtja, amelyet úgy alakítottak át, hogy hidrogént használjon üzemanyagként. A hidrogénhajtású belső égésű motortechnológia közel zéró károsanyag-kibocsátást biztosít, miközben megtartja a hagyományos erőforrások által nyújtott hangélményt és egyéb pozitív jellemzőket. A fejlesztés a japán motorsport minden autót komoly kihívások elé állító körülményei között folytatódik tovább.

Bővebben
2021-12-07 16:31:27