Kapcsolódó hírek

Oválok, F1 és fahéjas zsemle - Marcus Ericsson megadta magát az internet népének -

Marcus Ericsson részvételével zajlott le az IndyCar-szubreddit legutóbbi kérdezz-felelekje.

Bővebben

Ricciardo nem lelkesedik az IndyCarért

A korábbi Formula-1-es versenytárs, idei Indy500-nyertes Marcus Ericsson elmondása szerint Daniel Ricciardo nem valószínű, hogy az IndyCarban folytatja jövőre.

Bővebben

"Marc Márquez ALL IN" beharangozó - A "kis szemétláda", aki sírni is tud

Marc Márquez rajongói 2023 februárjában egy különleges fénypontra számíthatnak, ugyanis debütál az "ALL IN" című dokumentumfilm. A spanyol előzetesen beszélt ennek készítéséről.

Bővebben

Újabb Ferrari-pilóta debütál az IndyCarban

Parc Fermé

Bővebben

Nemsokára akár három női versenyző is lehet az IndyCarban

Nagyobb az esély arra, hogy egyszerre több nő is versenyezzen az IndyCarban. Simona de Silvestro már biztos, hogy indulni fog jövőre néhány futamon.

Bővebben

Hideg Ádám OK kategóriában debütál - RallyFans.hu

A WSK Final Cup első futamán, Sarnóban debütál Hideg Ádám az OK kategóriában. A HUMDA Academy 14 éves versenyzője szeptemberben a világbajnokság második helyezésével búcsúzott az OKJ kategóriától, az elmúlt héten szerződést hosszabbított a Sodikarttal, a hétvégén pedig már a felnőttek között mutatkozik be. Ahogy várható volt, a világbajnoki második helyezése után, kategóriát vált Hideg Ádám és a felnőttek között, a

Bővebben

Hideg Ádám OK kategóriában debütál

A WSK Final Cup első futamán, Sarnóban debütál Hideg Ádám az OK kategóriában. A HUMDA Academy 14 éves versenyzője szeptemberben a világbajnokság második

Bővebben

Kyle Smith a Superbike világbajnokságon debütál - P1race.hu

A brit Kyle Smith debütál a WorldSBK-ban, az indonéziai és az ausztrál futamokon csatlakozik a Pedercini csapatához.

Bővebben

IndyCar: Armstrong oválokon is versenyezne, de nem rajta múlik a döntés -

Az Indianapolis 500-ra vágyik.

Bővebben

Gyászol a Ferrari, döntés előtt a Haas, lesz Brazil Nagydíj – ez történt ma az F1-ben

Legendás Ferrari-mérnök hunyt el, a kaotikus helyzet ellenére nincs veszélyben a Brazil Nagydíj, az Audival is együtt dolgozna, és megy a Bajnokok Tornájára Valtteri Bottas, Günther Steiner szerint hamarosan dönthet pilótájáról a Haas, F1-esben debütál a Mercedes tehetsége, válaszolt Fernando Alonso kritikáira az Alpine csapatfőnöke, szabálytervezetet módosíthatnak a pilóták kritikái miatt, 8-10 hónap lemaradásban van a Mercedes, Sergio Perez szerint senki sem győzné le azonos autóval Max Verstappent: íme november 2-a legfontosabb hírei egy csokorba gyűjtve.

Bővebben
2023-06-03 09:41:21