P1race / Quartararo: „Rossi helyét átvenni….”

Quartararo: „Rossi helyét átvenni….”

A 22 éves pilóta a tavalyi idényben történelmet írt azzal, hogy ő lett az első francia versenyző, aki királykategóriás világbajnoki címet szerzett. Ráadásul nem akárki helyét vette át a gyári Yamahánál.

P1race
  • 2022.01.22. 09:53

Kapcsolódó hírek

A McLarennél hamarosan döntenek Ricciardo jövőjéről

Daniel Ricciardót 2023 végéig köti szerződés a wokingi alakulathoz, ám már most arról beszélt, szeretne leülni a csapattal tárgyalni az esetleges hosszabbításról. Ebből persze arra is lehet következtetni, nem érzi biztosnak a helyét.

Bővebben

Márquez: Mugello sosem könnyítette meg a dolgom

A spanyol klasszis az elmúlt 4 futamon három 6., illetve egy 4. helyet szerzett. Lemaradása Quartararo mögött már 48 egység. Vajon mit vár az olasz nagydíjtól?

Bővebben

MotoAmerica - Botrány Petrucci bukása után - P1race.hu

A MotoAmerica közleményt adott ki Danilo Petrucci virginiai bukása kapcsán, amikor a személyzet nem siette el, hogy az olasz versenyző segítségére siessen. Pillanatokkal azután, hogy a második futam kockás zászlójánál a harmadik helyet szerezte meg, Petrucci 280 km/h sebességgel bukott. Az esést “pályafutása egyik legsúlyosabb” baleseteként írta le. Az incidens az olasznak “többszörös égési sérüléseket, […]

Bővebben

Quartararo bizakodó Mugellót illetően

Az olasz aszfaltcsík elvileg a Ducatinak kedvez, ám a francia világbajnok nyert már itt 2021-ben. A 2-es és a 3-as szektort érzi leginkább magáénak.

Bővebben

Valentino Rossi kirándulni vitte kislányát - P1race.hu

Valentino Rossi nemrég született kislánya ismerkedik a világgal. Ezt pedig a képek tanúsága alapján igen impozáns helyen teszi.

Bővebben

Verstappen személyi edzője elárulta, hogy a pilóták annyi kalóriát égetnek el, mint egy félmaraton lefutása alatt

Max Verstappen első Forma-1-es éveiben Jake Aliker volt a személyi edzője, azonban személyes okok miatt Bradley Scanes vette át a helyét. A 34 éves brit örömmel dolgozik együtt a Red Bull pilótájával, akit kivételes tehetségnek tart.

Bővebben

F1-Archív: Rossi nem jön az F1-be

Kvjat úgy érzi, megtett mindent, Raikkönen Ricciardót hibáztatja, Villeneuve és Massa a pole-ban, Hakkinen és Button fölényes győzelme, balesetező Williamsek, bizakodó McLaren, szomorú Schumacher, Hamilton haragszik - ezek voltak az elmúlt bő 20 év hírei május 24-én.

Bővebben

Nyck de Vries: Közel az F1, mégis távol?

A múlt hétvégi Spanyol Nagydíjon először vezethetett F1-es autót hivatalos nagydíjhétvége keretein belül a Formula-E tavalyi világbajnoka, Nyck de Vries. A Mercedes F1-es csapatának tartalékversenyzője Alex Albon helyét foglalhatta el a Williamsben a pénteki első szabadedzésen. Összesen 28 kört teljesített a Circuit de Barcelona-Catalunyán, magabiztos, hibamentes vezetést bemutatva. A holland versenyzőt már tavaly is több csapattal szóba hozták, a Williams mellett az Alfa Romeo is érdeklődött szolgálatai iránt. A szurkolók és a szakértők véleménye alapján is megérdemelne egy esélyt a királykategóriában, kérdés azonban, hogy erre valaha is sor kerül-e?

Bővebben

Hogyan is történt pontosan Rossi és Marquez 2015-ös sepangi incidense?

Parc Fermé

Bővebben

Rossi újra motoron

Kivételesen nem Audija volánja mögött láthatjuk az olasz klasszist, hanem korábbi sikerei helyszínén rója a köröket két keréken.

Bővebben
2022-05-28 04:22:16