Kapcsolódó hírek

Endurance-versenyeken is indulna Danilo Petrucci - P1race.hu

Hűséget esküdött a Ducatinak, hosszabb távon nem tudja még, mihez kezd, de azért rendelkezik tervekkel Danilo Petrucci.

Bővebben

MotoAmerica - Botrány Petrucci bukása után - P1race.hu

A MotoAmerica közleményt adott ki Danilo Petrucci virginiai bukása kapcsán, amikor a személyzet nem siette el, hogy az olasz versenyző segítségére siessen. Pillanatokkal azután, hogy a második futam kockás zászlójánál a harmadik helyet szerezte meg, Petrucci 280 km/h sebességgel bukott. Az esést “pályafutása egyik legsúlyosabb” baleseteként írta le. Az incidens az olasznak “többszörös égési sérüléseket, […]

Bővebben

Tim Gábor újra Clio Cup Europe versenyen indulna a Red Bull Ringen

A hétszeres bajnok Tim Gábor idén már rajthoz állt Európa legnagyobb mezőnyével futó Clio Cup bajnokságban. Mivel támogatói nem voltak az idei évre, közösségi adomány gyűjtés segítségével tudta összerakni az anyagi hátterét és rajthoz állt a Hungaroringen a Clio Cup Europe versenyén. Az első versenyen kilökték, de a második futamon már sikerült jól szerepelnie, a kilencedik lett a magyar futamon.

Bővebben

A Suzuki nemcsak a MotoGP-ből, hanem az Endurance VB-ről is kivonul! - P1race.hu

A Suzuki bejelentette, hogy nemcsak a MotoGP-ből, hanem az Endurance Világbajnokságról is kivonja a gyári csapatát 2022 végén.

Bővebben

Petrucci szerint Quartararo minden idők egyik legjobbja lehet - P1race.hu

Jó véleménnyel van a vb-címvédő és jelenleg is éllovas Fabio Quartararo munkásságáról a korábban szintén a mezőnyt erősítő Danilo Petrucci. 

Bővebben

Petrucci is megnézné a MotoGP-ben Razgatlıoğlut - P1race.hu

A legnagyobb beszédtémát Toprak Razgatlıoğlu esetében az szolgáltatja jelenleg, vajon látjuk-e őt a MotoGP-ben. Petrucci kíváncsi lenne rá.

Bővebben

MotoAmerica: Gagne duplázni tudott, Petrucci előnye még kitart - P1race.hu

Gagne a jelenre koncentrál, a jelen pedig a futamgyőzelmekről szól. Petrucci előnye még kitart, de megközelítette riválisát a tabellán.

Bővebben

Már jövőre a Superbike-vb mezőnyében köthet ki Petrucci - P1race.hu

A Ducati nem titkolt célja az, hogy valamilyen formában helyet találjon Danilo Petrucci számára a Superbike-világbajnoki mezőnyben.

Bővebben

Petrucci szerint jó lesz Miller a KTM-mel - P1race.hu

Danilo Petrucci karrierje hasonló utat járt be, mint Jack Miller esetében. Az olasz szerint cimborája jól választott a KTM-mel.

Bővebben

Kovács Bálint biztos a spái rajthoz állásban

A hétvégén rendezik meg az Endurance-világbajnokság újabb 24 órás viadalát, mégpedig a legendás belga pályán, Spa-Francorchampsban. Kovács Bálint, a H-Moto Team versenyzője újra ott van a lengyel Wójcik Racing Team Superstock 1000-es csapatában, ahol az edzéseken mutatott forma alapján dönt a vezetés arról, hogy a négy pilótájuk közül melyik három állhat rajthoz az idei második 24 órás vb-futamon. Bálint már túl van az első edzéseken, ahol igencsak biztató időket motorozott.

Bővebben
2022-09-25 16:51:20