P1race / Pedro Acosta nem akar elsietni semmit

Kapcsolódó hírek

Acosta és Fernández: Eltérő célok, azonos motiváció

A Red Bull KTM Ajo csapat két Moto2-es versenyzője, Pedro Acosta és Augusto Fernández eltérő elvárásokkal érkezik Silverstone-ba. Míg Fernández a győzelemre törekszik, addig Acosta visszazökkenne a bajnokság körforgásába.

Bővebben

Lábát törte, így kihagyja a holland TT-t Pedro Acosta - P1race.hu

A Moto3-as világbajnok, a Moto2-ben idén újoncként már futamot is nyerő Pedro Acosta egy edzésen szenvedett lábtörést, így meg kell műteni.

Bővebben

Haas: Az eredményeink mutatják, hogy nem kell elsietni a fejlesztéseket

A Haas csapatfőnöke, Günther Steiner szerint csapata mostani tempója igazolja, hogy nem érdemes elsietni a fejlesztéseket a 2022-es autókon.

Bővebben

A Haas nem fogja elsietni az új szponzor felkutatását a Rich Energy és az Uralkali botrányai után

Günther Steiner elárulta, hogy a Haas nem akarja elsietni az új Forma-1-es szponzori szerződéseket, hogy elkerülje, hogy olyasmibe menjenek bele ismét, amit félév múlva megbánnak.

Bővebben

Acosta hétvégi meccslabdája, avagy így lehet Portimaoban világbajnok a spanyol

A bajnoki tabella élén jelenlegi 21 pont Pedro Acosta előnye a második helyen álló Dennis Foggia-val szemben, ami azt jelenti, hogy a spanyol versenyző a szezon utolsó előtti futamán akár le is zárhatja a vb-címért zajló küzdelmet.

Bővebben

Acosta nem indulhat Silverstone-ban

A spanyol Moto2-es pilóta, Pedro Acosta nem indulhat a gyorsasági motoros világbajnokság hétvégi Brit Nagydíján, miután nem kapta meg az orvosi engedélyt a combcsonttörés után, ami miatt már a nyári szünet előtt kihagyta a Holland Nagydíjat.

Bővebben

Acosta bátyjaként tekint Gardnerre

Pedro Acosta nagy rajongója Kevin Schwantznak, az 1993-as 500 köbcentis világbajnoknak, de a MotoGP jelenlegi mezőnyében is van egy versenyző, akit nagyra tart: kedves barátja, Remy Gardner.

Bővebben

Acosta: Még nincs itt az ideje a MotoGP-nek

Pedro Acosta a Moto3 és a Moto2 közötti különbségekről beszélt, illetve arról, mi várna rá a királykategóriában.

Bővebben

Acosta: Cél a 100%-os teljesítmény

Pedro Acosta jelenleg otthon, Murciában lábadozik combcsonttöréséből, amelyet a holland futam előtti motokrossz edzésen szenvedett.

Bővebben

Acosta: Nagyszerű lesz a szezon vége

Pedro Acosta 18 évesen és 4 naposan szerezte meg Moto2-es pályafutása első futamgyőzelmét. A spanyolnak futamok óta ért egy jó eredmény, most végre pontokra is válthatta.

Bővebben
2022-08-16 05:42:29