Kapcsolódó hírek

Csütörtöki hírek: Binotto az Audihoz is mehet, Palou a McLarennél, jöhet az Aktív aerodinamika

2026-tól érkezhet az aktív aerodinamika, Mattia Binotto akár az Audinál kiköthet, Alex Palou pedig szerződést kapott a wokingiaktól. Mutatjuk a csütörtöki nap legfontosabb híreit.

Bővebben

A „fordított DRS” ötlete is felmerült: az F1 vizsgálja, hogyan térjen vissza 2026-ban az aktív aero

A motorformula már megvan, de még kérdéses, hogy pontosan milyen autókba kerülnek bele az F1 új hibrid erőforrásai. Még alig emésztettük meg a 2022-es szabályváltozásokat, a háttérben már a 2026-os autók tulajdonságai jelentik a témát, az aktív aero visszatérésével pedig a ma ismert DRS is eltűnhet vagy átalakulhat.

Bővebben

Aktív aerodinamikával fognák vissza az elöl haladót az F1-ben?

Ross Brawn szerint nem elképzelhetetlen, hogy a 2026-ban érkező új szabályokban olyan aktív aerodinamikával lássák el az F1-es autókat, amely révén visszafoghatják a versenyben vezető autót.

Bővebben

HIVATALOS: Jimmie Johnson visszatér, és ott lesz a Daytona 500-on

A Petty GMS csapat új társtulajdonosa Jimmie Johnson, ráadásul úgy, hogy több versenyen is indulni fog idén - többek között a Daytona 500-on is. A Petty

Bővebben

Fennállása során először négy autóval vág neki az Indy 500-nak az RLL Racing -

Harmincegy éve íródó történelme során jövőre fog először négy autót is hadrendbe állítani Bobby Rahal alakulata.

Bővebben

Steiner: az elmúlt három év tapasztalatai alapján Hülkenberg nem lesz rozsdás

Nico Hülkenberg nagy visszatérésre készül, a német pilóta 2019 után jövőre lesz ott ismét teljes állású pilótaként a száguldó cirkusz mezőnyében. Csapatfőnöke szerint zökkenőmentesen alkalmazkodik majd a körülményekhez.

Bővebben

Az megvan, hogy Dario Franchitti még a rapkultúrába is bevonult? -

Dario Franchitti pályafutása során négy IndyCar bajnoki címet, három Indianapolis 500 győzelmet és egy Daytona 24 diadalt zsebelhetett be.

Bővebben

Vettel: Fura lesz újra egy F1-es nagydíjon

Az aktív pályafutását lezáró német már elképzelte, milyen lesz újra belépni a Formula-1-es paddockba. „Soha nem szabad azt mondani, hogy soha” – mondja Vettel, bár még nem tudja, mikor fogjuk újra versenyhétvégén látni.

Bővebben

A Mercedes még nem döntött arról, ki lesz a tartalékosa 2023-ban - F1VILÁG.HU

Nem döntött még a Mercedes Forma-1-es csapata arról, hogy ki lesz az istálló tartalékversenyzője a 2023-as szezonban. Nyck de Vries jövőre aktív tagja lesz a mezőnynek az AlphaTauri színeiben, az ezüstnyilakkal pedig nemrég összefüggésbe hozták Daniel Ricciardót.F1VILÁG.HU - Hírek

Bővebben

Vettel: Biztos vagyok benne, hogy valamikor visszatérek - F1Hírek

Sebastian Vettel azt mondja, hogy valamikor „vissza fog térni” a Forma-1-be, de nem fog rajthoz állni. A paddockban majd még visszatérhet valamilyen státuszban. Sebastian Vettel idén befejezte aktív F1-es pályafutását. Már elképzelte, milyen lesz újra belépni a Formula-1-es paddockba. Vettel szerint “Soha nem szabad azt mondani, hogy soha”. Igaz, még nem tudja, mikor fogjuk újra […]

Bővebben
2023-02-07 08:54:30