Motosport.com / Norris: a McLaren most „sokkal vidámabb” hely, mint amikor csatlakoztam hozzájuk

Norris: a McLaren most „sokkal vidámabb” hely, mint amikor csatlakoztam hozzájuk

Lando Norris elmondta, hogy mióta ő a csapathoz került, megfigyelte, hogy jelentős változások álltak be a McLaren atmoszféráját tekintve, ezt pedig az egyre több szponzor érkezése is megerősíti.

Motosport.com
  • 2021.07.25. 07:54

Kapcsolódó hírek

Montoya: „A Forma–1 vidámabb hellyé vált”

Juan Pablo Montoya ismét arról beszélt, hogy meglátása szerint a Forma–1 manapság már egy jóval vidámabb és játékosabb közeg, mint amikor ő versenyzett a sorozatban.

Bővebben

Norris: Jó úton halad az F1-es csapat, de az egész McLaren is - F1Hírek

Lando Norris a Mclaren pilótája elárulta, hogy mióta ő a wokingi csapatnál van sokat fejlődtek. A Mclaren atmoszférája is sokkal jobb, mint pár évvel ezelőtt volt. Lando Norris 2019-ben lett a wokingiak pilótája. Már két évvel korábban csatlakozott a junior programjukhoz. Nem sokkal utána pedig Zak Brown érkezett Ron Dennis helyére. Nem sokkal később Andreas […]

Bővebben

Zak Brown 2016-ról: Egy hanyatló csapathoz csatlakoztam

A McLaren az elmúlt években jelentős előrelépést könyvelhetett el, hiszen hosszú idő után újra a végelszámolás harmadik helyét szerezték meg a konstruktőri bajnokságban. Brown most arra emlékezett vissza, hogy a csapatot a szakad széléről kellett visszahozniuk.

Bővebben

F1-Archív: Bianchi balesetének előszele?

Ennél vidámabb, megmosolyogtatóbb dolgok is történtek április 17-én az elmúlt években, ilyen volt például Maldonado kijelentése, Flavio Briatore beszólása Jenson Buttonnak, vagy épp az Audi F1-es álmairól szóló pletyka, ami azóta is örökzöld sláger maradt.

Bővebben

Hamilton: nem változtam, mióta csatlakoztam a Forma–1-hez

A hétszeres világbajnok a mclarenes időszakáról beszélt, és arról, hogy milyen tapasztalatokat szerzett Wokingban, és hogy milyen dolgokat tanult meg az ottani F1-es időszaka alatt.

Bővebben

Ricciardo: A McLarenhez csatlakoztam, nem pedig egy vicc műsorba

Daniel Ricciardo leszögezte, hogy ne nagyon számítsanak a rajongók sok poénkodásra, ugyanis nem egy vicc show-ba szerződött le. Miután Carlos Sainz igent

Bővebben

Alonso: Sokat tanultam a két év kihagyás alatt

A Renault gyári Forma-1-es csapata egy új érába lépett 2021-ben, hiszen Alpine néven folytatják a száguldó cirkuszban, illetve visszatér hozzájuk Fernando A Renault gyári Forma-1-es csapata egy új érába lépett 2021-ben, hiszen Alpine néven folytatják a száguldó cirkuszban, illetve visszatér hozzájuk Fernando Alonso is, akivel legutóbb bajnokságokat nyertek.

Bővebben

Ferrari: Jó volt látni, hogy javult az autó , mert így egészen más dolgozni - F1Hírek

Mattia Binotto szerint sokkal jobb helyzetben van a Ferrari, mint egy évvel ezelőtt voltak. Sokkal nyugodtabb a légkör. Így a csapat is jobban tud dolgozni. 2020-ban rég nem látott szenvedést produkált a Ferrari. Idén sokkal versenyképesebbnek tűnnek. A szezonnyitó futamon mindkét versenyzőjük pontot tudott szerezni. Emiatt Mattia Binotto csapatfőnök kedve is sokkal derűsebb manapság. Mattia […]

Bővebben

Norris: a Mercedes csomagja sokkal jobban működhet a McLarenben, mint a Renaulté

Lando Norris, a McLaren Forma-1-es pilótája szerint a Mercedes erőforrással sokkal jobb lehet a csapata 2021-ben, miután 2 szezon után leváltották a Renault erőforrásait.

Bővebben

Norris: Voltak pillanatok, mikor utáltuk egymást - F1Hírek

A Mclaren istálló csapatfőnöke azt hangoztatta, hogy Lando Norris és Carlos Sainz nagyon jó páros alkottak. Lando Norris azonban elismerte, hogy voltak pillanatok, mikor Carlos Sainz-al utálták egymást. Norris és Sainz elég jól kijöttek egymással. Képesek voltak együtt nevetni. Korábban a Mclaren csapatfőnöke azt mondta, hogy nagyon jó párost alkottak. Jól kijöttek egymással. Norris azonban […]

Bővebben
2021-09-19 06:52:44