Kapcsolódó hírek

Silverstone: Augusto Fernandez nyerte az FP2-t - P1race.hu

A középső géposztály második tréningjén a Red Bull KTM Ajo spanyol versenyzője, Augusto Fernandez végzett az élen Silverstoneban.

Bővebben

Holland TT - Augusto Fernández zárta az élen a szabadedzéseket - P1race.hu

A Red Bull KTM Ajo versenyzője, Augusto Fernández a Moto2 mezőnyének leggyorsabbja lett a Motul TT Assen harmadik szabadedzése után.

Bővebben

Silverstone: Az éllovas García nyitott az élen a Moto3-ban - P1race.hu

Letelt a MotoGP nyári szünete, a mezőny Silverstone-ban randevúzott. A Moto3 az éllovas Sergio García elsőségével kezdődött péntek délelőtt.

Bővebben

Acosta és Fernández: Eltérő célok, azonos motiváció

A Red Bull KTM Ajo csapat két Moto2-es versenyzője, Pedro Acosta és Augusto Fernández eltérő elvárásokkal érkezik Silverstone-ba. Míg Fernández a győzelemre törekszik, addig Acosta visszazökkenne a bajnokság körforgásába.

Bővebben

Masiá: A szezon nagyon hosszú, nem pihenhetünk

A Red Bull KTM Ajo versenyzője, Jaume Masiá erősen szerepelt a Moto3-as versenyeken Austinban, Portimaóban, Jerezben és Le Mans-ban. Sok hétvégén nem szerzett pontot. Melyik lesz a tendencia vajon?

Bővebben

Holgado: Szeretnék a dobogón végezni

Daniel Holgado idén Jaume Masiá mellett a Red Bull KTM Ajo csapatnál versenyez a Moto3-as világbajnokságban. A spanyol remekül kezdte a szezont.

Bővebben

Fernández: A cél a világbajnoki cím

Augusto Fernandez döntő tényezőnek tartja karrierjében a Red Bull KTM Ajo csapathoz való csatlakozást, amely tavaly Remy Gardnerrel és Raul Fernandezzel uralta a Moto2-es világbajnokságot.

Bővebben

A stewardok több pilótát beidéztek - F1Hírek

Sebastian Vettel-nek is meg kellett jelennie a verenybírák előtt. A négyszeres bajnokon kívül még hét versenyzőt idéztek be. Vettel-nek jelenése volt a stewardok előtt. A négyszeres bajnok távozott a pénteken 19:30-kor tartott versenyzői értekezletről július 8-án, engedély nélkül. Ez szabdaltalan. Rajta kívül még hat versenyzőt idéztek be. Vétettek a sprintfutam felvezető körében. A versenyen negyedik […]

Bővebben

Német Nagydíj: Öt Ducati az első hat helyen pénteken - P1race.hu

Az, hogy a két gyári Ducati erős, nem meglepetés. Közéjük viszont odafért a VR46-Ducati nyergében Luca Marini is a második helyre.

Bővebben

A Williams „harciasabbá” tenné Albont a pályán kívül is

Jost Capito, a Williams csapatfőnöke elmondta, hogy próbálnak segíteni Alex Albonnak abban, hogy „harciasabb legyen az autón kívül”, miközben még csak együttműködésük első évében járnak.

Bővebben
2022-12-09 22:49:54