Nem sokáig bánkódott az Alfa Romeo szponzora elvesztése miatt, rekordmegállapodást kötött egy másikkal

A Forma-1-es Sauber-csoport az Orlen távozása után, több évre szóló együttműködési megállapodást kötött Steakkel, ami a világ egyik vezető online kaszinója, így 2023-ban Alfa Romeo F1 Team Stake néven indulnak el a száguldó cirkuszban.

Motosport.com
  • 2023.01.27. 09:28

Kapcsolódó hírek

Új főszponzora lett az Alfa Romeo csapatának, az Orlen az AlphaTauri partnereként folytatja - F1VILÁG.HU

Több évre szóló együttműködési megállapodást kötött a PKN Orlen nevű olajvállalattal az AlphaTauri Forma-1-es csapata – jelentette be az istálló pénteken, hivatalos közleményben. Kiderült az is, az Alfa Romeo csapatának új névadó szponzora lesz.F1VILÁG.HU - Hírek

Bővebben

Dakar 2023: Coronelék egyik autója kiégett – videóval - RallyFans.hu

Michel Kremer Century buggy-ja az első szelektíven gyulladt ki és égett porig, személyi sérülés nem történt. A Coronel Dakar Team két Century CR6 buggy-val vágott neki a 2023-as Dakar Rallynak. Az egyikkel Tim és Tom Coronel indult, a másikkal Michel Kremer és Thomas de Bois indult. Coronelék a 28. helyen zárták az első szelektívet. Kremerék autója azonban a 70. kilométernél kigyulladt

Bővebben

Marc Márquez: Fabio a világbajnokságért küzd, nem egy versenyért

Természetesen egyetlen versenyző sem akar érintkezni a másikkal, nemhogy olyan bukásba keveredni, amelynek eredményeképp egy másik versenyző is áldozatul esik.

Bővebben

Brundle: Andreas Seidl elvesztése rossz hír a McLaren számára

Parc Fermé

Bővebben

Az Alfa Romeo is bejelentette a bemutató dátumát - F1Hírek

Az Alfa Romeo az utolsó előtti csapat, akik nyilvánosságra hozták a 2023-as autó bemutatójának dátumát. A svájci istálló február 7-én leplezi le a C43-ra keresztelt versenygépet. Az Alfa Romeo volt az utolsó előtti csapat, akik nyilvánosságra hozták a 2023-as autójuk bemutatójának dátumát. A bemutató február 7-én tartják. A bemutatót a zürichi bázisán leplezik le. Már […]

Bővebben

Hamilton régi kedves barátja, Ken Block elvesztése miatt gyászol

Lewis Hamilton elmondta, hogy lesújtotta, amint értesült barátja és a gymkhana-legenda, Ken Block hirtelen elvesztéséről.

Bővebben

Verstappen: A szélcsatornaidő hiánya fájni fog a Red Bullnak

A jelenlegi kétszeres világbajnok Max Verstappen elismerte, hogy a 2023-as szélcsatornaidő elvesztése "árt" a Red Bull teljesítményének. A költségvetési

Bővebben

Verstappen: Ezt nehéz lesz megismételni

Max Verstappen szerint egyedülálló évadot zárt a Red Bull Abu Dhabiban, Sergio Perez pedig az ezüstérem elvesztése ellenére is elégedett az idei szezonban elért eredménnyel.

Bővebben

Rutinos munkatárs állásába került az Alpine-nál a Piastri-botrány

Ugyan Oscar Piastri ügye már hosszú hetekkel ezelőtt lezárult, a francia istállónál nem maradt következmények nélkül az ausztrál pilóta elvesztése.

Bővebben

Az Alfa Romeo elvesztette névadó szponzorát

Miután Frederic Vasseur csapatfőnök távozott, a Sauber által üzemeltetett Alfa Romeo most úgy néz ki, hogy elveszíti a névadó támogatóját.

Bővebben
2023-06-03 09:35:52