Kapcsolódó hírek

Red Bull: A csapatutasítás nem is volt csapatutasítás

„Nincs harc” – szólt rá a csapat Sergio Perezre, mikor Max Verstappen a 15. körben megelőzte őt. Christian Horner szerint az eshetőséget a futam előtt is átbeszélték, az üzenettel a pár évvel korábbi ütközés megismétlését akarták elkerülni.

Bővebben

Német Nagydíj: Öt Ducati az első hat helyen pénteken - P1race.hu

Az, hogy a két gyári Ducati erős, nem meglepetés. Közéjük viszont odafért a VR46-Ducati nyergében Luca Marini is a második helyre.

Bővebben

3 Ducati az első sorban - Versenyzői nyilatkozatok

Négy Ducati-pilóta indul az első rajthelyekről a vasárnapi MotoGP-futamon a Red Bull Ringen. Enea Bastianini szerezte meg a pole pozíciót, a világbajnok Fabio Quartararo 5.-ként zárt.

Bővebben

Ciabatti: Miller Valenciáig még a Ducati versenyzője

A Ducati sportigazgatója, Paolo Ciabatti izgalmasan élte meg a MotoGP világbajnoki szezon első felét, hiszen minden futamon legalább egy Ducati állt a dobogón, és hat győzelmet ünnepelhettek.

Bővebben

MotoGP: a Ducati-pilóta alkoholos befolyás alatt balesetezett, elvehetik a jogosítványát

A gyári Ducati versenyzője, Francesco Bagnaia Spanyolországban alkoholos befolyás alatt hajtott az árokba, amiért elvehetik a jogosítványát – számolt be az ügyről egy spanyol portál, amit később a Ducati is megerősített.

Bővebben

Ducati, Yamaha, Ducati : Versenyzői nyilatkozatok

Pecco Bagnaia harmadik pole pozícióját szerezte idén, nem is akármilyen idővel. Az olasz mellé Quartararo és Zarco fért be az első sorba.

Bővebben

Spielberg - Zarco volt a leggyorsabb, brutális Ducati-fölény péntek délután - P1race.hu

Rendkívül szoros volt, mégis Ducati fölényt hozott a második szabadedzés Spielbergben, a MotoGP Osztrák Nagydíj péntek délutánján.

Bővebben

Ferrari: nem nálunk állandó téma a csapatutasítás

A Ferrari szerint még mindig csak a sajtóban és a paddockban jelent állandó témát az, hogy csapatutasításokat kell hozniuk, ők továbbra is teljes egyenlőségre törekednek Carlos Sainz és Charles Leclerc között.

Bővebben

A Ducati 200. MotoGP dobogóját ünnepelte Silverstone-ban - P1race.hu

Francesco Bagnaia győzelmével és Jack Miller dobogós helyezésével a Ducati elérte 200. MotoGP pódiumát Silverstone-ban.

Bővebben

Miller: Nincs már olyan, hogy Ducati-pálya - P1race.hu

Jack Miller szerint nem beszélhetünk már olyanról, hogy valamelyik pálya egyik vagy másik gyártónak, például a Ducati számára kedvezzen.

Bővebben
2022-09-25 17:29:13