P1race / Navarra - Razgatlioglu győzelemmel, de pontazonssággal állt a tabella élére

Navarra - Razgatlioglu győzelemmel, de pontazonssággal állt a tabella élére

Toprak Razgatlioglu és a Yamaha nyerte a navarrai forduló utolsó versenyét Scott Redding, illetve Jonathan Rea előtt. A top5-ben még Andrea Locatelli és Tom Sykes végzett.

P1race
  • 2021.08.22. 14:54

Kapcsolódó hírek

Navarra - Rea, Razgatlioglu, Redding két tizeden belül kezdett a top3-ban

Kezdetét vette a Superbike világbajnokság 2021-es szezonjának hetedik fordulója, a spanyolországi Navarra aszfaltcsíkon: Az első szabadedzés legjobbjai a világbajnoki címre még reális eséllyel rendelkező hármas, Rea, Razgatlioglu és Redding volt.

Bővebben

Navarra - Redding hozta a sprintfutamot az extra agresszív Rea-vel szemben, Razgatlioglu dobogós

Jonathan Rea nagyot küzdött a navarrai sprintfutam során, azonban a hatszoros világbajnoknál ezúttal is jobbnak bizonyult a ducatis Scott Redding. Kettejük mellé még Toprak Razgatlioglu állhatott fel a pódiumra.

Bővebben

A bajnoki tabella élére állt Tim Gábor

A hazai, Hungaroringen megrendezett első hétvége után Tim Gábor a bajnokság második helyén érkezett az ausztriai Red Bull Ringre, ahol az FIA Swift Cup Europe idei második fordulóját rendezték. A második hétvégén tovább gyarapodott a mezőny, közel harminc autó várta a két versenyt. A hatszoros bajnok Tim mindkét versenyen dobogóra állt és vezeti a bajnokságot.

Bővebben

Toto Wolff szerint kiesések fognak dönteni a vb cím sorsáról - F1Hírek

Évek óta nem láthattunk olyan harcot, ami idén folyik a 2021-es vb címért. Akár egy kisebb apróság is múlhat az, hogy ki örülhet majd jobban a szezon végén. Toto Wolff szerint nem a kisebb veszteségek számítanak majd. Max Verstappen Isztambul után újra az egyéni tabella élére állt. Előnye pedig hat pont Lewis Hamiltonnal szemben. Van, […]

Bővebben

Verstappen: Nehéz volt vezetni az autót, amikor az átmeneti gumikra váltottunk - F1Hírek

Max Verstappen a mezőny végéről rajtol, hiszen a Red Bull-ban motort kellett cserélni. A holland pilóta az esőnek köszönhetően a második helyen zárt. Hamilton újra a tabella élére állt. Előnye csak két pont. Verstappen így is jó kedvű volt. Az Olasz Nagydíjról hozott büntetése és a motorcsere miatt biztossá vált, hogy Max Verstappen az utolsó […]

Bővebben

Navarra - Redding nyerte a viszonylag eseménytelen első futamot

A pole pozícióból rajtoló Jonathan Rea-nek ezúttal be kellett érnie egy második hellyel, hiszen Scott Redding nyerte a navarrai forduló első versenyét. A dobogó legalsó fokára Toprak Razgatlioglu állhatott fel.

Bővebben

Navarra - Rea a pole-ban, Redding a nyakán, Sykes még az első sorban

A hatszoros világbajnok kawasakisé lett a pole pozíció Navarraban, azonban nem sokkal maradt el tőle a Ducatitól év végén távozó és BMW-hez igazoló Scott Redding. Rea legfőbb riválisa, Toprak Razgatlioglu a nyolcadik rajthelyet szerezte meg.

Bővebben

A bajnoki tabella élére állt Tim Gábor

A hazai, Hungaroringen megrendezett első hétvége után Tim Gábor a bajnokság második helyén érkezett az ausztriai Red Bull Ringre, ahol az FIA Swift Cup

Bővebben

Jerez – Razgatlioglu idei első pole pozíciót szerezte, másfél tizeden belül a top4

Akárcsak a Supersport kvalifikációján, úgy a Superbike-ban is nüanszok döntöttek a pole pozíció sorsáról, melyet végül a világbajnoki éllovas, Toprak Razgatlioglu szerzett meg.

Bővebben

Catalunya – Újabb Ducati győzelem, Rea és Kawasaki betli, Razgatlioglu értékes dobogója a 2. futamon

A Superbike második futamán is Ducati diadal született Michael Ruben Rinaldi jóvoltából, de a bolognaiak másik gyári motorosa, Scott Redding is dobogóra állhatott a második helyett Toprak Razgatlioglu mögött.

Bővebben
2021-10-17 12:45:41