P1race / Moto E: Pons első győzelmét szerezte

Kapcsolódó hírek

A H-Moto Team versenyzői már javában készülnek a 2021-es feladatokra

A kialakult egészségügyi helyzetben sem pihennek a H-Moto Team gyorsasági motorosai. A csapat élversenyzője, Kovács Bálint fizikai és mentális felkészülésének nagy részét már maga mögött tudja, és készül a februári Spanyolországban rendezendő tesztekre. Kakuszi Ádám itthon folytatja a januárban elkezdett felkészülését.

Bővebben

Lewis Hamilton 14 évvel ezelőtt ezen a napon szerezte meg az első F1-es győzelmét

Pontosan 14 évvel ezelőtt szerezte meg Lewis Hamilton élete első Forma-1-es győzelmét, melyre rögtön a debütáló évében sor került – a brit rekordert Kanadában intették le az 1. helyen 2007-ben.

Bővebben

Zhou rajt-cél győzelmet aratott az első monacói sprintversenyen

Guanyu Zhou idei második győzelmét aratta az F2-ben, ezúttal Monaco utcáin. Mögötte Drugovich és az első F2-es dobogóját jegyző Nissany zártak. A Guanyu Zhou idei második győzelmét aratta az F2-ben, ezúttal Monaco utcáin. Mögötte Drugovich és az első F2-es dobogóját jegyző Nissany zártak.

Bővebben

Shwartzman rajt-cél győzelmet aratott az első bakui versenyen

Robert Shwartzman idei első F2-es győzelmét szerezte Bakuban, Ticktum és Zhou előtt.

Bővebben

Kovács Bálint a Le Mans-i 24 óráson: a kezdetek és az első nap

Világsztárokkal lesz egy csapatban a H-Moto Team motorosa a legendás 24 órás futamon

Bővebben

Lesz magyar induló a motoros Le Mans-i 24 óráson

Teljesül a H-Moto Team 19 éves motorosának, Kovács Bálintnak az álma, hiszen a hétvégén rajthoz állhat a legendás 24 órás vb-futamon, Le Mans-ban. Kovács Bálint ráadásul az Endurance-világbajnokság legutóbbi szezonjában negyedik helyen végző Wojcik Racing Team versenyzőjeként olyan világsztároknak lesz a csapattársa, mint a kétszeres Superstock 1000 FIM-kupa győztese, Sylvian Barrier, illetve a Supersport-világbajnokság 2017-es szezonjában futamot nyerő, összetettben a 4. helyen végző Sheridan Morais.

Bővebben

Aragon – Rea-nek megvan a 100., a Kawának pedig a kettős győzelem

Jonathan Rea rajt-cél győzelmet aratva gond nélkül szerezte meg pályafutása 100. Superbike győzelmét az aragóni hétvége első futamán. A második helyen a hatszoros világbajnok csapattársa, Alex Lowes ért célba, míg a harmadik a yamahás Toprak Razgatlioglu lett.

Bővebben

Kovács Bálint: infúzió után dobogó a Spanyol Superbike Bajnokságban

A H-Moto Team versenyzője megtartotta első helyét az Open 1000 kategória összetett pontversenyében.

Bővebben

Kovács Bálint: Infúzió után dobogó

Igencsak felemás hétvégét zárt Navarrában a H-Moto Team élversenyzője. Kovács Bálint a cseh New2Project csapat vadonatúj Yamaha R1-esének nyergében ugyan dobogóra állt a navarrai versenyhétvégén a Spanyol Superbike Bajnokság Open 1000 kategóriájában, és megtartotta vezető helyét az összetettben, ám a szombati futamot egy súlyos vírusfertőzés miatt ki kellett hagynia.

Bővebben

Kovács Bálint: „A most futott köridő tökéletes alap a következő futamokra”

A H-Moto Team élversenyzője két napon keresztül tesztelt Navarrában, az ESBK következő versenyhétvégéjének helyszínén

Bővebben
2021-06-13 02:12:50