Miért kellett Mick Schumachernek távoznia a Haastól? - Padlógáz

A mai napon hivatalossá vált, amit egy bő hónapja tudtunk és Nico Hülkenberg visszatér a Forma-1-be, ezúttal a Haashoz. A bejelentés egyúttal azt is jelenti, hogy Mick Schumacher távozik a csapattól, akinek így 2 év után véget ér a Forma-1-es kaland egy pár évre. De miért nem szavazott egy újabb évre bizalmat Günther Steiner Mick

PadlógázF1
  • 2022.11.17. 16:21

Kapcsolódó hírek

Ha a Haastól búcsúzik is, egy csapat még mentőövet dobhat Mick Schumachernek

Mick Schumacher számára nagyon rezeg a léc Forma-1-es karrierje szempontjából a Haasnál. Azonban mivel a Williamsnél még mindig van egy szabad hely, nem biztos, hogy le fog csúszni a rajtrácsról.

Bővebben

Steiner elárulta magát? Micknek még van esélye megmutatni mire képes, de...

Mick Schumachernek továbbra sincs szerződése 2023-ra a Forma-1-ben és egyre inkább úgy tűnik, hogy a Haastól nem is kap újabb lehetőséget. Günther Steiner szerint a német versenyző nem eléggé kiegyensúlyozott.

Bővebben

Sebastian Vettel felszólította a csapatokat, hogy adjanak lehetőséget Mick Schumachernek - F1Hírek

Mick Schumacher szerződése az év végén lejár. Még nem tudni, hogy a Haas vagy más csapat ad neki lehetőséget. Sebastian Vettel arra kéri az F1 csapatait, hogy a hétszeres bajnok fiának adjanak helyet a rajtrácson. Schumachernek az idei szezon végén lejár a szerződése. Egyes hírek szerint a Ferrari akadémiából is kilép. Ez aszt jelenti, hogy […]

Bővebben

Sajtóhír: Hülkenberg váltja Schumachert a Haas F1-es csapatánál - F1VILÁG.HU

Német és angol lapinformációk szerint Mick Schumachernek a szezon végén távoznia kell a Haas Forma-1-es csapatától, helyét pedig honfitársa, Nico Hülkenberg veszi majd át. Az amerikai istálló a héten jelenti be mindezt hivatalosan.F1VILÁG.HU - Hírek

Bővebben

Magnussen pole-ja kifejezetten rossz hír Schumachernek

Mick Schumachernek nem tett jót az új Haas-szerződésre vonatkozó esélyeinek Interlagosban azzal, hogy a sprintfutam...

Bővebben

Ecclestone tanácsa Schumachernek: felejtsd el a Forma-1-et!

A száguldó cirkusz egykori főnöke azt javasolja Mick Schumachernek, hogy nézzen körül más szériákban, mert ott legalább lenne esélye bajnoki címekért harcolni, a Forma-1-ben viszont túl nagy teher számára az édesapja neve.

Bővebben

Egyetlen ellenfele lehet Schumachernek a jövő évi Haas-ülésért

A pilótapiac egyik nagy kérdése az, hogy Mick Schumachernek lesz-e jövőre helye a Forma-1-ben, vagy a Haas lecseréli őt.

Bővebben

Vettel azt javasolta Schumachernek, hogy hagyja el a Ferrarit – német sajtó

A német F1-Insider.com információi szerint Sebastian Vettel azt tanácsolta Mick Schumachernek, hogy hagyja el a Ferrari kötelékét, hogy szabadon igazolhatóvá váljon.

Bővebben

Schumacher: megérdemlem, hogy Forma-1-es pilóta legyek

Mick Schumacher mindössze 2 szezont követően távozik a Haastól, és ideiglenesen a Forma-1-ből is, miután az amerikai csapat Nico Hülkenberget igazolta a helyére, Mick pedig egy érzelmes hangvételű levéllel fogadta a döntést.

Bővebben

A német sajtó már tényként kezeli Mick Schumacher búcsúját a Haastól

Svájci lapok után már Németországban is tényként beszél a sajtó arról, hogy a Haas Forma-1-es csapata megválik Mick Schumachertől és 2023-tól Nico Hülkenberg veszi át a helyét a Forma-1-ben.

Bővebben
2023-02-07 08:31:31