F1hírek / Mick Schumacher apja állapotáról nem akart beszélni - F1Hírek

Mick Schumacher apja állapotáról nem akart beszélni - F1Hírek

Azt mindenki sejthette, hogy Mick Schumacher-t előbb vagy utóbb megkérdezik apja állapotáról. Ő azonban nem akart erről beszélni. Szerinte most már tovább kellene mindenkinek lépnie. Mick Schumacher idén debütálhat az F1-ben. Kilenc évet követően ismét visszatér a Schumacher név a száguldó cirkuszba. Mick Schumacher interjút adott a La Stampa szaklapnak és két kényes téma is […]

F1hírek
  • 2021.02.27. 16:53

Kapcsolódó hírek

Ma 1 éve volt Grosjean lángoló balesete!

Tavaly ilyenkor minden Romain Grosjeanról szólt. Aligha akart ilyen esemény miatt a címlapokra kerülni, de végül - a körülményekhez képest - szerencsésen megúszta a rémisztő esetet.

Bővebben

Grosjean: Két évig nem érheti nap a kezem

Nico Rosbergnek adott interjút a bahreini horror évfordulóján Romain Grosjean. Felidézte, hogy egy pillanatra beletörődött a halálba, de gyerekei erőt adtak, hogy bármilyen úton, de meneküljön. A megégett kéz teljes felépülése még hosszú ideig tart, a versenyző állandó fájdalommal él együtt.

Bővebben

Vettel már nem akar nyilatkozni emberjogi témákról

Még mielőtt oda utazott volna a mezőny, Vettel bírálta a sportot, amiért olyan országban versenyeznek, melyekben sérülnek az emberi jogok.

Bővebben

Giovinazzi: Szinte mindig Kimi előtt voltam

Továbbra is nehezen emészti meg az olasz pilóta, hogy Guanyu Zhou érkezése miatt nem folytathatja az Alfa Romeónál az F1-ben – világbajnok csapattársáról azonban csak jókat tudott mondani.

Bővebben

Ecclestone: Sir Frank Williams nélkül ma már nem lenne F1

A korábbi Forma–1-es mindenható Bernie Ecclestone úgy véli, hogy a sport ma nem létezne, ha nem lennének olyan emberek, mint Sir Frank Williams.

Bővebben

Retro – 27 másodperc a pokolban

November 29-én rendezték a 2020-as Bahreini Nagydíjat, ahol bár a világbajnoki címért már nem folyt verseny, mégis az F1 történetének egyik legemlékezetesebbjeként él tovább emlékeinkben.

Bővebben

Hamilton: Nincs értelme 2022-es autókkal szimulátorozni

Lewis Hamilton szerint a Mercedes olyan gyors ütemben halad a 2022-es autó fejlesztési munkálataival, hogy egyelőre nem látja értelmét annak, hogy a szimulátorban tesztelje a jövő évi modellt.

Bővebben

Ecclestone: Frank nélkül talán ma nem is lenne Formula-1

Parc Fermé

Bővebben

Riccardo Patrese: Frank az egyik legfontosabb szereplő volt az F1-es karrieremben - F1Hírek

Frank Williams november 28-án távozott az élők sorából. Riccardo Patrese hangja elcsuklott, amikor értesült halálhíréről. Patrese vezethette minden idők talán legdominánsabb F1-es autóját is. Riccardo Patrese több éven át a Williams csapat pilótája volt. Igazán közelről ismerte a csapat legendás alapítóját, a 79 éves korában elhunyt Sir Frank Williamst. Riccardo Patrese hangja elcsuklott, mikor meghallotta […]

Bővebben

Christian Horner: Mi csak élvezzük a küzdelmet, a kihívást, a versenyt - F1Hírek

A Red Bull és a Mercedes szoros csatát vív a 2021-es bajnoki címért. A bikák csapatfőnöke szerint a Red Bull az idei szezonban csapatként összességében jobbnak bizonyult, mint a Mercedes. 2013-ban még a Red Bull örülhetett a bajnoki címnek. Azóta minden évben a Mercedesnek sikerült felérnie a csúcsra. Egyetlen csapat sem volt képes legyőzni a […]

Bővebben
2021-11-29 17:55:16