Mercedes: sosem merült fel a Red Bull vagy a Ferrari másolása

A Mercedes teljesen egyedi oldaldoboz-koncepcióval teljesítette a 2022-es Forma-1-es szezont, de azután sem gondolkodtak el a Red Bull vagy a Ferrari megoldásának átvételén, miután a középmezőnybeli csapatok szerint ez a két megoldást jelentette az etalont.

Motosport.com
  • 2022.12.09. 20:40

Kapcsolódó hírek

Hiába cáfol a Ferrari, újabb váratlan név merült fel Binotto helyére

A Ferrari válaszolt azon pletykákra, amelyek szerint Mattia Binottót leválthatják a csapatfőnöki posztról, de...

Bővebben

A Mercedes büntetést kapott, Hamilton-t felmentették - F1Hírek

Az FIA az időmérő után beidézte Lewis Hamilton-t és a Mercedes képviselőit. Szabálytalanság gyanúja merült fel. Az FIA a döntést is meghozta. Az FIA 25.000 eurós bírsággal sújtotta a Mercedes Forma-1-es csapatát, miközben Lewis Hamiltont felmentették a vizsgálat alól az ékszerviselési ügyének újabb fejezetében. Hamilton megszegte az ékszerviselési szabályokat. Piercinggel az orrában szállt be az […]

Bővebben

Wolff szerint betonbiztos Hamilton maradása

Még a kétség szikrája sem merült fel Toto Wolffban a hétszeres világbajnok maradásával kapcsolatban. Januárban Lewis Hamilton már a 38. életévét fogja

Bővebben

Fel sem merült 2023-ra a top csapatnál Schumacher neve

Mick Schumacher soha nem került szóra tartalékversenyzői szerepére a Red Bull 2023-as felállásában, állítja Dr. Helmut Marko.

Bővebben

Hülkenberg majdnem Magnussen helyére került még az év elején

Günther Steiner elárulta, hogy Nico Hülkenberg szerződtetése gondolatként nem először merült fel a csapatnál. Az amerikai kiscsapat február végén szintén

Bővebben

Hivatalos: vizsgálják Hamilton autóját a szingapúri F1-es időmérő után!

Az FIA hivatalosan is megerősítette, hogy beidézték a 2022-es Forma-1-es Szingapúri Nagydíj időmérője után a Mercedes képviselőit, miután azon szabálytalanság gyanúja merült fel.

Bővebben

Sajtó: A Porschét már nem érdekli az F1, helyette 2 új gyártó neve merült fel

Az AMuS értesülései szerint a Porsche már nem szeretne csatlakozni a Forma-1-be, miután a stuttgarti autógyártó Red Bull-lal való tárgyalásai kútba estek.

Bővebben

Az Aston Martin nyitott F1-es ajtót a Forma-2 friss bajnoka előtt

Felipe Drugovich az előző hétvégén Monzában nyerte meg a Forma-2-es bajnokságot, azonban a brazil pilótával kapcsolatban nem különösebben merült fel eddig, hogy lehetőséget kapjon a száguldó cirkuszban. Az Aston Martin most mentőövet dobott neki.

Bővebben

Hamilton: Ennél a kocsinál sosem lehet tudni...

A Mercedes versenyzője, Lewis Hamilton összességében pozitívan értékelte a pénteki napjukat, azonban kiemelte, hogy ennél az autónál sosem lehet tudni, milyen lesz a folytatás.

Bővebben

Vettel: a Forma-1 nem emlékszik eléggé Bianchi tragédiájára

A négyszeres világbajnok úgy véli, talán túlságosan is feledésbe merült Jules Bianchi 2014-ben elszenvedett halálos balesete, miután a versenyirányítás újfent a pályára küldött egy daruskocsit az esős körülmények között a Japán Nagydíjon.

Bővebben
2023-02-07 09:30:50