RacingLine / Megoldódott a versenyigazgató-kérdés a Miami Nagydíjra

Kapcsolódó hírek

Ezekkel a módosításokkal finomhangolta az autóját a Ferrari a Brit Nagydíjra

A Ferrari továbbra is csak apróbb fejlesztésekkel próbálja tökéletesíteni a 2022-es Forma-1-es autóját, amely még mindig a mezőny egyik legjobb autójának számít.

Bővebben

Verstappen különleges sisakkal készül az Osztrák Nagydíjra - F1VILÁG.HU

Különleges fényezésű sisakkal vesz részt a hétvégi Osztrák Nagydíjon a Red Bull világbajnoki címvédője, Max Verstappen.F1VILÁG.HU - RACE|IDŐ

Bővebben

Elemzés: ezért változtatott az eredeti koncepcióján a Williams - mit lép a Mercedes?

A Williams a 2022-es Brit Nagydíjra az idei szezonban látott eddigi legnagyobb fejlesztési csomaggal érkezett, amely részletesebb, mint az Aston Martin barcelonai csomagjánál is, és remekül mutat rá arra, milyen megváltozott szempontok alapján tartanak versenyképesnek egy Forma-1-es autót.

Bővebben

Albon készen áll az Osztrák Nagydíjra

Alex Albon is rajthoz állna a soron következő Osztrák Nagydíjon. A brit-thai versenyző az első körben esett ki, mikor ki akarta kerülni a Pierre Gasly,

Bővebben

Verstappen: a sárga zászló némileg hátráltatott, de nem rossz ez a második hely

Max Verstappen a második rajtkockát szerezte meg a Brit Nagydíjra azok után, hogy szinte végig ő tűnt a leggyorsabbnak a kvalifikáción, az utolsó körében viszont hibázott egy kisebbet, és ez elég volt arra, hogy Carlos Sainz megelőzze.

Bővebben

A Mercedes felfedte a Brit Nagydíjra hozott fejlesztéseit!

A Mercedes nyilvánosságra hozta, hogy milyen fejlesztéseket hozott a Forma-1-es Brit Nagydíj hétvégéjére. A német csapat bízik abban, hogy a silverstone-i sima pálya fekszik majd a W13-asnak.

Bővebben

A Ferrari több motoralkatrészt is kicserélt a pénteki második edzés előtt - F1Hírek

Pénteken rendezték Silvestone-ban a két szabadedzést. A második edzés előtt Charles Leclerc és Carlos Sainz autója is új alkatrészeket kapott. A Ferrari kénytelen pár alkatrészt kicserélni Leclerc és Sainz autójában a Brit Nagydíj hétvégéje előtt. A Ferrari pilótái új motorkomponenseket kapott a Brit Nagydíjra, így a spanyol pilóta is nagyon közel került a motorbüntetéshez. Sainz […]

Bővebben

A Ferrari versenyzői új motorkomponenseket kapnak a Brit Nagydíjra

Charles Leclerc és Carlos Sainz is új motorkomponenseket kapott a Brit Nagydíjra, így a spanyol pilóta is nagyon közel került a motorbüntetéshez. Hasonló helyzetben van két Ferrari-ügyfél, Mick Schumacher és Csou Kuan-jü is.

Bővebben

Jelentősen átszabta versenyautóját a Brit Nagydíjra a Williams - F1VILÁG.HU

F1VILÁG.HU - Hírek Csak Alex Albon kapja meg a Williams csapatának legújabb fejlesztéseit a hétvégi Brit Nagydíjon. A brit istálló egy jelentősen átszabott versenyautóval érkezett meg Silverstone-ba, a csapat mérnökei az idei Red Bullról és Ferrariról is merítettek ötleteket.

Bővebben

Látható újításokkal készül a Mercedes a Brit Nagydíjra - F1VILÁG.HU

Szemmel látható újításokkal készül a Forma-1-es világbajnoki sorozat következő versenyére, a Brit Nagydíjra a Mercedes csapata. Az istállónál azt remélik, sikerül közelebb kerülniük a még mindig jelentős előnyben lévő Red Bullhoz és Ferrarihoz.F1VILÁG.HU - Hírek

Bővebben
2022-07-06 21:13:28