Formula.hu / Megkezdődik az Audi e-tron GT sorozatgyártása

Megkezdődik az Audi e-tron GT sorozatgyártása

Böllinger Höfe üzemében a szenvedély egyesül a precizitással, innovációval és fenntarthatósággal: itt zajlik ugyanis a tisztán elektromos Audi e-tron GT sorozatgyártásának előkészítése. A kiemelkedő teljesítmény és a környezettudatosság itt kéz a kézben jár. A 100 százalékban öko áramot és megújuló forrásból származó hőt használó gyártás nettó szénsemleges. Az erőforráskímélő járműgyártási folyamat a papír és a csomagolás használatát is kerüli, zárt alumínium és műanyag láncokat alkalmaz és ez az első új Audi modell, amelyet fizikai prototípus létrehozása nélkül terveztek.

Formula.hu
  • 2021.01.11. 08:02

Kapcsolódó hírek

Megkezdődik az EQB értékesítése

Megkezdődik az EQB forgalmazása, a modell 23 470 000 forintos ártól rendelhető. A Mercedes-EQ második teljesen elektromos kompakt autója alaphelyzetben ötszemélyes kialakítású, de felár ellenében hét üléssel is rendelhető. A Mercedes-Benz kecskeméti gyárában készülő újdonság kezdetben kétféle hajtáslánccal lesz elérhető.

Bővebben

Hatalmasat csattant az Audi Makaóban!

Makaó, mint általában, most sem kíméletes a versenyzőkkel. A kínai Ya Qi Zhang bukott jókorát egy Audi R8 LMS GT3-assal.

Bővebben

Sajtó: Az Audi csak jövőre dönt az F1 projektről? - F1Hírek

Nemzetközi hírek szerint az Audi felügyelőbizottságának szerdai ülésén is szóba került a Forma–1-es szereplés. A Reuters úgy értesült, hogy csak 2022-ben hozzák meg a végső döntésüket. Az elmúlt napokban, hetekben központi témává vált az Audi és a Porsche Forma–1-es szerepvállalása, miután mindkét gyártó képviselői részt vettek a 2026-os motorszabályokkal kapcsolatos egyeztetéseken. Egyes hírek szerint állítólag […]

Bővebben

Az Audi mellett a BMW is tárgyalásokat folytat McLaren partnerségéről!

A McLaren tárgyalásokat folytat potenciális partnerekkel, köztük az Audival, erősítette meg egy újabb informátor az Autocarnak.

Bővebben

Sajtóhírek szerint csupán jövőre jöhet bejelentés az Audi-McLaren megállapodásról

Brit sajtóértesülések úgy vélik, hogy az Audi és McLaren között formálódó megállapodásra egészen a következő évig várni kell, ugyanis bizonyos feltételeknek teljesülniük kell az ügylet megkötéséhez.

Bővebben

Íme a MotoGP téli programja – 3+1 hivatalos teszt vár ránk

Habár a 2021-es MotoGP szezon múlt hétvégén ért véget, azonban rögvest megkezdődik a felkészülés a 2022-es évadra, melynek jegyében november 18-án máris egy hivatalos kétnapos jerezi teszten vesznek részt a jövő évi mezőny versenyzői.

Bővebben

A Mclaren közleményben cáfolta a megjelent pletykákat - F1Hírek

A napokban olyan hír jelent meg, miszerint az Audi a Mclaren felvásárlásával szeretne bekerülni az F1-be. A wokingi istálló ezt egy erős hangvételű közleménnyel cáfolta meg. Hétfőn olyan hírek jelentek meg, miszerint a McLaren Csoportot felvásárolja a Volkswagen Csoporthoz tartozó Audi, és a teljes irányítást átvenné a wokingi vállalat felet. Az F1Hírek nem adta ezt […]

Bővebben

Podcast: Szárny, Hamilton, tapogatás, Audi

A címben szereplő szavakkal foglalható össze, mitől volt hangos az F1 közössége az elmúlt 72 órában: adásunkban a brazil hétvége legfontosabb pillanatairól beszélgetünk, aztán pusmorgunk is kicsit.

Bővebben

McLaren: Az Audi-hír teljes egészében pontatlan

A brit vállalat egy harcias hangvételű közleményben cáfolta a mai sajtóhírt, miszerint az Audi megvásárolja a cégcsoportot. A McLaren a sztori eltávolításával is megpróbálkozott.

Bővebben

A McLaren tagadja, hogy az Audi felvásárolta volna őket

Hétfőn rövid közlemény adott ki a McLaren Group, miután az Autocarban megjelent hír, miszerint az Audi megvette őket. „A McLaren Group tudatában van annak

Bővebben
2021-11-29 19:40:01